Επιτυχόντες Δόκιμοι Λιμενοφύλακες (2011)
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Μόνο για υψομέτρηση;Δηλαδή θα κατέβουμε θα μας μετρήσουν και μετά ξανά πίσω και θα περιμένουμε να μας καλέσουν για υγειονομικά και αθλήματα;
Αφού βγήκε ημερομηνία για υψομέτρηση, καπάκια τις επόμενες μέρες θα πηγαίνουμε για Ψυχοτεχνικά, υγειονομικά Και μετά αθλήματα.M16Carbine έγραψε:Μόνο για υψομέτρηση; Δηλαδή θα κατέβουμε θα μας μετρήσουν και μετά ξανά πίσω και θα περιμένουμε να μας καλέσουν για υγειονομικά και αθλήματα;
Δηλαδή Τρίτη πάμε υψομέτρηση, λογικά Τετάρτη-Πέμπτη ψυχοτεχνικά, Παρασκευή υγειονομικά κλπ. Κάπως έτσι άμα κρίνω από την διαδικασία που έκαναν στους Α/Ξ και τώρα που κάνουν στους ΥΠ/ΑΞ.
Πιστεύω σε μια βδομάδα Με 10 μέρες να έχουμε τελειώσει από όλες τις διαδικασίες...
Παιδια εγω πιστευω αθληματα θα δινουμε παραμονες Χριστουγεννων, εκεινη τη βδομαδα! Καλό θα ηταν να ελεγαν ποιες μερες Δινουμε τη αλλη βδομαδα ψυχομετρικα. Εχουμε τα εξοδα με τα πανω κατω τουλαχιστον να μπορεσουμε να κανουμε κατι για τη δουλεια μας... Εστω να προειδοποιησουμε τους εργοδοτες ποσες μερες θα λειψουμε... ! Μερικές φορες απορω πως γίνεται να μη λαμβανουν τετοια θεματα υποψην τους... Ισως ειναι θεμα νοοτροπιας!
Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
Φιλε νικο οτι σου ειπανε πες μας κ σε μας, ναι; Για να περιμενουμε να χτυπησει το κινητο η σταθερο... Σ ευχαριστουμε για την ενημερωση!
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
nikosl86 έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
Εμένα με πήρανε τηλέφωνο 14:30 αλλά δεν το είδα μετά έβαλα τον αριθμό που είχε αναπάντητη στο google από Αθήνα ήταν ο κωδικός (210) και μου βγήκε ο αριθμός του λιμεναρχείου Πειραιά πιο συγκεκριμένα το FAX, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν σηκώνουν.
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
nikosl86 έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
Νίκο σου ζήτησαν τίποτα χαρτιά;
Αν είναι να πάω στα ΚΕΠ από τώρα να μαζεύω μη τρέχω τελευταία ώρα.
M16Carbine έγραψε:nikosl86 έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
οχι μονο αφμ μου ζητησαν και οτι θα με ξανακαλεσουν για ποτε θα μπουμε.
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
nikosl86 έγραψε:M16Carbine έγραψε:nikosl86 έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
Μόνο ΑΦΜ; Παράξενο, οκ ευχαριστώ!
M16Carbine έγραψε:nikosl86 έγραψε:M16Carbine έγραψε:nikosl86 έγραψε:Παιδια μολις με πηραν τηλ απο λιμεναρχειο για να δωσω στοιχεια ως επιτυχων, αρχισαν να φωναζουν! Καλη επιτυχια σε ολους!
Μόνο ΑΦΜ; Παράξενο, οκ ευχαριστώ!
ναι και μενα παραξενο μου φανηκε! Το θελουν για να μας βαλουν στα μητρωα δημοσιων υπαλληλων! Αντε να δουμε!
Παιδια εσας που σας ειδοποιησαν ειστε απο αθηνα η απο επαρχια; Γτ εγω που ειμαι απο αθηνα δεν με ειδοποιησαν ακομα! Να ανησυχω;
πολιτης έγραψε:Παιδια εσας που σας ειδοποιησαν ειστε απο αθηνα η απο επαρχια; Γτ εγω που ειμαι απο αθηνα δεν με ειδοποιησαν ακομα! Να ανησυχω;
Αθήνα φίλε μου εγω! Είσαι μέσα και εσύ μετα μόρια;
nikosl86 έγραψε:πολιτης έγραψε:Παιδια εσας που σας ειδοποιησαν ειστε απο αθηνα η απο επαρχια; Γτ εγω που ειμαι απο αθηνα δεν με ειδοποιησαν ακομα! Να ανησυχω;
Αθήνα φίλε μου εγω! Είσαι μέσα και εσύ μετα μόρια;
Εμενα με εχουν καλεσει απο την περασμενη εβδομαδα... Μην αγχωνεστε ολους θα μας καλεσουν εχουμε μελλον ακομα μεχρι να ερθουν και τα τηλεγραφηματα.
Ναι φιλε μου μεσα ειμαι στη γενικη κατηγορια 45 σειρα... Δλδ εχω αγχωθει που δεν με εχουνε παρει ακομα!
Να μην αγχώνεσαι καθόλου θα σε καλέσουν, ένα ΑΦΜ μόνο ζήτησαν και τα υπόλοιπα αρχές Γενάρη μου είπαν θα ξανακαλέσουν και είμαι Απο Σαλονίκη! Θα ζητήσουν και πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής λογικά να έχουμε μαζί μας το αναφέρει η προκύρηξη Αλλά ας περιμένουμε πρώτα να τελειώσουν και οι υπόλοιποι με τις εξετάσεις και βλέπουμε! Καλή Χρονιά σε όλους παίδες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες