Aτύχημα και αθλητικές δοκιμασίες
Παιδιά είμαι στους πρώτους 10 επιλαχόντες οπότε θεωρώ βέβαιο οτι θα με καλέσουν. Είχα όμως την ατυχία να σπάσω το χέρι πριν 1 βδομάδα! Θα το έχω σε νάρθηκα για τουλάχιστον άλλες 2 βδομάδες ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει με το θέμα της αναβολής των αθλητικών+πόσο μπορεί να είναι αυτή η αναβολή; Υπάρχει κανένα παρόμοιο προηγούμενο; Την προκήρυξη την διάβασα καλά αλλά τα "κατά την κρίση της επιτροπής" και "όχι όμως πέραν του καθοριζόμενου για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών χρόνο" δεν ειναι+πολυ ξεκαθαρα. Ποιος ειναι ο καθοριζομενος χρονος για την διενεργεια των εξετασεων πχ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
φιλε οντως μεγαλη ατυχια δεν νομιζω να προλαβης γιατι βαλε 2 βδομαδες στον ναρθηκα + ποσες μερες θα σου παρει να διναμωση το χερι για τις ελξεις και τα 25 κιλα. Λιγο δυσκολο το βλεπω.Demis έγραψε:Παιδιά είμαι στους πρώτους 10 επιλαχόντες οπότε θεωρώ βέβαιο οτι θα με καλέσουν. Είχα όμως την ατυχία να σπάσω το χέρι πριν 1 βδομάδα! Θα το έχω σε νάρθηκα για τουλάχιστον άλλες 2 βδομάδες ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει με το θέμα της αναβολής των αθλητικών+πόσο μπορεί να είναι αυτή η αναβολή; Υπάρχει κανένα παρόμοιο προηγούμενο; Την προκήρυξη την διάβασα καλά αλλά τα "κατά την κρίση της επιτροπής" και "όχι όμως πέραν του καθοριζόμενου για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών χρόνο" δεν ειναι+πολυ ξεκαθαρα. Ποιος ειναι ο καθοριζομενος χρονος για την διενεργεια των εξετασεων πχ;
Το θέμα φίλε μου είναι αν και για πόσο καιρό μπορώ να πάρω αναβολή.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Demis έγραψε:Παιδιά είμαι στους πρώτους 10 επιλαχόντες οπότε θεωρώ βέβαιο οτι θα με καλέσουν. Είχα όμως την ατυχία να σπάσω το χέρι πριν 1 βδομάδα! Θα το έχω σε νάρθηκα για τουλάχιστον άλλες 2 βδομάδες ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει με το θέμα της αναβολής των αθλητικών+πόσο μπορεί να είναι αυτή η αναβολή; Υπάρχει κανένα παρόμοιο προηγούμενο; Την προκήρυξη την διάβασα καλά αλλά τα "κατά την κρίση της επιτροπής" και "όχι όμως πέραν του καθοριζόμενου για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών χρόνο" δεν ειναι+πολυ ξεκαθαρα. Ποιος ειναι ο καθοριζομενος χρονος για την διενεργεια των εξετασεων πχ;
Επίσης όσοι δεν προσέρχονται στους συγκεκριμένους χώρους και χρόνους που καθορίζονται με ανακοινώσεις για να μετάσχουν στις υγειονομικές εξετάσεις και Ψυχοτεχνικές - Αθλητικές δοκιμασίες αποκλείονται της περαιτέρω διαδικασίας των εξετάσεων. Ιδιαίτερη εξέταση ή δοκιμασία υποψηφίου αποκλείεται.
Αθλητικές Δοκιμασίες: Από 17-12-2011 έως και 24-12-2011
Λογικά η επιτροπή θα σου δώσει αναβολή μέχρι την τελευταία ημέρα των αθλητικών δοκιμασιών, πάντως καλό θα ήτανε να πάρεις ένα τηλέφωνο.
Greek_Army τηλέφωνο πήρα και έλαβα τις εξής απαντήσεις:
1. Ο πρώτος που απάντησε το τηλ μου είπε "χωρίς να είμαι ο αρμόδιος αλλά από την εμπειρία μου θα σου δώσουν αναβολή μέχρι να γίνει καλά το χέρι σου, πάρε όμως στο τάδε τηλ που είναι οι αρμόδιοι"
2. Παίρνω λοιπόν τηλ και η κοπέλα που απάντησε μου είπε πως δεν προβλέπεται αναβολή για τις αθλητικές δοκιμασίες+ότι άρα αποκλείομαι. Την θεώρησα όμως ανενημέρωτη καθώς η προκύρηξη αναφέρει ότι κατά την κρίση της επιτροπής δίνεται αναβολή. Οπότε μου έδωσε να μιλήσω με προϊστάμενό της ο οποίος μου απάντησε το εξής
3. " τι είσαι; Επιλαχόν; Τώρα καιγόμαστε με τους επιτυχόντες περίμενε μέχρι τις 24 του μηνός που θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες+αν κοπούν άτομα ξαναρωτάς τότε" (το "αν" το είπε παρατεταμένα+το τόνισε!)
Το θεωρώ όμως απίθανο να μην κοπούν 10 άτομα+πολύ φοβάμαι ότι αν περιμένω μέχρι τις 24 να δω "αν" κοπούν απλά χάνω χρόνο καθώς είμαι+από επαρχία με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Άντε βγάλε άκρη τώρα με αυτές τις 3 απαντήσεις. Το καταλαβαίνω ότι καίγονται αλλά... Μάλλον θα πρέπει να επιμείνω μέχρι να πάρω σοβαρή απάντηση.
Επίσης οι ημερομηνίες 17 - 24 Δεκεμβριου που αναφέρεις είναι για τους 600 επιτυχόντες μόνο, εκτός και αν κατάλαβα λάθος οπότε σε παρακαλώ διόρθωσέ με! Εννοείται πως όταν βγουν ημερομηνίες για τους επιλαχόντες θα είμαι εκεί!
Ευχαριστώ
1. Ο πρώτος που απάντησε το τηλ μου είπε "χωρίς να είμαι ο αρμόδιος αλλά από την εμπειρία μου θα σου δώσουν αναβολή μέχρι να γίνει καλά το χέρι σου, πάρε όμως στο τάδε τηλ που είναι οι αρμόδιοι"
2. Παίρνω λοιπόν τηλ και η κοπέλα που απάντησε μου είπε πως δεν προβλέπεται αναβολή για τις αθλητικές δοκιμασίες+ότι άρα αποκλείομαι. Την θεώρησα όμως ανενημέρωτη καθώς η προκύρηξη αναφέρει ότι κατά την κρίση της επιτροπής δίνεται αναβολή. Οπότε μου έδωσε να μιλήσω με προϊστάμενό της ο οποίος μου απάντησε το εξής
3. " τι είσαι; Επιλαχόν; Τώρα καιγόμαστε με τους επιτυχόντες περίμενε μέχρι τις 24 του μηνός που θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες+αν κοπούν άτομα ξαναρωτάς τότε" (το "αν" το είπε παρατεταμένα+το τόνισε!)
Το θεωρώ όμως απίθανο να μην κοπούν 10 άτομα+πολύ φοβάμαι ότι αν περιμένω μέχρι τις 24 να δω "αν" κοπούν απλά χάνω χρόνο καθώς είμαι+από επαρχία με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Άντε βγάλε άκρη τώρα με αυτές τις 3 απαντήσεις. Το καταλαβαίνω ότι καίγονται αλλά... Μάλλον θα πρέπει να επιμείνω μέχρι να πάρω σοβαρή απάντηση.
Επίσης οι ημερομηνίες 17 - 24 Δεκεμβριου που αναφέρεις είναι για τους 600 επιτυχόντες μόνο, εκτός και αν κατάλαβα λάθος οπότε σε παρακαλώ διόρθωσέ με! Εννοείται πως όταν βγουν ημερομηνίες για τους επιλαχόντες θα είμαι εκεί!
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Λάθος μου, δεν πρόσεξα ότι μιλάς για τους επιλαχόντες, νόμιζα ότι είσαι επιτυχών
Αν αυτό συνέβαινε σε επιτυχών νομίζω θα ίσχυε αυτό που έγραψα...
Αν αυτό συνέβαινε σε επιτυχών νομίζω θα ίσχυε αυτό που έγραψα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες