ΤΕΝΞ και Hawk
ΤΕΝΞ και Hawk
Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για το site. Στο ζουμι της ερωτησης τωρα. Γνωριζει κανεις τι παιζει στη μοναδα ΤΕΝΞ στην Αθηνα; Γενικα τι συνθηκες επικρατουν, πως πανε οι υπηρεσιες κλπ. Επισης η ιδια ερωτηση ισχυει και για τη μοναδα Hawk. Αποτι ξερω εχει διαφορες πυροβολαρχιες (ετσι νομιζω λεγονται) αλλα θα ηθελα πληροφοριες κατα βαση για αυτη του Αιγαλεω.
ΤΕΝΞ και Hawk
Φιλε μου μακρια απο το τενξ... δεν λειτουργει τιποτα σωστα εκει μεσα... ισως οταν αλλαξει ο δοιηκητης κατι να γινει. τωρα δεν υπαρχει σωτηρια!
ΤΕΝΞ και Hawk
Καλά οτι ναναι. Φίλε στα ΤΕΝΞ για να μπείς θες χοντρό βύσμα. Είναι Αθήνα, Αμετάθετο και παίζει 1-1. Τί καλύτερο δλδ;
Το κακό είναι το τέντωμα που τρώς και η προβλεπε κατάσταση αλλά μήπως στον Εβρο θα ήσουν καλύτερα πιστευεις;
Το κακό είναι το τέντωμα που τρώς και η προβλεπε κατάσταση αλλά μήπως στον Εβρο θα ήσουν καλύτερα πιστευεις;
ΤΕΝΞ και Hawk
Αν και έχει περάσει μία δεκαετία από τότε, θα συμφωνήσω με τον παραπάνω ότι το 2000 τουλάχιστον ήθελε πράγματι χοντρό βύσμα. Από ολόκληρο το ΚΕΜΧ που υπηρετούσα πήραν 7 άτομα και όλοι παραδέχθηκαν ότι έβαλαν βύσμα.
ΤΕΝΞ και Hawk
Περι χωκ:
Α Πυρ (οβολαρ) χια-Αιγαλεω
Β Πυρχια-Βαρναβας
Γ Πυρχία-Κύμη
Δ Πυρχια-Χαλκιδα
Γενικα επαιζε τρελη εμπλοκη αλλα λογω της τεραστιας εισροης κοσμου στις τελευταιες εσσο το πραγμα παει πολυ στρωτα 2-1 με χειροτερο το 4-1. Επισης στη Γ και Δ πυρχια παιζει διπλη εξοδος. Οι δκτες πυρχιων εξαιρετικοι πλην Χαλκιδας και τα στελεχη κομπλε (με ελαχιστες εξαιρεσεις). Ο Δκτης Μοιρας ειναι η τεραστια πληγη των Χωκ αλλα να ναι καλα τα τηλεφωνα, εχει μπει κι αυτος σε πιο σωστο δρομο. Επισης πουθενα και για κανενα λογο δεν παιζει στα Χωκ τεντα. ΠΟΥΘΕΝΑ.
Α Πυρ (οβολαρ) χια-Αιγαλεω
Β Πυρχια-Βαρναβας
Γ Πυρχία-Κύμη
Δ Πυρχια-Χαλκιδα
Γενικα επαιζε τρελη εμπλοκη αλλα λογω της τεραστιας εισροης κοσμου στις τελευταιες εσσο το πραγμα παει πολυ στρωτα 2-1 με χειροτερο το 4-1. Επισης στη Γ και Δ πυρχια παιζει διπλη εξοδος. Οι δκτες πυρχιων εξαιρετικοι πλην Χαλκιδας και τα στελεχη κομπλε (με ελαχιστες εξαιρεσεις). Ο Δκτης Μοιρας ειναι η τεραστια πληγη των Χωκ αλλα να ναι καλα τα τηλεφωνα, εχει μπει κι αυτος σε πιο σωστο δρομο. Επισης πουθενα και για κανενα λογο δεν παιζει στα Χωκ τεντα. ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΤΕΝΞ και Hawk
Από ότι λένε από μέσα 1-1 το πολύ 2-1 στο ΤΕΝΞ. Φυσικά εννοείται πως σε ειδικές καταστάσεις (γκρουπάκια-απόλυση σειράς) αυτό αλλάζει.
ΤΕΝΞ και Hawk
Γεια σας παιδια κι απο μενα!μπορει καποιος να μου πει αν ξερει περι hawk; Ειδικα για αιγαλεω και βαρναβα αν ξερετε; Μπαινω 3 μαιου κι εχω ακουσει πολλα αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω! Αν ξερει καποιος να μυ απαντησει οσο πιο γρηγορα γινετε! Ευχαριστω πολυ!
ΤΕΝΞ και Hawk
Μαγκες ζωαρα, ο διοικητης ειναι λιγο περιεργος αλλα παιζει πολυ καλα 1-2,1-3!
ΤΕΝΞ και Hawk
Παιδια μην το συζηταμε ζωαρα στο τενξ! Ειμαι μεσα και μας παιζει 1-2 και στη χειροτερη 1-1 εκτος απο ορισμενα χοντροβισματα που εχουν ποστα και κανουν μια το πολυ 2 υπηρεσιες τη βδομαδα! Και εισαι και στο σπιτι σου!
ΤΕΝΞ και Hawk
Χαίρεατι παίδες! Είμαι σειρά 313 και στα τέλη του μήνα παρουιάζομαι στο Μενίδι στο 791 ΤΕΦ. Έχω ειδικότητατ οδηγού. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει εκει; Ευχαριστώ!
ΤΕΝΞ και Hawk
Οι φανταροι που υπηρετουν στο ΤΕΝΞ, κάνουν κανονική εκπαιδευση σε πραγματικές συνθήκες, με πραγματικές νάρκες; Το 9μηνο γινεται να μειωθεί αναλογα με τις ημέρες εργασιας;
ΤΕΝΞ και Hawk
ΌχιΝικος έγραψε:Οι φανταροι που υπηρετουν στο ΤΕΝΞ, κάνουν κανονική εκπαιδευση σε πραγματικές συνθήκες, με πραγματικές νάρκες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες