Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011-12Από την Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ανακοινώνεται, ότι την 02 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή, τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Αρχηγείου Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός λιμένα Πειραιά), στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), καθώς και στο INTERNET www.yen.gr, πίνακες καλούμενων υποψηφίων για έλεγχο δικαιολογητικών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού απόφοιτων λυκείων όλων των τύπων για το εκπαιδευτικό έτος 2011-12.
Οι καλούμενοι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιαστούν για κατάθεση δικαιολογητικών όχι αργότερα από την 19η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού που είχαν καταθέσει αρχικά την αίτηση τους.
Για πείτε μου, οι βάσεις τελικά που θα προκύψουν από τις 19 Σεπτεμβρίου και μετά για αποφοίτους λυκείων μπορεί να γίνει ακόμη χαμηλότερη; Υπόψιν ότι θα εξεταστούν Τα δικαιολογητικά και αναλόγως θα τους πάρουν. Γιατί περιμένουμε και τον πίνακα επιλαχόντων τέλος Σεπτέμβρη.
Δηλαδη οσοι περνανε με το απολυτηριο πρεπει να πανε μεχρι τις 19 Σεπτεμβριου να γραφτουν κι τα αποτελεσματα γι'αυτους που εδωσαν με Πανελληνιες δεν εχουν βγει;
Να ρωτησω κατι χαζο εγψ, που λεει αν περασαμε σαν μηχανικοι ή πλοιαρχοι; Γιατι εγω βλεπχω το ονομα της πολης που κατεθεσα τα χαρτια μου μονο η οποια εχει και τις δυο σχολες (χιος)
mar έγραψε:Να ρωτησω κατι χαζο εγψ, που λεει αν περασαμε σαν μηχανικοι ή πλοιαρχοι; Γιατι εγω βλεπχω το ονομα της πολης που κατεθεσα τα χαρτια μου μονο η οποια εχει και τις δυο σχολες (χιος)
θα βγει ο τελικος πινακας με ολους τους εισαχθεντες στις ΑΕΝ και θα λεει πουπερασες Και σε ποια πολη. και εγω το ιδιο περιμενω με απολητηριο τωρα πρεπει να δωσεις τα χαρτια σου στην ΑΕΝ που εκανες αιτηση.(μεχρι 19 του μηνα)
Ερωτηση... Γινεται αν καποιος θελει απο πλοιαρχων (για παραδειγμα) να παει μηχανικος και βρει ενα παιδι που απο μηχανικος θελει να παει πλοιαρχος, να αλλαξουνε; Δεν βλεπω πουθενα το κακο ειδικα αν δεν εχουν ξεκινησει ακομα στη σχολη...
Σήμερα πήγα να ρωτήσω τι δικαιλογητικά απαιτούνται να καταθέσω μέχρι της 19 σεπτέμβρη, φαντάζομαι μέχρι τεταρτη θα τα έχω καταθέσει, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο που να καθυστερεί ιδιαιτερα;(ακτίνα θώρακος μονο από το νοσοκομείο ισχύει η μπορώ και σε γιατρό εκτος νοσοκομείου;) Επίσης η κοπέλα που μου είπε τι χρειάζομαι με ενημέρωσε πως δεν έχω περάσει σίγουρα καθώς το υπουργείο έβγαλε 700 εισαχθέντες περίπου ενώ οι σχολες θέλουν 500 περίπου, άρα τα παιδιά που ήταν κοντά στη βάση και μπήκαν οριακά μπορεί τελικά να μη τους πάρουν;
οχι :) μετα τις 20 θα βγουν μαζι με αυτους που περασαν με απολυτηριο
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!