Παραίτηση πυροσβέστη

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MAKEDONIKH FALAGGA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Παραίτηση πυροσβέστη

Δημοσίευση από MAKEDONIKH FALAGGA »

Μήπως γνωρίζει κάποιος το πρόστιμο για έναν αξιωματικό της πυροσβεστικής που θέλει να φύγει από το σώμα της πυροσβεστικής?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Παραίτηση πυροσβέστη

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος το πρόστιμο για έναν αξιωματικό της πυροσβεστικής που θέλει να φύγει από το σώμα της πυροσβεστικής;

είσαι στο σώμα η απλά ρωτάς; Ότι και να ισχύει η προκήρυξη αναφέρει τι γίνεται αν θέλει κάποιος να παραιτηθεί

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ

Παραίτηση πυροσβέστη

Δημοσίευση από ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ »

Δινω αθλητικες δοκιμασιες για δοκιμος ανθυποπυραγος, και δεν ξερω αν εγκλωβιστω μακρυα απο την οικογενεια μου σε περιπτωση που προσληφθω.

Άκουσα ότι αν μείνεις λιγότερο από δώδεκα χρόνια υπάρχει πρόστιμο. Η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά πόσο είναι αυτό (ούτε παραπομπή απόσο θυμάμαι). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μείνω μακρυά από την οικογένειά μου για ένα τεράστιο διάστημα (δεδομένου ότι η γυναίκα μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις συνυπυρέτησης).

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Παραίτηση πυροσβέστη

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι κατατασσόμενοι αναλαμβάνουν δεκαετή υποχρέωση παραμονής στο Πυροσβεστικό Σώμα, πουαρχίζει από την ημερομηνία ονομασίας τους ως Ανθυποπυραγοί, αμείβονται δε μέχρι την ονομασία τους σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις

εγώ αυτό το βρήκα στην προκήρυξη, τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς το πόσο αλλά μην σου φανεί παράξενο αν σου ζητήσουν 15 με 18.000...

καλό θα ήτανε πριν πάρεις την απόφαση και μπεις να το ψάξεις καλύτερα

Για την εκπαίδευση έχουμε ξεχωριστό θέμα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης