Τελευταίες μέρες πριν τη κατάταξη

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Δράκων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Δράκων »

Γειά σας παιδιά! Λίγες μέρες έμειναν ακόμα μέχρι να μπούμε μέσα. Ίσως κάπιοι απο εμάς να μην ξαναγυρίσουν στον τόπο τους για μόνιμη ζωή αλλά μονάχα για διακοπές. Ίσως άλλοι να κάνουν πολλά χρονια για να γυρίσουν μόνιμα στο τόπο τους. Θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας λείψει απο τα μέρη σας και πως θα θέλατε να περάσετε τις τελευταίες αυτές μέρες σας... Καλή δύναμη σε όλους μας, καλό κουράγιο και πάνω απ'όλα υπομονή!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Καλημερα και σε σενα. Βεβαια ο τιτλος θα μπορουσε να ηταν "τελευταιες μερες σαν πολιτης" μιας και θα ανηκετε πλεον στο ενστολο Προσωπικο του εσ. Ευχομαι σε ολους καλη προσαρμογη Καλες αντοχες και πανω απ ολα γερα στομαχια.
jo

Δημοσίευση από jo »

Φίλε Δράκων, θα μου λείψει η ησυχία, η φύση (το πράσινο, το κελαϊδισμα των πουλιών), οι βόλτες με το ποδήλατο στο βουνο, οι βόλτες με το μηχανακι στο χωριο, το σπίτι μου. Τις τελευταιες μέρες θέλω να τις περάσω Με τους δικούς μου, να λιώσω στον υπνο, όπως κάνω άλλωστε, και Να γευτώ την περιποίηση της μαναςΕικόνα
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια!
Να έχετε καλή κατάταξη και μια καλή σταδιοδρομία!
Στην αρχή θα είναι λίγο περίεργα... Αλλά είναι μία καινούργια αρχή!
Εύχομαι τα καλύτερα και να το αγαπήσετε αυτό που θα κάνετε!
Καλή αρχή!Εικόνα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Και καθε φορα που θα πηγαινεις τζο σπιτι σου θα θες να παιρνεις τη μυρωδια απο το σπιτι σου και θα θες το χαδι της μαμας. Θα νιωθεις ελευθερη και σε μια μερα θα θες να τα κανεις ολα. Αχαχαχ. Με το καλο κοριτσια
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Βασικά εγώ πιστεύω πως συνηθίζεις! Εγώ όταν σπούδαζα μου έλλειπε το σπίτι μου αλλά όταν γύρναγα ήθελα να ξανα φύγω γιατί η ζωή μου τότε ήταν αλλού!
jo

Δημοσίευση από jo »

cristi είσαι μέσα; Μιλάς σαν να τα έχεις ζήσειΕικόνα
ελευθερη ευχαριστούμε πολύ, ναι σαι καλά και σε σένα εύχομαι το καλύτερο!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σε ευχαριστώ πολύ Jo μακάρι κάποτε να τα καταφέρω και εγώ!
Στην αρχή θα είναι δύσκολα οι πρώτες μέρες τις προσαρμογής! Αλλά μετά θα κάνετε φιλίες και όλα καλά! Είναι εμπειρία ζωής πιστεύω!
jo

Δημοσίευση από jo »

Θα τα καταφέρεις, όταν κάτι το θές πολύ συνομοτει το σύμπαν για να το πετύχεις! Μην απελπίζεσαι. Σίγουρα θα ναι πολύ δύσκολα για μας τις γυναίκες αλλά θα κάνουμε υπομονή, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε Εικόνα. Η καλή παρεά είναι το παν.
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Άστα jo για τους υπόλοιπους αυτό μπορεί να ισχύει... Αλλά είμαι λίγο γκαντέμης... Επομένως... Και δεν πιστεύω ότι θα είναι δύσκολα μόνο για τις γυναίκες! Αλλά είπαμε αν κάτι το αγαπάς και το γουστάρεις δε φοβάσε τίποτα! ΓΕΡΑ παίδες!
jo

Δημοσίευση από jo »

Νόμιζα κοπέλα ήσουν, εγραφες ελευθερία εννοόντας το ουσιαστικο, συγνώμηηηηη. Έλα που είσαι γκαντέμης, γιατί το λές; Δε πιστεύω ούτε στη τύχη ουτε στη γκαντεμιά, πιστεύω στη θέληση! Τώρα αν οι συκγυρίες τα φέρνουν άσχημα οκ, το ξεπερνάμε και προχωράμε και να ξέρεις ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από illy »

jo έγραψε:Νόμιζα κοπέλα ήσουν, εγραφες ελευθερία εννοόντας το ουσιαστικο, συγνώμηηηηη. Έλα που είσαι γκαντέμης, γιατί το λές; Δε πιστεύω ούτε στη τύχη ουτε στη γκαντεμιά, πιστεύω στη θέληση! Τώρα αν οι συκγυρίες τα φέρνουν άσχημα οκ, το ξεπερνάμε και προχωράμε και να ξέρεις ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό!
Το @ το εχει σαν αλφα Τζο μου, οποτε ειναι Ελευθερια το ονομα τηςΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Σάβ Απρ 10, 2010 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χαχαχαχαχαχαχαχα... Όχι βρε συ κοπέλα είμαι... Απλά το γκαντέμης το προσδιόρισα ως άνθρωπος γκαντέμης! Χαχαχαχαχα!
Θα δείξει... Πολλές φορές κάποια πράγματα είναι πάνω απο εμάς ακόμα και αν αφορούν εμάς τους ίδιους!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σε ευχαριστώ illy! Χιχιχιχιχιχι!
Βασικά οι κολιτοί μου με φονάζουν Λεύτέρη μερικές φορές επειδή είμαι τρελαμένη με τον στρατό αλλά είμαι κορίτσι!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από illy »

eleftheri@ έγραψε:Σε ευχαριστώ illy! Χιχιχιχιχιχι!
Βασικά οι κολιτοί μου με φονάζουν Λεύτέρη μερικές φορές επειδή είμαι τρελαμένη με τον στρατό αλλά είμαι κορίτσι!
αχαχαχαχαχ λευτερη; ΧαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα Θυμηθηκα την ταινια με τη Βουγιουκλακη, που ηταν ο Σωτηρης-Βουγιουκλακη- και Αγλαΐα-Παπαμιχαηλ-ααχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης