Σκοπευτικά - εκπαιδευτικά κέντρα

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Yiorgis007
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Yiorgis007 »

Κύριοι θα ήθελα τις απόψεις σας!Εικόνα Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν και γιατί όχι αν δεν υπάρχουν, σκοπευτικά - εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα με την εποπτεία του στρατού. Τι εννοώ.

Σε κάθε μεγάλο τουλάχιστον νομό, ή έστω Αττική - Θεσσαλονίκη Να πηγαίνω εγώ με τους φίλους μου πχ μια Κυριακή ηλιόλουστη μετά το φαγητό και με το φραπέ στο χέρι να ρίξουμε με το G3 μας, με το 45άρι μας, με το m-79 με το mg3 γιατί όχι και με 50άρι ; Και Να πληρώνουμε ρε παιδί μου, να μη τα βάζει το κράτος!

Να υπάρχουν τα μέτρα ασφαλείας και προπαιδευτές για τους άπειρους. Καθώς μπορούν να διοργανώνονται και αγώνες.

Εγώ στην 9μηνη θητεία μου έκανα 19 βολές και όσο νάναι με το 4άρι μου δέθηκα! Για τους κληρωτούς ο στρατός είναι ένα απέραντο σκοπέτο (χρειάζεται βέβαια για να φυλάμε κρίσιμα σημεία) και αγγαρεία (που χρειάζεται πάλι για τη συντήρηση του στρατεύματος). Δεκτό. Αλλά πολλοί κάνουν μια βολή στο κέντρο και τέλος! Δεν είναι κρίμα; Να στερείς από αυτόν που έχει όρεξη για εκπαίδευση και από αυτόν που θέλει να συνεχίσει να ακούει το ντιιινγκ του g3 στο αυτί του την ανάγκη αυτού του "σπορ";

Θα μου πείτε στην Ελλάδα είσαι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τίποτα δύσκολο ή ότι τίθεται θέμα ασφαλείας. Αντίθετα θα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες να παίζουν το τυφέκιο στα δάχτυλα. Και το G3 κατά τη γνώμη μου είναι από τα καλύτερα της γενιάς του. Και όσοι λένε ότι βαράνε αλλού, μάλλον αυτοί βαράνε αλλού, αν και παίζει ρόλο η κατάσταση του όπλου, αφού αυτά φταίνε που κάνουμε θητεία και τα κλωτσάμε και τα βαράμε -ειρωνεία βέβαια.

Τέλος να προσθέσω πως στην Καλιφόρνια, στην εθνική φρουρά της Καλιφόρνια, πας, γράφεσαι και κάθε σ/κ κάνεις τις βολές σου, οδηγάς και βαράς με bradley m2 και είσαι έτοιμος! Μπορείτε στο πολύ γνωστό site με βίντεο να γράψετε california national guard bradley m2 και θα το δείτε! Πάω μακρυά αλλά κουβέντα να γίνεται!

Ευχαριστώ πολύ!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Φίλε μου εδώ είναι Ελλάδα, και βολές με G3,MG3,Browning ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να ξανακάνεις. Μόνο αν είσαι Εθνοφύλακας ή ΕΦΥΕΣ θα σου δίνεται αυτή η δυνατότητα.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Η αληθεια ειναι οτι ο θεσμος της Εθνοφρουρας ειναι ενας θεσμος που καποτε υπηρχε στην Ελλαδα και λεγοταν ΤΕΑ αν θυμαμαι καλα, αλλα δυστυχως οι "νεοαριστερες - παγκοσμιποιητικες" κυβερνησεις και η εφαρμογη το Δογματος Κισσιγκερ, τα κατηργησαν. Δεν θα το αναλυσω περισσοτερο γιατι θα κατηγορηθω για ακροδεξιος χουντικος και για αναπτυξη θεωριων συνομοσιολογιας. Οσο για την Καλιφορνια αν θυμαμαι καλα μπορει να κατεβασει 3 Ταξιαρχιες καθαρο πεζικο ή 2 πληρεις κ ανεξαρτητες Μεραρχιες (Πεζικο - Μηχανικο - Πυροβολικο - Πεζοναυτες - Αερομεταφερομενους) για την υπερασπιση της, αναξαρτητα απο τον κανονικο Αμερικανικο στρατο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης