Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2012)
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ξερετε αν θα βγαλει μεσα στο 2012 καμια προκυρηξη?
Μάλλον δύσκολο...
πανε οι παλιες εποχες μου εβγαζαν αβερτα !
πανε οι παλιες εποχες μου εβγαζαν αβερτα !
Προχωπικά το θεωρώ αδύνατον. Σκέψου να πάρει χαμπάρι ο Γερμανός πολίτης ότι πληρώνει και για τους Έλληνες στρατιώτες.
Μηπως γνωριζει κανεις αν θα βγει καποια προκυρηξη για την πολεμικη αεροπορια ΕΠ. ΟΠ το 2012;
Mitskopoulos Paulos έγραψε:Μηπως γνωριζει κανεις αν θα βγει καποια προκυρηξη για την πολεμικη αεροπορια ΕΠ. ΟΠ το 2012;
Σχεδον απιθανο...
-
- Υπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Μα καλά ρε παιδιά απο που έρχονται μερικοί; Απο άλλο πλανήτη?
Καλησπερα παιδια... ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι... (μακ... και εγω απο αλλο πλανητη ειμαι! εχω πολλες αποριες!)
εχω τελειωσει ιατρικα εργαστηρια δλδ ειμαι βοηθος μικροβιολογου θα ηθελα να μαθω... ααααααααααααν καποια στιγμη βγει προκυρηξηαεροποριας και συμετασχω μπορω με την ειδικοτητα μου να παω σε ναυτικο νοσοκομειο; η αποκλιστικα μονο απο προκυρηξη ναυτικου;
εχω τελειωσει ιατρικα εργαστηρια δλδ ειμαι βοηθος μικροβιολογου θα ηθελα να μαθω... ααααααααααααν καποια στιγμη βγει προκυρηξηαεροποριας και συμετασχω μπορω με την ειδικοτητα μου να παω σε ναυτικο νοσοκομειο; η αποκλιστικα μονο απο προκυρηξη ναυτικου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Εσύ το βρίσκεις λογικό να μπεις εποπ στην αεροπορία και να δουλεύεις σε ναυτικό νοσοκομείο; Όντως είσαι από άλλο πλανήτη 

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω. απλα μου ειχαν πει οτι μαλλον μπορω και ηθελα να το επιβεβαιωσω απο εσας που ξερετε κατι παραπανω... :)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
kristy έγραψε:Οκ φιλε μου σε ευχαριστω. Απλα μου ειχαν πει οτι μαλλον μπορω και ηθελα να το επιβεβαιωσω απο εσας που ξερετε κατι παραπανω... :)
βασικά οι ειδικότητες που έχουνε σχέση με ιατρική κτλπ είναι αμετάθετες στην πολεμική αεροπορία... Οπότε όχι μετάταξη δεν μπορείς να πάρεις αλλά ούτε και μετάθεση, θα είσαι στην Αθήνα μια ζωή
Αρα μονο για ναυτικο να το ψαξω αααααααααααααν βγει! ειμαι απο κρητη και θα ηθελα ναυτικο νοσοκομειο. σε ευχαριστω πολυ... απλα με ειχαν μπερδεψει.

- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Ο θεσμος των εποπ ειναι μαλλον παρελθον... Δεν θα ξαναβγει τπτ για χρονια
Σωθήκατε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora, NikhtasK και 9 επισκέπτες