Βάσεις - μόρια για ΣΙ (2011)
Ευχαριστω γ τν απαντηση. Μηπως γνωριζει κανεις αν θα μπει η σχολη φετος στο μηχανογραφικο; Και κατα ποσο μπορει να αυξηθει η βαση της σε σχεση με περυσι...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Με τις δραματικες αλλαγες στις ΕΔ, κλεινει το 30 % των στρατοπεδων, κλεινουν σχολες μειωνονται οι εισακτεοι, απλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο
Γεια σας! Εχω μια απορία που ισως να μπορείται να μου την λυσετε! Επειδη τα πράγματα ειναι δυσκολα σημερα και επειδη εχω ονειρο ζωης να μπω στην ικαρων και επειδη Με το θέμα των πανελληνιων δεν το βλεπω να καταφερνω να μπω, ακουσα οτι μπορουμε εμεις οι Έλληνες να δωσουμε και παγκυπριακες εξετάσεις και τα πλεονεκτήματα οσο αφορα τις εξετάσεις ειναι μεγαλύτερα! Μπορώ να δώσω παγκυπριακες και να δηλώσω ικαρων; Ή μονο με πανελληνιες γινεται;
Υ. Γ: Πω, τα 17363 μορια που ειναι η βάση ειναι πολλα!
Ειμαι 15 χρωνων και θελω να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια. Θα ηθελα να μαθω αν γινετε να περασω απο επαλ γιατι με το νεο συστημα δεν καταλαβενω και πολλα. Επισης θα ηθλενα να μαθω τον βαθμο που χρειαζετε για να περασω στην σχολη και τη μαθηματα πρεπει να επιλεξω.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
δεν το νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Κατσε διαβασεΑποστόλης έγραψε: Γεια σας! Εχω μια απορία που ισως να μπορείται να μου την λυσετε! Επειδη τα πράγματα ειναι δυσκολα σημερα και επειδη εχω ονειρο ζωης να μπω στην ικαρων και επειδη Με το θέμα των πανελληνιων δεν το βλεπω να καταφερνω να μπω, ακουσα οτι μπορουμε εμεις οι Έλληνες να δωσουμε και παγκυπριακες εξετάσεις και τα πλεονεκτήματα οσο αφορα τις εξετάσεις ειναι μεγαλύτερα! Μπορώ να δώσω παγκυπριακες και να δηλώσω ικαρων; Ή μονο με πανελληνιες γινεται;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
απο επαλ β΄ ρωτα καποιο καθηγητη σουΠέτρος έγραψε:Ειμαι 15 χρωνων και θελω να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια. Θα ηθελα να μαθω αν γινετε να περασω απο επαλ γιατι με το νεο συστημα δεν καταλαβενω και πολλα. Επισης θα ηθλενα να μαθω τον βαθμο που χρειαζετε για να περασω στην σχολη και τη μαθηματα πρεπει να επιλεξω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης