Γκρουπάκια αδειών Πάσχα 2012
Καλησπέρα. Αν και νωρίς ακόμη, και θέλοντας να κάνω σωστό προγραμματισμό των αδειών μου ώστε να μη χάσω πολλές θα ήθελα να ξέρω αν έχει κανείς καμμιά ιδέα για το πότε θα πέφτουνε τα γκρουπάκια του Πάσχα.
Πέρσι αν δεν κάνω λάθος ήτανε 2. Ένα αρχομένης από όσο βγαίνει μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, και το δεύτερο με προαναχώρηση από την Τρίτη του Πάσχα μέχρι όσο πάει.
Αν το πάρουμε με τα περσινά δεδομένα το πρώτο γκρουπάκι πέφτει 12-21 και το 2ο 22-1 (με τις προαναχωρήσεις και βάζοντας ως τελευταία μέρα τη μέρα της επιστροφής όπου και θεωρητικά κάνουμε υπηρεσία).
Ακούγεται φέτος ότι θα είναι το πρώτο από 3-12 (δηλαδή Μ. Πέμπτη) και το 2ο από 13-21 (δηλαδή από Μ. Πέμπτη μέχρι όσο πάει.
ΥΓ: Ξέρω ότι είναι νωρίς, απλά το ανοίγω τώρα το θέμα και ελπίζω να ενημερώνεται όσο σιγά σιγά θα έχουμε νεότερα.
Πέρσι αν δεν κάνω λάθος ήτανε 2. Ένα αρχομένης από όσο βγαίνει μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, και το δεύτερο με προαναχώρηση από την Τρίτη του Πάσχα μέχρι όσο πάει.
Αν το πάρουμε με τα περσινά δεδομένα το πρώτο γκρουπάκι πέφτει 12-21 και το 2ο 22-1 (με τις προαναχωρήσεις και βάζοντας ως τελευταία μέρα τη μέρα της επιστροφής όπου και θεωρητικά κάνουμε υπηρεσία).
Ακούγεται φέτος ότι θα είναι το πρώτο από 3-12 (δηλαδή Μ. Πέμπτη) και το 2ο από 13-21 (δηλαδή από Μ. Πέμπτη μέχρι όσο πάει.
ΥΓ: Ξέρω ότι είναι νωρίς, απλά το ανοίγω τώρα το θέμα και ελπίζω να ενημερώνεται όσο σιγά σιγά θα έχουμε νεότερα.
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα παίδες, ας απαντήσει σε αυτό το ποστ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Φίλε το Πάσχα είναι σε δύο μήνες, πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα ασχοληθούν από τώρα οι ανώτεροι με κάτι τέτοιο; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το από αυτό χτενίζεται...
Οπως και τα Χριστουγεννα οι αδειες θα βγουν 2-3ς μερες πριν αρχισουν οι γιορτες...
Θελω να ρωτησω πως χωριζονται τα γκρουπακια του πασχα αν υποθεσουμε πως θα δοθουν 8 μερες. Για παραδειγμα το πρωτο ειναι την μεγαλη εβδομαδα και το δευτερο κυριακη του πασχα και μετα; Η το πρωτο απο μεγαλη εβδομαδα ως και το πασχα με το δευτερο να ξεκιναει δευτερα/τριτη του πασχα;
Οντως δεν ειναι λογικο να μας λενε τελευταια στιγμη. Αν κανουμε κρατηση για εισιτιρια τωρα ας πουμε εμεις απο Εβρο μας ερχετε φθηνοτερα. Αλλα ξερω. Ελλαδα! Χεστηκαν!
Ξερει κανενας τι γίνεται με τις άδειες αν προκυρηχθουν εκλογές;
Υποτίθεται ότι ο στρατός είναι σε επιφυλακή για ενα μήνα πριν.
Παίζει να χάσουμε το γκρουπάκι;
Μανολης έγραψε:Ξερει κανενας τι γίνεται με τις άδειες αν προκυρηχθουν εκλογές;
Ναι παίζει. Αναμένουμε διαταγή μέχρι νεοτέρας απο το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Μην τρελένεστε.
- AccountSaver
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Υπολογιστες
- Επάγγελμα: Φοιτητης
Αυτό συνήθως πότε το μαθαίνεις;
Εκλογές λένε για 29 Απριλίου.
Αυτό σημαίνει,19 Μαρτίου πρέπει να αρχίσει η επιφυλακή για 40 μέρες.
Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να ισχύει πλέον αυτό στους 9μηνους;
Εκλογές λένε για 29 Απριλίου.
Αυτό σημαίνει,19 Μαρτίου πρέπει να αρχίσει η επιφυλακή για 40 μέρες.
Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να ισχύει πλέον αυτό στους 9μηνους;
Update(21-1-2012) :184 Μέρες ακόμα...Update(09-03-2012) :136 Μέρες ακόμα...
Greek Army μερικοί χρειάζεται να ξέρουμε επειδή έχουμε τους λόγους μας. Δεν είναι επειδή έτσι μας κάπνισε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όταν έχετε νεότερα γενικά για τις εκλογές ή για τα γκρουπάκια γράψτε αν μπορείτε!
Αυτή τη στιγμή ακούγεται για 6 ήμερα μόνο... Με ημερομηνίες είτε 5-12 (1ο group) και 13-20 (2o group) , είτε 5-11 και 12-18 ... Διάβασα ότι εστάλησαν οι διαταγές στις μονάδες χθες...
Είναι επίσημο πλέον.
Α' γκρουπ:5-11 Απριλίου (προαναχώρηση 4 Απριλίου)
Β' γκρουπ:13-19 Απριλίου (προαναχώρηση 12 Απριλίου)
Α' γκρουπ:5-11 Απριλίου (προαναχώρηση 4 Απριλίου)
Β' γκρουπ:13-19 Απριλίου (προαναχώρηση 12 Απριλίου)
Πότε θα πάρουν άδεια για το Πάσχα όσοι ορκιστήκαν 30 Μαρτίου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Αν είδες το παραπάνω μήνυμα θα κατάλαβες τι και πως...
Με τα εορταστκά γκρουπ τι γινεται; Υπάρχει περίπτωση να κοπούν; Φεύγει αύριο ο αδερφός μου με άδεια και θα κάνω 500 χλμ να τον πάρω. Υπάρχει περίπτωση να μη βγει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες