Ασφάλιση σε αδελφό Στρατιωτικό
Καλησπερα θα θελα να κανω μια Ερωτηση για οσους γνωριζουν. Εχω αδερφο σταρτιωτικο δηλ ειμασστε συγγενεις α βαθμου μπορω να ασφαλιστω στο δικο του βιβλιαριο μιας και πλεον η ασφαλιση που εχω απο την οιογενεια εχει ληξει, καπου ακουσα για συγγενεις α βαθμου γινεται...
nikoska έγραψε:Καλησπερα θα θελα να κανω μια Ερωτηση για οσους γνωριζουν. Εχω αδερφο σταρτιωτικο δηλ ειμασστε συγγενεις α βαθμου μπορω να ασφαλιστω στο δικο του βιβλιαριο μιας και πλεον η ασφαλιση που εχω απο την οιογενεια εχει ληξει, καπου ακουσα για συγγενεις α βαθμου γινεται...
γινεται, βεβαιως κ γινεται.
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση, μπορει να κλειδωθει
nikoska έγραψε:Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση, μπορει να κλειδωθει
νικο ειμαι στρατιωτικος κ το ξερω εγκυρα, εδω μερικοι που εχουν τα κονε κ τις γνωσεις, μεχρι και τις πεθερες τους βαζουν.
Με την απαντηση που μου δεινεις μας σωνεις απο μεγαλα εξοδα. Επαθα καταγμα στο χερι και μπορει να χρειαστει χειρουργειο και η ασφαλεια μου ληγει τελος 2010 και μετα καπουτ. Και δεν ειναι να μενεις ανασφαλιστος τετιους καιρους...
Και κατι τελευταιο αφου μπαινει κ αλλο ατομο στη δικη του ασφαλιση λογικα αυξανονται και οι κραησεις και ποσο πιο πολλη ειναι?
nikoska έγραψε:Και κατι τελευταιο αφου μπαινει κ αλλο ατομο στη δικη του ασφαλιση λογικα αυξανονται και οι κραησεις και ποσο πιο πολλη ειναι;
αυτο θα το ρωτησεις, γιατι εγω ακομη δεν εχω βαλει μελος.
dn24 έγραψε:γινεται, βεβαιως κ γινεται.nikoska έγραψε:Καλησπερα θα θελα να κανω μια Ερωτηση για οσους γνωριζουν. Εχω αδερφο σταρτιωτικο δηλ ειμασστε συγγενεις α βαθμου μπορω να ασφαλιστω στο δικο του βιβλιαριο μιας και πλεον η ασφαλιση που εχω απο την οιογενεια εχει ληξει, καπου ακουσα για συγγενεις α βαθμου γινεται...
Είσαι βέβαιος για αυτό; Και μέχρι τι ηλικία;
Εμένα πάντως περίεργο μου φαίνεται για αδελφό.
θα αρκεστω να σου πω οτι ξερω συναδερφο που ασφαλισε (περασε στη μεριδα του τελοσπαντων) μεχρι κ τη πεθερα του. Θελει κονε κ γνωσεις κ γινεται ασφαλεστατα.yandr έγραψε:dn24 έγραψε:γινεται, βεβαιως κ γινεται.nikoska έγραψε:Καλησπερα θα θελα να κανω μια Ερωτηση για οσους γνωριζουν. Εχω αδερφο σταρτιωτικο δηλ ειμασστε συγγενεις α βαθμου μπορω να ασφαλιστω στο δικο του βιβλιαριο μιας και πλεον η ασφαλιση που εχω απο την οιογενεια εχει ληξει, καπου ακουσα για συγγενεις α βαθμου γινεται...
Είσαι βέβαιος για αυτό; Και μέχρι τι ηλικία;
Εμένα πάντως περίεργο μου φαίνεται για αδελφό.
...
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κατάρρευσε η Ελλάδα ...
yandr έγραψε:Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κατάρρευσε η Ελλάδα...
Γενικη διαταγη υγειονομικης περιθαλψης
(7) Επίσης ε βάση τον Ν.1355/83 δικαιούνται περίθαλψη η σύζυγος, τα παιδιά, οι γονείς και οι αδελφοί των Κληρωτών
οπλιτών ε προϋποθέσεις, οι οποίες αναφέρονται ρητά στο Νόο αυτό.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες