Καλησπερα!θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει τι παιζεται γενικα τον πρωτο καιρο μεσα στην σχολη. Για να γινω πιο συγκεκριμενος, η εκπαιδευση πριν απο την ορκομωσια ποσο διαρκει και τι περιλαμβανει περιπου; Ευχαριστω
ΣΙ: Εκπαίδευση στη σχολή
- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Κατα τη διαρκεια της φοιτησης του ο Ικαρος δοκιμαζεται στον Θαλαμο Χαμηλης Πιεσης;
Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
cocoblogger έγραψε:Κατα τη διαρκεια της φοιτησης του ο Ικαρος δοκιμαζεται στον Θαλαμο Χαμηλης Πιεσης;
ναι, διάβασε αυτό το θέμα και θα καταλάβεις
- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Σε τετοια φαση δηλαδη;Greek_Army έγραψε:cocoblogger έγραψε:Κατα τη διαρκεια της φοιτησης του ο Ικαρος δοκιμαζεται στον Θαλαμο Χαμηλης Πιεσης;
ναι, διάβασε αυτό το θέμα και θα καταλάβεις
Φιλε dim αφου εισε στη σχολη μπορεις να μου λυσεις μια απορια Τις αθλοπαιδιες που κανετε μεσα στη σχολη Τις επιλεγετε η τις κανετε υποχρεωτικα ολες και αν ναι τις ιδιες κανουν και οι αλλες ειδικοτητες πχ σμα. Ελεγκτες αεραμηνας η μονο οι ιπταμενοι ευχαριστω για τη βοηθεια σου
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα, ειμαι 17 χρονών κ οπως καταλαβαίνετε είμαι κ εγώ ενας απο τους πολλούς υποψήφιους για Τη σχολή ικάρων στους ιπτάμενους . Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης στη σχολή σε ποιές βάσεις βρίσκεσαι; Ευχαριστώ πολύ όσους μου απαντήσουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες