ΔΑΝ Νίσυρου
ΔΑΝ Νίσυρου
Μηπως γνωριζει γενικα κανεις τιποτα για το τι παιζει ΔΑΝ Νισυρου; Το αγορι μου ειναι ΔΕΑ πηρε μεταθεση για εκει κ θα παω μαζι του.
δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες.
Εχω ακουσει οτι ειναι χαραλα στο στρατοπεδο κ οτι το νησι ειναι νεκρα...
οποιος ξερει κατι ας στειλει
δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες.
Εχω ακουσει οτι ειναι χαραλα στο στρατοπεδο κ οτι το νησι ειναι νεκρα...
οποιος ξερει κατι ας στειλει
ΔΑΝ Νίσυρου
Για τους ΕΠΟΠ τι λέει εκεί ρε παιδιά;
Ξέρει κανείς;
Ξέρει κανείς;
ΔΑΝ Νίσυρου
Οποιο φανταρακι παει νισυρο θα περασει ζωη και κοτα, αμα γινει και ταχυδρομος. Θα κανει και εκδρομουλες στη κω

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
ΔΑΝ Νίσυρου
Ευκαιρια να τονωσετε τον ερωτα σας! Εγω περασα απο Δ. Α. Ν τηλου (ακριβως διπλα) κ εκει σ-κ-α-τ-α ηταν! Μακρια απο τετοια νησια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΔΑΝ Νίσυρου
Να πω για αρχή ότι το «καλά είναι εκεί», «είναι μαύρο», «είναι άσπρο», κτλ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Αυτό παίζει ρόλο ανάλογα τον διοικητή που έχει η κάθε μονάδα και τη δύναμη που διαθέτει. Υπηρέτησα στη Νίσυρο το 2007. Ήταν υπέροχο το νησί, αλλά οι αξιωματικοί ήταν βλαμμένοι και έριχναν καμπάνες για το παραμικρό. Όταν υπάρχει πίεση σε τόσο μικρό χώρο, τα πράγματα είναι ζόρικα. Ελπίζω να σταθεί τυχερός και να συναντήσει καλύτερους αξιωματικούς.
ΔΑΝ Νίσυρου
Ναι ςτανταρ. δαν νιςυριανς γαμανε δεν.:d φανταρος ειμουν εκει 313 και επιξααααααα μακρια απο εκει
- Sarge
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
ΔΑΝ Νίσυρου
Δεν θυμάμαι ΕΠ. ΟΠ. Στο νησί. Υπήρχε ένας ΟΒΑ υποδεκανέας,3 δόκιμοι, ένας ανθυπασπιστής, ένας λοχαγός και ο ταγματάρχης που εκτελούσε χρέη διοικητή. Και εγώ το 2007 υπηρέτησα. Ζόρικα...
ΔΑΝ Νίσυρου
Τι λετε ρε παιδια; Το νησι ειναι τρομερο και πολυ ωραιο! Τωρα αν ψαχνετε κλαμπ και νυχτερινη ζωη μαλλον δε θα περασετε καλα. Οσων αφορα το στρατοπεδο μικρο αλλα καλο. Αναλογα παντα τους αξιωματικους. Εγω υπηρετησα το 08' με πολυ ζορικο διοικητη το μαλακα τον κα******* αλλα παρολα αυτα περασα τελεια!
ΔΑΝ Νίσυρου
Παιδια υπηρετω τωρα εκει! Ειμαι 317 δ2 και αυτα π μ βλεπω μ ακουγονται απιστευτα! Τ νησι ειναι πολυ ομορφο αλλα μην περιμενετε να δειτε τρελο κοσμο! Τ στρατοπεδο ειναι γαματο! Ο δοιηκητης μας ειναι απιστευτος και γενικα ολα τα στελεχη ειναι γαματα! Περναμε πολυ καλα! Περιμενουμε 318 τωρα να δουμε ποιους τυχερους θα φερουν! Δαν ρεεε! Αμεταθετο!
- Sarge
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΔΑΝ Νίσυρου
Λέλο δεν έχει ''τι λέμε''. Όταν πήγαμε εμείς τα πράγματα ήταν μαύρα.
- Sarge
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΔΑΝ Νίσυρου
Γενικώς τα ΔΑΝ έχουν το καλό ότι δίνουν αρκετά μόρια. Εαν όμως πέσεις σε *****@ διοικητή, τα πράγματα είναι αφόρητα ειδικά σε αυτό το μικρό μέρος.
ΔΑΝ Νίσυρου
Εγω ημουν εκει 299 και εγω περασα τελεια.
ΔΑΝ Νίσυρου
παιδια υπηρετησα το 08 (301) το στρατοπεδο ηταν μικρο αλλα καλο, το νησι απιστευτα ομορφο και οι νισυριοι φιλοξενοι. απλα ο δικας ηταν μλκς ο κ _ _ _ _ _ _ _σ παρολα αυτα περασα σουπερ και ξαναπηγαινα κ τωρα.
αλλα αν ψαχνετε κλαμπ κτλ σιγουρα δεν θα ειναι κ το καλυτερο σασ...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες