Βάσεις - μόρια για ΣΙ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Evans204
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Evans204 »

Ευχαριστω γ τν απαντηση. Μηπως γνωριζει κανεις αν θα μπει η σχολη φετος στο μηχανογραφικο; Και κατα ποσο μπορει να αυξηθει η βαση της σε σχεση με περυσι...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Με τις δραματικες αλλαγες στις ΕΔ, κλεινει το 30 % των στρατοπεδων, κλεινουν σχολες μειωνονται οι εισακτεοι, απλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο
Αποστόλης

Δημοσίευση από Αποστόλης »

Γεια σας! Εχω μια απορία που ισως να μπορείται να μου την λυσετε! Επειδη τα πράγματα ειναι δυσκολα σημερα και επειδη εχω ονειρο ζωης να μπω στην ικαρων και επειδη Με το θέμα των πανελληνιων δεν το βλεπω να καταφερνω να μπω, ακουσα οτι μπορουμε εμεις οι Έλληνες να δωσουμε και παγκυπριακες εξετάσεις και τα πλεονεκτήματα οσο αφορα τις εξετάσεις ειναι μεγαλύτερα! Μπορώ να δώσω παγκυπριακες και να δηλώσω ικαρων; Ή μονο με πανελληνιες γινεται;

Υ. Γ: Πω, τα 17363 μορια που ειναι η βάση ειναι πολλα!
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Ειμαι 15 χρωνων και θελω να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια. Θα ηθελα να μαθω αν γινετε να περασω απο επαλ γιατι με το νεο συστημα δεν καταλαβενω και πολλα. Επισης θα ηθλενα να μαθω τον βαθμο που χρειαζετε για να περασω στην σχολη και τη μαθηματα πρεπει να επιλεξω.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Αποστόλης έγραψε: Γεια σας! Εχω μια απορία που ισως να μπορείται να μου την λυσετε! Επειδη τα πράγματα ειναι δυσκολα σημερα και επειδη εχω ονειρο ζωης να μπω στην ικαρων και επειδη Με το θέμα των πανελληνιων δεν το βλεπω να καταφερνω να μπω, ακουσα οτι μπορουμε εμεις οι Έλληνες να δωσουμε και παγκυπριακες εξετάσεις και τα πλεονεκτήματα οσο αφορα τις εξετάσεις ειναι μεγαλύτερα! Μπορώ να δώσω παγκυπριακες και να δηλώσω ικαρων; Ή μονο με πανελληνιες γινεται;

Υ. Γ: Πω, τα 17363 μορια που ειναι η βάση ειναι πολλα!
δεν το νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Κατσε διαβασε

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Πέτρος έγραψε:Ειμαι 15 χρωνων και θελω να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια. Θα ηθελα να μαθω αν γινετε να περασω απο επαλ γιατι με το νεο συστημα δεν καταλαβενω και πολλα. Επισης θα ηθλενα να μαθω τον βαθμο που χρειαζετε για να περασω στην σχολη και τη μαθηματα πρεπει να επιλεξω.
απο επαλ β΄ ρωτα καποιο καθηγητη σου

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης