ΔΑΝ Νίσυρου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Christina
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Christina »

Μηπως γνωριζει γενικα κανεις τιποτα για το τι παιζει ΔΑΝ Νισυρου; Το αγορι μου ειναι ΔΕΑ πηρε μεταθεση για εκει κ θα παω μαζι του.

δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες.

Εχω ακουσει οτι ειναι χαραλα στο στρατοπεδο κ οτι το νησι ειναι νεκρα...

οποιος ξερει κατι ας στειλει

Ηαη

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Ηαη »

Μην Αναχώνεστε απλά θα περάσει μια χαρά!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για τους ΕΠΟΠ τι λέει εκεί ρε παιδιά;
Ξέρει κανείς;
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από REPAINER »

Οποιο φανταρακι παει νισυρο θα περασει ζωη και κοτα, αμα γινει και ταχυδρομος. Θα κανει και εκδρομουλες στη κωΕικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ευκαιρια να τονωσετε τον ερωτα σας! Εγω περασα απο Δ. Α. Ν τηλου (ακριβως διπλα) κ εκει σ-κ-α-τ-α ηταν! Μακρια απο τετοια νησια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Νίκος

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Νίκος »

Να πω για αρχή ότι το «καλά είναι εκεί», «είναι μαύρο», «είναι άσπρο», κτλ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Αυτό παίζει ρόλο ανάλογα τον διοικητή που έχει η κάθε μονάδα και τη δύναμη που διαθέτει. Υπηρέτησα στη Νίσυρο το 2007. Ήταν υπέροχο το νησί, αλλά οι αξιωματικοί ήταν βλαμμένοι και έριχναν καμπάνες για το παραμικρό. Όταν υπάρχει πίεση σε τόσο μικρό χώρο, τα πράγματα είναι ζόρικα. Ελπίζω να σταθεί τυχερός και να συναντήσει καλύτερους αξιωματικούς.
Dan Nisyrian

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Dan Nisyrian »

Ναι ςτανταρ. δαν νιςυριανς γαμανε δεν.:d φανταρος ειμουν εκει 313 και επιξααααααα μακρια απο εκει
Άβαταρ μέλους
Sarge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Sarge »

Δεν θυμάμαι ΕΠ. ΟΠ. Στο νησί. Υπήρχε ένας ΟΒΑ υποδεκανέας,3 δόκιμοι, ένας ανθυπασπιστής, ένας λοχαγός και ο ταγματάρχης που εκτελούσε χρέη διοικητή. Και εγώ το 2007 υπηρέτησα. Ζόρικα...
λελος

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από λελος »

Τι λετε ρε παιδια; Το νησι ειναι τρομερο και πολυ ωραιο! Τωρα αν ψαχνετε κλαμπ και νυχτερινη ζωη μαλλον δε θα περασετε καλα. Οσων αφορα το στρατοπεδο μικρο αλλα καλο. Αναλογα παντα τους αξιωματικους. Εγω υπηρετησα το 08' με πολυ ζορικο διοικητη το μαλακα τον κα******* αλλα παρολα αυτα περασα τελεια!
Γιώργος Λ.

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Γιώργος Λ. »

Παιδια υπηρετω τωρα εκει! Ειμαι 317 δ2 και αυτα π μ βλεπω μ ακουγονται απιστευτα! Τ νησι ειναι πολυ ομορφο αλλα μην περιμενετε να δειτε τρελο κοσμο! Τ στρατοπεδο ειναι γαματο! Ο δοιηκητης μας ειναι απιστευτος και γενικα ολα τα στελεχη ειναι γαματα! Περναμε πολυ καλα! Περιμενουμε 318 τωρα να δουμε ποιους τυχερους θα φερουν! Δαν ρεεε! Αμεταθετο!
Άβαταρ μέλους
Sarge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Sarge »

Λέλο δεν έχει ''τι λέμε''. Όταν πήγαμε εμείς τα πράγματα ήταν μαύρα.
Άβαταρ μέλους
Sarge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από Sarge »

Γενικώς τα ΔΑΝ έχουν το καλό ότι δίνουν αρκετά μόρια. Εαν όμως πέσεις σε *****@ διοικητή, τα πράγματα είναι αφόρητα ειδικά σε αυτό το μικρό μέρος.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από toro »

Εγω ημουν εκει 299 και εγω περασα τελεια.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ »

318 σας ερχεται μποηζ αρχες απριλιου ερχομαστε 2 ζουιστες ανυπομονουμε
ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΣ...

ΔΑΝ Νίσυρου

Δημοσίευση από ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΣ... »

παιδια υπηρετησα το 08 (301) το στρατοπεδο ηταν μικρο αλλα καλο, το νησι απιστευτα ομορφο και οι νισυριοι φιλοξενοι. απλα ο δικας ηταν μλκς ο κ _ _ _ _ _ _ _σ παρολα αυτα περασα σουπερ και ξαναπηγαινα κ τωρα.Εικόνα αλλα αν ψαχνετε κλαμπ κτλ σιγουρα δεν θα ειναι κ το καλυτερο σασ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες