Βιβλιάριο Γενικής Τράπεζας
Γεια σας. Στις 9 του μηνος κατατασομαι στην ΣΣΕ και απ οτι διαβασα στο σαιτ της σχολης υπαρχει αυτοματο μηχανημα αναληψης χρηματων (ΑΤΜ). Θα ηθελα να μου πειτε, αν γνωριζει καποιος, ποιας τραπεζας ειναι. Ευχαριστω.
Γεια σου φίλε. Απο 9 του μηνος θα είμαστε συμφοιτητες. Αν και δεν είμαι μέσα έχω ακούσει ότι είναι της Γενικής το ΑΤΜ. Ας απαντήσει όμως και κάποιος Ευελπις αν μπορει για μεγαλύτερη σιγουρια.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Στην προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ για ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ, στην σελίδα ΣΤ-4 γράφει πως την ημέρα κατάταξης των εισαγωμένων, πρέπει να φέρουν μαζί τους αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου Γενικής Τραπέζης όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο επιτυχών, και θα φαίνεται ο αριθμός ΙΒΑΝ.
Σε άλλο σημείο της προκήρυξης αναφέρει πως λογαριασμό στην Γενική Τράπεζα χρειάζονται οι σπουδαστές στην ΣΣΕ.
Και οι επιτυχόντες στα άλλα όπλα θα χρειάζετονται λογαριασμό στην Γενική Τράπεζα;
Σε άλλο σημείο της προκήρυξης αναφέρει πως λογαριασμό στην Γενική Τράπεζα χρειάζονται οι σπουδαστές στην ΣΣΕ.
Και οι επιτυχόντες στα άλλα όπλα θα χρειάζετονται λογαριασμό στην Γενική Τράπεζα;
Κοίτα, φέτος στην ΣΣΕ, δέχθηκαν κι από άλλες τράπεζες. Επειδή όμως δεν ήταν γνωστό από την ΕΔΥΕΘΑ, δημιουργήθηκε ένα κάποιο θέμα με ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και βιβλιάρια γιατί σκέψου ότι αν είσαι μέσα δεν μπορείς να πας σε εφορία και τράπεζες για να κάνεις χαρτιά. Χωρίς ΙΒΑΝ δεν μπορείς να πληρωθείς αφού αυτό γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό σου.
Θεωρώ πολύ θετικό ότι όλα τα περσινά λάθη-παραλείψεις-παρατηρήσεις διορθώθηκαν και μακάρι και άλλοι τομείς του κράτους να παραδειγματίζονταν.
Θεωρώ πολύ θετικό ότι όλα τα περσινά λάθη-παραλείψεις-παρατηρήσεις διορθώθηκαν και μακάρι και άλλοι τομείς του κράτους να παραδειγματίζονταν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες