2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
Καλησπερα μολις μου ηρθε η μεταθεση για 2η ΔΑΚΑ δεξαμενη αγωγου πετρελαιου... ΣΕΜ μοναδα. Ξερει κανεις που ειναι;
2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
Βρήκα ότι είναι στη Κοζάνη.
2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
Πισω απο το λιντλ ειναι η μοναδα κ ειναι παρα πολυ καλα... Ειναι να παρουσιαστεις?
2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
Παιδια καλημερα, η ΔΑΚΑ ηταν μακρα η καλυτερη μοναδα... Περασα τους καλυτερους μηνες της θητειας μου...
1) Δεν ειχαμε βραδυνες υπηρεσιες
2) Υπηρεσια ΜΟΝΟ Α. Μ
3) Μονο 3-4 φανταροι σε ολο το στρατοπαιδο
4) Καλοκαιρι δεν ξεραμε τι ειναι το χιτωνιο και καπελο
5) Καλο φαγητο
6) Καθε μερα εξοδο
7) Απειρες αδειες
Εγω απλα θα πω ευχαριστω που πηγα εκει και γνωρισα πολυ καλους ανθρωπους και ειδικοτερα διοικητης και υποδιοικητης ηταν και ειναι ανθρωποι!
Ο Διοικητης πλεον εχει αλλαξει αλλα και ο καινουργιος ειναι μια χαρα... Οι φανταροι περνανε πολυ καλα!
1) Δεν ειχαμε βραδυνες υπηρεσιες
2) Υπηρεσια ΜΟΝΟ Α. Μ
3) Μονο 3-4 φανταροι σε ολο το στρατοπαιδο
4) Καλοκαιρι δεν ξεραμε τι ειναι το χιτωνιο και καπελο
5) Καλο φαγητο
6) Καθε μερα εξοδο
7) Απειρες αδειες
Εγω απλα θα πω ευχαριστω που πηγα εκει και γνωρισα πολυ καλους ανθρωπους και ειδικοτερα διοικητης και υποδιοικητης ηταν και ειναι ανθρωποι!
Ο Διοικητης πλεον εχει αλλαξει αλλα και ο καινουργιος ειναι μια χαρα... Οι φανταροι περνανε πολυ καλα!
2η ΔΑΚΑ (Κοζάνη)
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι περασα τις καλυτερες μερες της θητειας μου. Γνωρισα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και οχι κομπλεξικους *****. Ο Διοικητης και υποδιοικητης που ειχα εν ετη 2011-12 ηταν απλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με @@! Ηταν διπλα στους φανταρους ειχαν επιπεδο και ποιοτητα. Ευχομαι ο θεος να τους εχει καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες