Παιδια χαιρετω, θα ηθελα τη συμβουλη σας οποιος μπορει να βοηθησει.
μπαινω τη αλλη βδομαδα πυροβολικο. Βρηκα Βυσμα, το οποιο υποτιθεται οτι ειναι πολυ-πολυ καλο (επιφυλασσομαι και μονο εκ του αποτελεσματος θα κρινω) και με ρωτησε σε ποιο νησι θελω να παω. Δεν εχω ιδεα όμως. Γνωρίζει κάποιος ποια νησιά θεωρούνται "προνομιακά" σε γενικές γραμμές; Γνωρίζω ας πουμε οτι πρεπει να αποφυγω παση θυσία Σαμοθράκη, Λίμνο. Καμιά ιδέα για το πού θεωρείται καλά;
ευχαριστω
'Προνομιακά' νησιά για μετάθεση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Καλά σε νησί σε πάω και εγώ αρχηγέ, σιγά το δύσκολο
πες του να σου κάνει μια ωραία μετάταξη για υγειονομικό στην Ρόδο και αν περάσεις χάλια έλα βρίσε με 

Φιλος απο προηγουμενη σειρα εμενα μ προτεινει ανεπιφυλακτα Συμη!
Νίσυρο. Και παίρνεις και μετάθεση μετά από 5 μήνες εκεί.
Greek_Army έγραψε:Καλά σε νησί σε πάω και εγώ αρχηγέ, σιγά το δύσκολοπες του να σου κάνει μια ωραία μετάταξη για υγειονομικό στην Ρόδο και αν περάσεις χάλια έλα βρίσε με
φιλε Greek_Army, το ευκτέο ειναι σίγουρο το υγειονομικό. Αν ομως παρόλαυτά δεν επιτευχθεί, η Ρόδος θεωρείται καλό νησί ούτως ή άλλως;
σαν χαρακτήρας είμαι γενικά συγκρατημένος και επιφυλακτικός, και εξ'αρχής δεν είχα κάποια προσδοκία για εύνοια. Οπότε αν κάτσει κάτι τώρα και είμαι τυχερός, καλώς, αν όχι, δεν πειράζει.
επίσης, ποιά είναι η γνώμη σας για τη Σάμο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Φίλε ρωτάς τελείως αόριστα, δεν έχει σημασία το νησί αλλά η μονάδα που θα πας 

Οκ, καταλαβα. Οποτε το αυτό θα αιτηθώ στο "βύσμα"
ευχαριστώ.

- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καστελόριζο 

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
cntrlgm έγραψε:Παιδια χαιρετω, θα ηθελα τη συμβουλη σας οποιος μπορει να βοηθησει.
μπαινω τη αλλη βδομαδα πυροβολικο. Βρηκα Βυσμα, το οποιο υποτιθεται οτι ειναι πολυ-πολυ καλο (επιφυλασσομαι και μονο εκ του αποτελεσματος θα κρινω) και με ρωτησε σε ποιο νησι θελω να παω. Δεν εχω ιδεα όμως. Γνωρίζει κάποιος ποια νησιά θεωρούνται "προνομιακά" σε γενικές γραμμές; Γνωρίζω ας πουμε οτι πρεπει να αποφυγω παση θυσία Σαμοθράκη, Λίμνο. Καμιά ιδέα για το πού θεωρείται καλά;
ευχαριστω
Εγώ παρουσιάζομαι στη Λήμνο στις 16/07. Ποια η άποψή σας για αυτή γενικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες