297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Ξερει κανεις εαν αυτο το στρατοπεδο ειναι καλο;(απο ολες τις αποψεις)
που ειναι κτλ κτλ;
που ειναι κτλ κτλ;
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Καποια πληροφορια για την μοναδα αυτη; Την Δευτερα παω με μεταθεση και θελω να μαθω τι παιζει.
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
297 ΜΚΤΕ εφαγα 5 μήνες εκεί.Δεν είναι και τόσο καλή μονάδα.
Εμένα με πήγαινε τον 1ο μήνα 1μέσα 2 έξω, μετά όμως άρχισε χοντρή εμπλοκή. Είχε τύχει να φάει και 14 μέρες συνεχώς μέσα, έξω μόνο με υπηρεσιακό.
Πολλά φυλάκια, πολλές ασκήσεις, πολλές ΔΑΕ, ΤΑΕ. Αρκετά προβλεπόμενο στρατόπεδο μπορώ να πω.
Υπηρεσίες κάναμε σαν πεζικάριοι και στα τεθωρακισμένα (96εαρμεθ&ΙΛΑΝ)
Με καλή παρέα όμως όλα γίνονται καλύτερα!
Εμένα με πήγαινε τον 1ο μήνα 1μέσα 2 έξω, μετά όμως άρχισε χοντρή εμπλοκή. Είχε τύχει να φάει και 14 μέρες συνεχώς μέσα, έξω μόνο με υπηρεσιακό.
Πολλά φυλάκια, πολλές ασκήσεις, πολλές ΔΑΕ, ΤΑΕ. Αρκετά προβλεπόμενο στρατόπεδο μπορώ να πω.
Υπηρεσίες κάναμε σαν πεζικάριοι και στα τεθωρακισμένα (96εαρμεθ&ΙΛΑΝ)
Με καλή παρέα όμως όλα γίνονται καλύτερα!
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Πέρασα 8 μήνες εκείμ (ολη τη θητεία μου) σχετικά πρόσφατα. Ο διοικητής ειναι εξαιρετικός άνθρωπος και αν είσαι σωστός δεν έχεις να χάσεις τιποτα! Οι επόπ επι τον πλείστον είναι οκ τύποι. Καλό στρατόπεδο, καλή τοποθεσία απ όλες τις απόψεις και αρκετά καβαντζωτικά φυλάκια! Αν είναι τα πράγμτα όπως τα άφησα πραγματικά είναι μια πολύ καλή μετάθεση. Οι λοχαγοί επίσης είναι αρκετά συννενοήσιμοι άνθρωποι και αν είσαι σωστός θα πάρεις και τις τιμητικές σου!
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
7 μιση μηνες περασα εκει Παιδια... Ο διοικητης απλα Γαματος, ο υποδικας ακομα πιο γαματος. Αυτο το καιρο το ταγμα εχει τα καλυτερα στελεχοι που θα μπορουσε να εχει... Συνενοησημοι ανθρωποι πανω απο ολα ! Μεχρι το καλοκαιρι που θα ναι ο ιδιος διοικητης Σιγουρα ειναι απο τα πιο βισματικα ταγματα θα λεγα. Καλη τοποθεσια κοντα στη πολη 3 φυλακια Καυαντζες Και καθολου σκοπιες περιπολα στο ταγμα... Παρολου που περασαμε εμπλοκη καποιους μηνες Στη χειροτερη μας πηγε 1-1 εκτος απο τα παιδια που κατσανε στο φυλακιο Αρκετο καιρο. Ετσι ομως οπως πλεον μπαινουν οι σειρες Δεν θα πεσει παλι εμπλοκη στο ταγμα... ΠΕΡΑΣΑ ΓΑΜΑΤΑ και σε αυτο μετρησε ενοειται και Η καλη παρεα!
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Παρουσιάζομαι μετά το Πάσχα στο 297 Μ/Κ ΤΠ, ξέρει κανείς αν υπάρχει συγκοινωνία Απ το λιμάνι μέχρι το Χάλκιο;
το καράβι φτάνει στο λιμάνι 11:30 το βράδυ, θα μπορέσω να πάω εκείνη την ώρα στη μονάδα; Και πως; Μόνος ή παίζει να με περιμένει κάποιος;
το καράβι φτάνει στο λιμάνι 11:30 το βράδυ, θα μπορέσω να πάω εκείνη την ώρα στη μονάδα; Και πως; Μόνος ή παίζει να με περιμένει κάποιος;
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Λοιπον, ειμαι εκει 4 μηνες... Πολυ καλη μοναδα απο ολες τις αποψεισ... Δικας, υποδικασ=ς απαιχτοι... Εποπια γαματοι... Στην χειροτερη 1 μεσα 5 εξω... Καθολου τεντα...
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Σειρα 257, πηγα εκει ιανουαριο 99, πολυ μαυρο το ταγμα τοτε. Την γλιτωσα και πηγα στα φυλακια αγ κωνσταντινου και αγ ελενης... Και αλλο ενα που λεγοταν μαρυ λου θυμαμαι. Αξεχαστες εποχες
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Γεια σας ! Θα ηθελα να ρωτησω το 297 ταγμα πεζικου στην χιο σε ποιο μερος της χιου βρισκεται;

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Γεια σας ! Θα ηθελα να μαθω το 297 Μ/Κ ΤΕ σε ποιο μερος της χιου βρισκεται; Ειναι καπως επειγον !
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
νανά έγραψε: Γεια σας ! Θα ηθελα να μαθω το 297 Μ/Κ ΤΕ σε ποιο μερος της χιου βρισκεται; Ειναι καπως επειγον !
Βρίσκεται στην περιοχή Χάλκιο. Είναι στο Ανατολικό κομμάτι του Νησιού. Ελπίζω να βοήθησα όσο μπόρεσα.
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Το στρατοπεδο ειναι σχετικα καλο ειναι μαζι με το 228.απλα αν εχεις βισμα να πας καπου ελα εδω 1 μεσα 2 εξω ητανε η χειροτερη εμπλοκη που με πηγε, η καλητερα μου ητανε 1 μεσα 12 εξω.
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Παιδιά ξέρει κανείς τι κατάσταση επικρατεί τώρα στην μονάδα;
297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Καλησπερα... Ημουν 11 μηνες στο 297...230 Σειρα... Θυμαμαι η σειρα μου ειχε παει ηδη οταν εφτασα 3 μηνες μετα, απο ΛΥΒ-ΚΕΒΟΠ... Ειχε λιγες μερες αλλαξει Διοικητης και Υποδιοικητης... Και οι δυο αποσπασμνενοι απο το 3ο ΕΤΕΘ...
... Για οσους αρεσκονται στην εκπαιδευση και στο τρεξιμο ηταν καλα... Χεχεχε! Καλη παρεα θελει και υπομονη-επιμονη... Οπου και να εισαι, οτι και να κανεις... Καλη συνεχεια σε οσους εχουν ακομη μερες μπροστα τους και καλοι πολιτες σε οσους απολυονται.

297 Μ/Κ ΤΕ - Χίος
Και εγω στο 297 ήμουν για 11 μήνες και 230 σειρά από τους πρώτους που πήγα εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες