Επιτυχόντες στο Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Περασα εγω πλοιαρχων Εικόνα Οποια συναδελφακια περασαν, ας επικοινωνησουν :)
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Έμαθες πού πέρασες?
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Συγχαρητήρια Καλή σταδιοδρομία θα ξαναδώσεις του χρόνου για ΣΣΕ;

antoni86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από antoni86 »

Και εγω πλοιάρχων περασα! Αλλα το θεμα ειναι οτι ακομα δεν ξερουμε που.
Fan1s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fan1s »

Μηχανικος εγω! Τα λεμε παιδια!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011-12Από την Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ανακοινώνεται, ότι την 02 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή, τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Αρχηγείου Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός λιμένα Πειραιά), στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), καθώς και στο INTERNET www.yen.gr, πίνακες καλούμενων υποψηφίων για έλεγχο δικαιολογητικών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού απόφοιτων λυκείων όλων των τύπων για το εκπαιδευτικό έτος 2011-12.

Οι καλούμενοι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιαστούν για κατάθεση δικαιολογητικών όχι αργότερα από την 19η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού που είχαν καταθέσει αρχικά την αίτηση τους.

Eδω θα δειτε τα ονοματα... Σημειωτεον οτι συμπεριλαμαβανονται οι επιτυχοντες με το απολυτηριο λυκειου

Κατω απο τα 14000 δεν επεσε η βαση με το απολυτηριο λυκειου...

Οι επιτυχοντες με τις πανελληνιες θα ανακοινωθουν συντομα οταν και το υπουργ παιδειας στειλει τους τελικους πινακες...

ΥΓ. Οσοι δεν περασατε του χρονου παλι. Δυστυχως η ανεργια ανεβασε τις βασεις παρα μα παρα πολυ...
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Για πείτε μου, οι βάσεις τελικά που θα προκύψουν από τις 19 Σεπτεμβρίου και μετά για αποφοίτους λυκείων μπορεί να γίνει ακόμη χαμηλότερη; Υπόψιν ότι θα εξεταστούν Τα δικαιολογητικά και αναλόγως θα τους πάρουν. Γιατί περιμένουμε και τον πίνακα επιλαχόντων τέλος Σεπτέμβρη.
DRNCH

Δημοσίευση από DRNCH »

Δηλαδη οσοι περνανε με το απολυτηριο πρεπει να πανε μεχρι τις 19 Σεπτεμβριου να γραφτουν κι τα αποτελεσματα γι'αυτους που εδωσαν με Πανελληνιες δεν εχουν βγει;
mar

Δημοσίευση από mar »

Να ρωτησω κατι χαζο εγψ, που λεει αν περασαμε σαν μηχανικοι ή πλοιαρχοι; Γιατι εγω βλεπχω το ονομα της πολης που κατεθεσα τα χαρτια μου μονο η οποια εχει και τις δυο σχολες (χιος)
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kalodrei »

mar έγραψε:Να ρωτησω κατι χαζο εγψ, που λεει αν περασαμε σαν μηχανικοι ή πλοιαρχοι; Γιατι εγω βλεπχω το ονομα της πολης που κατεθεσα τα χαρτια μου μονο η οποια εχει και τις δυο σχολες (χιος)

θα βγει ο τελικος πινακας με ολους τους εισαχθεντες στις ΑΕΝ και θα λεει πουπερασες Και σε ποια πολη.
και εγω το ιδιο περιμενω με απολητηριο Εικόνα
τωρα πρεπει να δωσεις τα χαρτια σου στην ΑΕΝ που εκανες αιτηση.(μεχρι 19 του μηνα)
Fan1s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fan1s »

Ερωτηση... Γινεται αν καποιος θελει απο πλοιαρχων (για παραδειγμα) να παει μηχανικος και βρει ενα παιδι που απο μηχανικος θελει να παει πλοιαρχος, να αλλαξουνε; Δεν βλεπω πουθενα το κακο ειδικα αν δεν εχουν ξεκινησει ακομα στη σχολη...
VAGGELIS

Δημοσίευση από VAGGELIS »

Καλά Ρε Παιδιά Πόσοι Νομίζετε Οτι Πέρασαν; Άμα Είναι Το 10% να Είναι 720 Άτομα Κάτι Δεν Πάει Καλά
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kalodrei »

VAGGELIS έγραψε:Καλά Ρε Παιδιά Πόσοι Νομίζετε Οτι Πέρασαν; Άμα Είναι Το 10% να Είναι 720 Άτομα Κάτι Δεν Πάει Καλά

και εγω το αναρωτιεμαι αυτο, γιατι αν θυμαμαι καλα οι θεσεις ηταν 540.

ποιο 10% λες;

τα ονοματα οντως ειναι πολλα, αλλα τι σχεση εχει το 10%;
Αμκ

Δημοσίευση από Αμκ »

Σήμερα πήγα να ρωτήσω τι δικαιλογητικά απαιτούνται να καταθέσω μέχρι της 19 σεπτέμβρη, φαντάζομαι μέχρι τεταρτη θα τα έχω καταθέσει, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο που να καθυστερεί ιδιαιτερα;(ακτίνα θώρακος μονο από το νοσοκομείο ισχύει η μπορώ και σε γιατρό εκτος νοσοκομείου;) Επίσης η κοπέλα που μου είπε τι χρειάζομαι με ενημέρωσε πως δεν έχω περάσει σίγουρα καθώς το υπουργείο έβγαλε 700 εισαχθέντες περίπου ενώ οι σχολες θέλουν 500 περίπου, άρα τα παιδιά που ήταν κοντά στη βάση και μπήκαν οριακά μπορεί τελικά να μη τους πάρουν;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Κατερίνα έγραψε:Έμαθες πού πέρασες;

οχι :) μετα τις 20 θα βγουν μαζι με αυτους που περασαν με απολυτηριο
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης