Αναβολή Αθλημάτων;

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Λάζαρος

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από Λάζαρος »

Φιλες και φιλοι, καλησπερα.
Ετυχε, στις 17 Ιουνιου να χτυπησα το γονατο[μυϊκο θεμα (τενοντας νομιζω) ], απο πτωση. Ευτυχως, δεν ηταν κατι το σοβαρο, π. Χ. Χιαστος, αλλα σχετικα ελαφρυ. Τωρα το παταω καπως, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αν θα ειμαι σε ΚΑΛΗ κατασταση, στις 15 Ιουλιου, που δινω αγωνισματα. Οι πιθανοτητες κατα την αποψη μου, ειναι 50% - 50% (λοττο δηλαδη.). Σε περιπτωση που τελικα δεν μπορεσω, τι πρεπει να κανω για να τα αναβαλω; Νομιζω, γινονται μετα Σεπτεμβριο. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από diplomaths »

πας κανονικά και στις 5 μέρες(ψυχομετρικά-υγειονομικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το πόδι) και την πέμπτη μέρα που είναι τα αθλήματα, πας, και ζητάς αναβολή, θα σε δουν εκεί οι γιατροί κλπ, οπότε θα ξαναδώσεις πιο μετά, αλλά δεν νομίζω να είναι τον Σεπτέμβριο
Λαζαρος

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από Λαζαρος »

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Πολυ κατατοπιστικη η απαντηση σου! Οι πιθανοτητες να δωσο, ανεβηκαν στο 60-40 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι ακραιο σχετικα μα τις αθλ. Δοκιμασιες, εχω δηλωση σχολες της ΔΑΕ. Κανοντας προπονηση στο αλμα εις μηκος το περασμενο Σαββατο επαθα καταγμα εξω σφυρου (βλεπε Μ. Παντελιτς). Αποτελεσμα 6 εβδομαδες εκτος ναρθηκας-γυψος. Οι γιατροι μου ειπαν οτι θα μπορω να τρεξω αλλα δεν θα εχω γερο πατημα Μεσα στο σκαμα, υπαρχει περιπτωση ν αποφυγω το αλμα εις μηκος γιατι θαμαι σε περιοδο αποκαστασης; Συγγνωμη αν σας φαινονται παραλογα αυτα που γραφω αλλα ειμαι απελπισμενος και δεν ξερω τι να κανω, ολη μου η προσπαθεια θα παει χαμενη απ αυτο τον τραυματισμο. Αν ξερει κανεις να με Ενημερωσει τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις, τι μπορω να κανω, που να απευθυνθω. Ευχαριστω.

Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από Αλέξης »

ΝΑΣΟΣ έγραψε:Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι ακραιο σχετικα μα τις αθλ. Δοκιμασιες, εχω δηλωση σχολες της ΔΑΕ. Κανοντας προπονηση στο αλμα εις μηκος το περασμενο Σαββατο επαθα καταγμα εξω σφυρου (βλεπε Μ. Παντελιτς). Αποτελεσμα 6 εβδομαδες εκτος ναρθηκας-γυψος. Οι γιατροι μου ειπαν οτι θα μπορω να τρεξω αλλα δεν θα εχω γερο πατημα Μεσα στο σκαμα, υπαρχει περιπτωση ν αποφυγω το αλμα εις μηκος γιατι θαμαι σε περιοδο αποκαστασης; Συγγνωμη αν σας φαινονται παραλογα αυτα που γραφω αλλα ειμαι απελπισμενος και δεν ξερω τι να κανω, ολη μου η προσπαθεια θα παει χαμενη απ αυτο τον τραυματισμο. Αν ξερει κανεις να με Ενημερωσει τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις, τι μπορω να κανω, που να απευθυνθω. Ευχαριστω.

Μόλις βγεί το πρόγραμμα για τις ΠΚΕ θα πας στη σχολή σου και θα δείξεις τα αποδεικτικά έγγραφα απο το γιατρό και θα ζητήσεις αναβολή εξέτασης μέχρι την τελική ημερομηνία... Είχα πάθει κ εγώ πέρυσι κάποιο τραυματισμό (ευτυχώς ελαφρύ στην κνήμη) και είχα κάνει το ίδιο... Μην αγχώνεσαι μόνο κοίτα να αναρρώσεις γρήγορα μη το κουράζεις για τίποτα... Έχεις 2 μήνες μπροστά σου γεμάτους... Απλά κανόνισέ το με την αναβολή ;)
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται... Φανταζομαι οτι πρεπει να παω αυτοπροσωπως στο Τατοι με τον γυψο, τις ακτινογραφιες και τις γνωματευσεις των γιατρων. Μηπως ξερει κανεις ποτε περιπου ξεκινουν και ποτε τελειωνουν (εμπειρικα απο προηγουμενα ετη) Οι ΠΚΕ της ΔΑΕ; Οσο πιο αργα τοσο πιο καλα για μενα, τελος παντων. Ευχαριστω για τις συμβουλες και την συμπαρασταση, ελπιζω να τα καταφερω.

Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από Αλέξης »

diplomaths έγραψε:πας κανονικά και στις 5 μέρες (ψυχομετρικά-υγειονομικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το πόδι) και την πέμπτη μέρα που είναι τα αθλήματα, πας, και ζητάς αναβολή, θα σε δουν εκεί οι γιατροί κλπ, οπότε θα ξαναδώσεις πιο μετά, αλλά δεν νομίζω να είναι τον Σεπτέμβριο
Δεν ισχύει αυτό, σε περίπτωση τραυματισμού εκείνη την ώρα μόνο παίρνεις αναβολή για την τελευταία ημερομηνία... Αν έχεις ήδη τραυματισμό καλό είναι να το κανονίσεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει η ομάδα σου τις ΠΚΕ γιατί μετά μπορεί να θεωρηθεί στημένο.
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αναβολή Αθλημάτων;

Αλέξης έγραψε:
diplomaths έγραψε:πας κανονικά και στις 5 μέρες (ψυχομετρικά-υγειονομικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το πόδι) και την πέμπτη μέρα που είναι τα αθλήματα, πας, και ζητάς αναβολή, θα σε δουν εκεί οι γιατροί κλπ, οπότε θα ξαναδώσεις πιο μετά, αλλά δεν νομίζω να είναι τον Σεπτέμβριο
Δεν ισχύει αυτό, σε περίπτωση τραυματισμού εκείνη την ώρα μόνο παίρνεις αναβολή για την τελευταία ημερομηνία... Αν έχεις ήδη τραυματισμό καλό είναι να το κανονίσεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει η ομάδα σου τις ΠΚΕ γιατί μετά μπορεί να θεωρηθεί στημένο.

Έχω δόσει ΠΚΕ, και ξέρω πως είναι. Και ξέρω και τι γίνεται σε περίπτωση τραυματισμού. Επίσης, για να μην μπερδεύεις τους υπολοίπους, να λες τι ακριβώς θεωρείς λάθος
Λες εκείνη την ώρα, ποια ώρα εννοείς;
Οι ΠΚΕ έχουν μια διάρκεια 5 ημερών, εκ των οποίων η τελευταία μέρα μόνο είναι για τα αθλήματα.
Λες να πάει ο τραυματισμένος την πρώτη μέρα. Την πρώτη μέρα που είναι η πρώτη των ψυχομετρικών, δεν είναι οι υπεύθυνοι για τις αθλητικές εξετάσεις, και αν είναι (για άλλη ομάδα) δεν σου επιτρέπεται να πας.
Αυτό που λες, για να μην θεωρηθεί στημένο, είναι να πας την πέμπτη μέρα, και πριν αρχίσουν τα αθλήματα, να το δηλώσεις στους υπεύθυνους, γιατί προφανώς δεν γίνεται μετά, καθώς μπορεί να θεωρηθεί στημένο. Αυτό δηλαδή που είπα και εγώ στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Μπερδευτηκα. Για την δικη μου περιπτωση... Θα πρεπει με το που θα βγει το προγραμμα της ΔΑΕ για ΠΚΕ να ζητησω αναβολη εξετασης μεχρι την τελικη ημερομηνια;

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αναβολή Αθλημάτων;

Όταν βγει το πρόγραμμα, δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι από μακριά. Μόνο από κοντά, στις πκε μπορούν να το δουν, να κρίνουν και να σου δώσουν την αναβολή
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αναβολή Αθλημάτων;

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Καλημερα, αν καταλαβα καλα θα παω στις ΠΚΕ να περασω τα ψυχοτεχνικα και τις ιατρικες οποτε περναει η ομαδα μου. Την πεμπτη μερα των αθληματων θα παω παλι με την ομαδα μου και εκει Θα τους ενημερωσω για το προβλημα μου και θα ζητησω να εξεταστω με αλλη ομαδα... Την τελευταια ημερα των ΠΚΕ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης