Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Του χρονου θα παρουν μεσο πανελληνιων δοκιμους αστυφυλακες; Πια ειναι η αποψη σας?
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Φίλε μου, κατά τη γνώμη μου, αν οι αστυνομικές σχολές μείνουν εκτός πανελληνίων θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα... 

Μονο για στρατιωτικες σχολες ακουγεται σοβαρα μεχρι στιγμης!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
ναι θα παρουν μεσο πανελληνιων εξετασεων εφοσον δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημο που να λεει το αντιθετο. Η γνωμη μου κατσε διαβασε.giorgos_dr έγραψε:Του χρονου θα παρουν μεσο πανελληνιων δοκιμους αστυφυλακες; Πια ειναι η αποψη σας;
- handballer
- Συνταγματάρχης
εχουμε δρομο μεχρι τοτε.ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:ναι θα παρουν μεσο πανελληνιων εξετασεων εφοσον δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημο που να λεει το αντιθετο. Η γνωμη μου κατσε διαβασε.giorgos_dr έγραψε:Του χρονου θα παρουν μεσο πανελληνιων δοκιμους αστυφυλακες; Πια ειναι η αποψη σας;
-
- Στρατιώτης
Παιδια γεια σας ειμαι απο Καλυμνο... Θελω να περασω αστιφυλακων φετοσ... Με ενδιαφερει παρα πολυ κ θελω να μου πειτε παραπανω πληροφοριες κ συμβουλες γενικα! Απαντηστε pleaseeeee!

- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Διαβασε να περασεις. Καλη συνεχεια.rinaki kalymnos έγραψε:Παιδια γεια σας ειμαι απο Καλυμνο... Θελω να περασω αστιφυλακων φετοσ... Με ενδιαφερει παρα πολυ κ θελω να μου πειτε παραπανω πληροφοριες κ συμβουλες γενικα! Απαντηστε pleaseeeee!
-
- Στρατιώτης
Εννοειτε πως θα διαβασω απλα θελω καποιες πληροφοριες για τα ψυχοτεχνικα τεστ κ τις αθλητικες δοκιμασιεσ... Αν ειναι ευκολα δηλαδη... Αν γνωριζεις κατι πες μου!

- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
μπορεις να βρεις θεματα σχετικα με τα ψυχοτεχνικα οσο και για τις αθλητικες δοκιμασιες εδω στο φορουμ.rinaki kalymnos έγραψε:Εννοειτε πως θα διαβασω απλα θελω καποιες πληροφοριες για τα ψυχοτεχνικα τεστ κ τις αθλητικες δοκιμασιεσ... Αν ειναι ευκολα δηλαδη... Αν γνωριζεις κατι πες μου!
Γεια σασ παιδια. Λοιπον εγω μεχρι και φετοσ ενδιαφερομουν πιο πολυ για τν προκυρηξη των φρουρων αλλα απο οτι βλεπω τα μορια καθε χρονο φτανουν στ θεο. Τα περισσοτερα μορια που μπορω να μαζεψω ειναι 2300 για τν επομενη προκυρηξη αλλα επειδη με τουσ φρουρουσ ειναι ρευστα τα πραγματα σκεφτομαι σοβαρα τν αστυφυλακων. Ποσο ητν η βαση φετοσ αστυφυλακων; Για να δωσω ξανα πανελληνιεσ χρειαζεται να περασω απο τ λυκειο μου να κανω τπτ χαρτια ειμαι 21 ετν. Τι λετε εσεισ; Αν μπορειτε να με ενημερωσετε. Ευχαριστω πολυ!
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
το ηλικιακο οριο για να μπεις στην σχολη ειναι μεχρι 26 ετων, αρα αφου εισαι 21 δεν εχεις προβλημα με την ηλικια. Η βαση (γεν. Σειρα) φετος Ηταν καπου στο 13.600 κατι (αν θυμαμαι καλα). Για τα υπολοιπα ρωτα σε κανενα λυκειο.nansi έγραψε:Γεια σας παιδια. Λοιπον εγω μεχρι και φετος ενδιαφερομουν πιο πολυ για τν προκυρηξη των φρουρων αλλα απο οτι βλεπω τα μορια καθε χρονο φτανουν στ θεο. Τα περισσοτερα μορια που μπορω να μαζεψω ειναι 2300 για τν επομενη προκυρηξη αλλα επειδη με τους φρουρους ειναι ρευστα τα πραγματα σκεφτομαι σοβαρα τν αστυφυλακων. Ποσο ητν η βαση φετος αστυφυλακων; Για να δωσω ξανα πανελληνιες χρειαζεται να περασω απο τ λυκειο μου να κανω τπτ χαρτια ειμαι 21 ετν. Τι λετε εσεις; Αν μπορειτε να με ενημερωσετε. Ευχαριστω πολυ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλησπερα! Με τα τωρινα δεδομενα πιστευετε θα παρουν φετος αστυφυλακες; Γινετε να μην παρουν δοκιμους αστυφυλακες για εναν χρονο;
Ευχαρστω!
Ευχαρστω!
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Φιλε ολα παιζουν αλλα δεν νομιζω πως θα γινειπαντα υπαρχει αναγκη για εθνικη ασφαλεια
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Γεια σας παιδια. Την φετινη προκυρηξη για ποτε την κοβετε να ανακοινωθει, παλι αρχες καλοκαιριου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες