162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γρηγορης

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ανακαινισμένο κέντρο, τώρα εγινε!

το πυροβολικό λιγο ζόρικο αλλά όλα εξαρτώνται απο την μονάδα που θα πατε. Και τον διοικητη φυσικά
Xristoss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Xristoss »

Θα μπεις και εσυ εκει και πωτε?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχει σχετική συζήτηση για τυχόν συνάντηση.

2011 Γ ΕΣΣΟ - 162 Α/Κ ΜΒΠ (Γιαννιτσά)
kostas

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από kostas »

Στα Γιαννιτσά, δεν θα λειτουργήσει καινούριο ΚΕΝ, αλλά η 162 Α/Κ ΜΒΠ, παράλληλα με την επιχειρησιακή της αποστολή, θα λειτουργεί και ως ΚΕΝ.

http://kranosgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2636.html

kosts

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από kosts »

Μόλις βγήκα με 12 ωρη άδεια. Πολύ κουραστική η πρώτη μέρα πολύ τρέξιμο

Αρχικά δείχνεις το χαρτί κατατάξεως περνάς από ένα σχετικό έλεγχο στο σάκο κρατούν νυχοκόπτη, κινητά με κάμερα και φάρμακα. Υπνόσακος επιτρέπετε. Σου παίρνουν μέτρα περνάς και δίνεις σε πάρα πολλούς τα στοιχειά σου συμπληρώνεις και κάποια χαρτιά έπειτα περιμένεις για ιατρικές εξετάσεις σε ρωτάνε και απαντάς. Κανείς δεν γδύθηκε και μπαίναμε ένας ένας έπειτα πήραμε τα ρούχα μαζευτήκαμε 10 άτομα και πήγαμε σε πυροβολαρχίες δοκιμάσαμε τα ρούχα και δηλώσαμε για αλλαγή ότι χιαζόταν, πήγαμε για φαγητό, τα κρεβάτια είναι προκαθορισμένα.

Περάσαμε από συνέντευξη του λοχαγού, κάναμε 3 εμβόλια και τεστ μανού περάσαμε και από ψυχολόγο και τέλος από τον διοικητή. Εννοείτε πως πέρασαν μέρες για να ξεμπερδέψουν όλοι.

Υπάρχουν δυο πυροβολαρχίες 92 νεοσυλλέκτων η κάθε μια β και γ και έχουμε 4 οργανικούς (παλιούς φαντάρους που αυτοί μας πηγαίνουν όπου είναι να πάμε. Κάθε πυροβολαρχία είναι χωρισμένη σε 2 ουλαμούς από 48 άτομα και και κάθε ουλαμός σε 4 υποομάδες από 12 άτομα.

Έχει ζεστό νερό είναι καλές οι εγκαταστάσεις. Είμαστε πολύ χαλαρά. την πρώτη Κυριακή και αύριο έχουμε επισκεπτήριο. Τα φαγητά δεν είναι τόσο καλά αλλά υπάρχει και το κ. Ψ. Μ εχει και αυτόματο πολιτη καφέδες νερό αναψυκτικά δίπλα από τη β πυροβολαρχία.

Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο- Κυριακή δεν κάνουμε τίποτα.

Υπηρεσίες θαλαμοφύλακες,

Εστιάτορες

Καθαριότητες : Τουαλέτες, εξωτερικούς χώρους, χώρους ευθύνης, θαλάμους.

Θα κάνουν και ιντερνέτ καφέ.
SANRO SALONIKA

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από SANRO SALONIKA »

26-9 162 A/K MBΠ.ANTE KALI 8EITIA PAIDES!

guest111

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από guest111 »

Ξερει κανεις απο Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού, στα Γιαννιτσα, τι ειδικοτητες παιζουν μετα; Ευχαριστω.
sophia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από sophia »

Ο φίλος μου μπήκε σήμερα στα Γιαννιτσά στην 162 Α/Κ ΜΒΠ (Αυτοκινούμενη μοίρα βαρέως πυροβολικού) ... Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο στρατόπεδο από άποψη συνθηκών διαβίωσης και εγκαταστάσεων και επίσης αν ισχύει το επισκεπτήριο την ερχόμενη Κυριακή, θα ήθελα να με ενημερώσει. Σκοπεύω να πάω, αλλά δεν θέλω να του πω κάτι, οπότε πρέπει να ξέρω αν τυχόν θα έχω πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου σε κάποια τυχόν λίστα... Ευχαριστώ προκαταβολικά...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από D.Y.K »

sophia έγραψε: Ο φίλος μου μπήκε σήμερα στα Γιαννιτσά στην 162 Α/Κ ΜΒΠ (Αυτοκινούμενη μοίρα βαρέως πυροβολικού) ... Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο στρατόπεδο από άποψη συνθηκών διαβίωσης και εγκαταστάσεων και επίσης αν ισχύει το επισκεπτήριο την ερχόμενη Κυριακή, θα ήθελα να με ενημερώσει. Σκοπεύω να πάω, αλλά δεν θέλω να του πω κάτι, οπότε πρέπει να ξέρω αν τυχόν θα έχω πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου σε κάποια τυχόν λίστα... Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Κανονικά θα τον ρωτήσουν ποιοί ενδέχεται να τον επισκεφθούν την ερχόμενη κυριακή ώστε να γνωρίζουν στην Κεντρική Πύλη ποιά άτομα και πόσα θα μπούνε στο Στρατόπεδο και φυσικά για να κρατήσουν και τις ανάλογες πολιτικές ταυτότητες για την διάρκεια παραμονής τους μέσα στο ΚΕΝ.

Όσο για τις απορίες που έχεις μην αγχώνεσαι, θα στις λύσει ο καλός σου σύντομα απο πρώτο χέρι Εικόνα

Καλή θητεία να έχει το αγόρι σου!
sophia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από sophia »

Καλησπέρα, ψάχνω το τηλέφωνο και την διεύθυνση από την 162 Αυτοκινούμενη μοίρα βαρέως πυροβολικού (162 Α/Κ ΜΒΠ) ΣΤΑ Γιαννιτσά. Λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν ΚΕΝ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά; Έχω ήδη διαβάσει τη λίστα με τα παραπάνω τηλέφωνα και τις διευθύνσεις, αλλά δεν αναφέρεται αυτή παρά μόνο το στρατόπεδο Φιλιππάκου που δεν νομίζω ότι είναι αυτό που με ενδιαφέρει (ξέρω ότι υπάρχουν δυο στρατόπεδα στα Γιαννιτσά) . Ας βοηθήσει κάποιος, έχω χάθεί στην αναζήτηση...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάρε τηλέφωνο στην στρατολογική υπηρεσία κεντρικής Μακεδονίας και ζήτα το τηλέφωνο του στρατοπέδου

Τηλέφωνο:2313 320936,2313 320951,2313 320955

Ούτε εδώ δεν υπάρχει Εικόνα

sophia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από sophia »

Σ΄ ευχαριστώ και από εδώ. Ίδωμεν αν θα απαντήσουν σε κανένα από τα 19τηλέφωνα (2313320920 2313320921 2313320922-6 2313320930-3 2313320940-5 2313320950-1) που διαθέτουν, αλλά δεν απαντούν σε κανένα... ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... Εικόνα
sophia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από sophia »

sophia έγραψε:Σ΄ ευχαριστώ και από εδώ. Ίδωμεν αν θα απαντήσουν σε κανένα από τα 19τηλέφωνα (2313320920 2313320921 2313320922-6 2313320930-3 2313320940-5 2313320950-1) που διαθέτουν, αλλά δεν απαντούν σε κανένα... ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... Εικόνα

Να δώσω και εγώ με τη σειρά μου το τηλέφωνο του Στρατοπέδου Καπετάν Άγρας στα Γιαννιτσά (Κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων 162 Α/K ΜΒΠ) που μόλις βρήκα :23820- 56195... Ίσως φανεί χρήσιμο και σε άλλους.

sophia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από sophia »

Καλημέρα... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά είδα αντίστοιχη ερώτηση κοπέλας

Το τηλέφωνο του νεοσύστατου στρατοπέδου ''Καπετάν Άγρας'' (162 Α/Κ ΜΒΠ) Ευρέθη μετά από κοπιώδεις αναζητήσεις και είναι το 23820- 56195. Ίσως φανεί χρήσιμο και σε άλλους.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Nassos »

Ευχαριστούμε!Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες