Μπέρδεμα με τις αναβολές

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Μπέρδεμα με τις αναβολές

Δημοσίευση από Giouli »

Γεια σας θα ήθελα να μου λυσσεται μια απορια. Περσι πηγα στο ρουφ για να παρω αναβολη (τελος 3 λυκειου μετα τις πανελληνιες) η γυναικα εκει μου εκανε διαφορες ερωτησεις και συμπληρωσε ενα χαρτι. Φετος ξαναεδωσα πανελληνιες εξετασεις και εχω περασει ειμαι σε ενα τμημα ΤΕΙ. Μου εδωσαν ενα χαρτι για το στρατο απο τη σχολη για να παρω αναβολη. Στο stratologia μου leei το εξης "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί" και για αναβολή λεει "Τελείτε σε αναβολή κατάταξης μέχρι (κενο) " κοιταω δεν μου εχει ερθει κανενα γραμμα... Ο σρατιωτικος αριθμος μου τελειωνει σε 2012 μηπως τοτε γινεται η κατανομη των γεννηθεντων 1991; Δεν θελω να παρω αναβολη γιατι θελω να μπω σε 2 χρονια περιπου. Δλδ το 2012. Αλλα δεν θελω να εχω και προβλημα... Σας παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει τι να κανω. Συγγνωμη που σας κουρασα αλλα νομιζω πως εχω μπλεξει με αυτα που εχω διαβασει στο forumΕικόνα
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Μπέρδεμα με τις αναβολές

Δημοσίευση από mak »

Επειδη πρεπει να ειναι μπερδεμα η περιπτωση σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις στην στρατολογια σου αμεσα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Μπέρδεμα με τις αναβολές

Δημοσίευση από yandr »

Giouli έγραψε:Δεν θελω να παρω αναβολη γιατι θελω να μπω σε 2 χρονια περιπου. Δλδ το 2012. Αλλα δεν θελω να εχω και προβλημα...

Παίρνεις την αναβολή και την διακόπτεις όποτε θες.

Ποιο είναι το πρόβλημα;
...
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Μπέρδεμα με τις αναβολές

Δημοσίευση από Giouli »

Ναι αυριο θα παω ρουφ και με το χαρτι που μου εδωσαν απο τη σχολη θα παρω αναβολη αφου το επικκυρωσω στο κεπ. Το προβλημα μου ηταν οτι φοβηθηκα μηπως επρεπε να ειχα μπει ηδη αφου περασε τοσος καιρος. Ευχαριστω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης