Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
kostas έγραψε:Τα ΛΟΚ η τα αλεξιπτωτα ειναι πιο δυσκολα;
Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού!

Τα αλεξίπτωτα είναι πιο απαιτητικά, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία σ'αυτό, αλλά ακούγωντας από ανθρώπους που έχουν πάει έχω βγάλει αυτό το συμπέρασμα.
Άλλωστε είναι και πιο επικίνδυνα, οπότε λογικό είναι να απαιτούν καλύτερη εκπαίδευση.
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Πιο δύσκολα είναι τα αλεξήπτωτα για δύο λόγους.
1. Για να περάσεις στα αλεξίπτωτα πρέπει να δώσεις κάποια αγωνίσματα - κάμψεις, έλξεις, μίλι.
2. Κατά μεγάλο ποσοστό πρέπει να έχεις ''μέσω'' (Πολλοί θέλουν να πάνε λόγω των χρημάτων που δίνονται για κάθε άλμα)
Στη συνέχεια έχουν και μια πιο απαιτητική εκπαίδευση λόγω της επικυνδυνότητας.
Υπηρέτησα στην 35 ΜΚ στην Κύπρο (αν θελετε να ρωτήσετε κάτι)
1. Για να περάσεις στα αλεξίπτωτα πρέπει να δώσεις κάποια αγωνίσματα - κάμψεις, έλξεις, μίλι.
2. Κατά μεγάλο ποσοστό πρέπει να έχεις ''μέσω'' (Πολλοί θέλουν να πάνε λόγω των χρημάτων που δίνονται για κάθε άλμα)
Στη συνέχεια έχουν και μια πιο απαιτητική εκπαίδευση λόγω της επικυνδυνότητας.
Υπηρέτησα στην 35 ΜΚ στην Κύπρο (αν θελετε να ρωτήσετε κάτι)
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Παιδια εχω ενα διλημμα, ειμαι αναμεσα σε ΛΟΚ (ρεντινα μακαρι) και αλεξιπτωτα και εχω ακουσει και για τα 2 υπερ και κατα.
Ως Αθηναιος, τα αλεξιπτωτα ειναι πολυ πιο κοντα καθως και παιρνουν καποια λεφτα και την εμπειρια της πτωσης. Κατα τα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα μαυριλα η ολη φαση.
Οσο για τα ΛΟΚ εχει το πλεονεκτημα της σοβαροτερης ισως εκπαιδευσης σε ειδικες δυναμεις αποτι ακουω και την εξειδικευση στα ορεινα που ειναι οπως και να χει φοβερο. Παρολα αυτα ειναι μακρια απο το σπιτι (την κανω τη θυσια αν αξιζει, δεν με πειραζει) και τρως και αρκετο κρυο.
Η ερωτηση μου ειναι, με τα πιο προσφατα δεδομενα και περαν του θεματος γουστου (βουνο, αερας) μπορει κανεις να με κατευθυνει ως προς το τι αξιζει περισσοτερο σημερα; Π. Χ. Αν εχει ακουσει κανεις κατι καλο για το ενα η κακο για το αλλο. Σας ευχαριστω, ημουν σιγουρος για λοκ απλα τωρα που πλησιαζει η ωρα (την αλλη βδομαδα) εχω καποιες σκεψεις.
Υ. Γ. Παρακαλω μην μετακινησετε το μηνυμα μου στους διαξιφισμους, δεν εχει να κανει με το ποιο ειναι ανωτερο αλλα με καθαρα υπερ και κατα που αναλογα με τις αποψεις του ο καθενας μπορει να τον επηρεασουν η οχι, ευχαριστω.
Ως Αθηναιος, τα αλεξιπτωτα ειναι πολυ πιο κοντα καθως και παιρνουν καποια λεφτα και την εμπειρια της πτωσης. Κατα τα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα μαυριλα η ολη φαση.
Οσο για τα ΛΟΚ εχει το πλεονεκτημα της σοβαροτερης ισως εκπαιδευσης σε ειδικες δυναμεις αποτι ακουω και την εξειδικευση στα ορεινα που ειναι οπως και να χει φοβερο. Παρολα αυτα ειναι μακρια απο το σπιτι (την κανω τη θυσια αν αξιζει, δεν με πειραζει) και τρως και αρκετο κρυο.
Η ερωτηση μου ειναι, με τα πιο προσφατα δεδομενα και περαν του θεματος γουστου (βουνο, αερας) μπορει κανεις να με κατευθυνει ως προς το τι αξιζει περισσοτερο σημερα; Π. Χ. Αν εχει ακουσει κανεις κατι καλο για το ενα η κακο για το αλλο. Σας ευχαριστω, ημουν σιγουρος για λοκ απλα τωρα που πλησιαζει η ωρα (την αλλη βδομαδα) εχω καποιες σκεψεις.
Υ. Γ. Παρακαλω μην μετακινησετε το μηνυμα μου στους διαξιφισμους, δεν εχει να κανει με το ποιο ειναι ανωτερο αλλα με καθαρα υπερ και κατα που αναλογα με τις αποψεις του ο καθενας μπορει να τον επηρεασουν η οχι, ευχαριστω.
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
kk θα σου Πρότεινα 35μκ... Αλλα Πέφτει Λίγο Μακριά :P
- commando96
- Υποδεκανέας
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Εγώ πιστέυω πως έπρεπε να είναι Μαζι αλεξίπτωτα και λοκ
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Αν θελετε σοβαρη εκπαιδευση πηγαιντε ΜΑΚ.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Παιδια σκεφτομαι να παω Λοκ
ποσο σκληρη ειναι η εκπαιδευση.
Ο Λοχος Ορεινων Καταδρομων Λοκ κανουν και ριψεις με αλεξιπτωτα η μονο στην ξηρα.
δεν ξερω τη απο τα διο να διαλεξω
λοκ η αλεξιπτωτιστης.
ποσο σκληρη ειναι η εκπαιδευση.
Ο Λοχος Ορεινων Καταδρομων Λοκ κανουν και ριψεις με αλεξιπτωτα η μονο στην ξηρα.
δεν ξερω τη απο τα διο να διαλεξω
λοκ η αλεξιπτωτιστης.
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Αν θες να κανεις αλματα τοτε θα πρεπει να πας στους Αλεξιπτωτιστες καθως ειναι οι μονοι που κανουν. Επισης η εκπαιδευση ειναι τσαπου απο τις λιγες που θα φας στη ζωη σου. Καλη θητεια.
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Καλησπέρα φίλε μου, τι εννοείς τσαπού απο τις λίγες; Εξήγησε το λίγο αν θές γιατί σκέφτομαι κιεγώ να δηλώσω ειδικές ΛΟΚ στο κλιμάκιο που θα περάσει απο Αυλώνα...
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Κοιταξε, δυσκολα θα ειναι παντου, δε μπορω να σου πω πως θα ειναι στην Ναουσα πχ που ειναι οι Λοκατζηδες, σιγουρα δε θα ειναι κατασκηνωση παντως.Αλεξιπτωτα σου ειπα οτι ειναι αιμα οσο δε παει, κυριως λογω του εξτρα σχολειου.
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Κι εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο, αλεξίπτωτα ή ΛΟΚ. Πάντως απο οτι έχω ακούσει η πιο μάχιμη μονάδα ίσως είναι η 35 ΜΚ Κύπρου. Παίζει να είναι πιο δύσκολη απο τα αλεξίπτωτα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Σκεφτομουν οι αλεξιπτωτιστες ειναι πολλυ ευαλωτοι σε περιπτωση πολεμου γιατι καθως προσγειωνονται οι λοκατζηδες απο κατω τους τρωνε λαχανο
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Αν η ζωνη ριψεως στην οποια θα βρεθεις ως αλεξιπτωιστης ειναι αυτη στην οποια σε πειμενει ο εχθρος με το οπλο στο χερι για να σε γαζωσει σημαινει οτι ο ανωτατος αξιωματικος που ηγειτο της επιχειρησης μαλλον εχει βγαλει την ευελπιδων με μεσο. Ή ειναι ταγαρι. Ή και τα δυο.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Aλεξιπτωτιστές vs ΛΟΚ
Χαχαχα καταλαβα... Δε προσγειωνονται δηλαδη κοντα στον εχθρο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες