Εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Παιδια καλησπερα. Σε 2 μηνες τελειωνω το σχολειο και ειμαι 17. Κλεινω τα 18 το Σεπτεμβρη και λογικα απο του χρονου θα με καλεσουν για να καταταχθω. Στο περιοδευον ειχα δηλωσει Πεζοναυτης και αποτι ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα με παρουν γιατι δεν πανε πολλοι. Εμενα η απορια μου ομως ειναι η εξης. Αξιζει να δηλωσω εθελοντης και να μπω πριν τα 18 Η θα ειμαι ο μικροτερος και δεν θα αξιζει ; Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.
Δε παιζει ρολο που θα εισαι ο μικροτερος, αρκει να προσπαθεις και να το θες και θα τελειωσεις και μια ωρα αρχιτερα τις υποχρεωσεις σου στη πατριδα
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ρε θα μας τρελανετε; Θελετε να πατε Ειδικες δυναμεις απο τα 16; Πατε να υπηρετησετε την θητεια σας να δειτε πρωτα Πως ειναι! ημαρτον
Για τη θητεια του λεει
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Δεν εχει να κανει δεν θα αντεπεξέλθετε στης συνθηκες των ειδικων δυναμεων και αν ειστε και βουτυροπαιδα του μπαμπα και μαμας δηλωστε καλυτερα αεροπορια. Πολυ τηλεοραση βλεπετε!
Εσυ που το ξερεις;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Δεν ειμαι καποιος με πειρα και ουτε εμπειρος ειμαι απλα εχω φιλους και συγγενεις στρατιωτικους και εχω ακουσει παραλογες ιστοριες μην τα βλεπετε ολα ευκολα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Για βουτυροπαιδα να μιλας για παρτη σου και για τα παιδια σου αν εχεις. Η εκτος αν εισαι κανας κομπλεξικος και το πεζει Ραμπο και βετερεανος του Βιετναμ και προσπαθεις να μου την πεις ενω δε με ξερεις καν. Αλλα εγω δεν μπηκα εδω μεσα να μαλωσω αλλα για να ενημερωθω οποτε δεν ασχολουμε μαζι σου. Ρε μαγκες για παραδειγμα μπορω να κανω 30 καμψεις,5 χιλιομετρα τρεξιμο ανετα και γενικα απο φυσικη κατασταση δεν ειμαι κανα κουλαδι. Τι λετε θα μπορεσω να ανταπεξελθω; Ασε που απο οτι ξερω οι περισοτεροι εκει μεσα αποκτανε φυσικη κατασταση.
Ακου λοιπον, εγω που ειμαι εμπειρος λεω οτι ολοι μπορουν αρκει να το θελουν πραγματικα και δε μπορεις να κρινεις τους αλλους αν ειναι βουτυροπαιδα γιατι το ιδιο μπορουν να πουν για εσενα και Δε καταλαβαινω γιατι εισαι επιθετικος χωρις να γνωριζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΟΑΑΕΕ02 την Δευ Μαρ 08, 2010 6:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιωργη κανε την προπονηση σου, καμψεις, ελξεις, κοιλιακους και τρεξιμο και ολα καλα. Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Γιατι στο συγκεκριμενο topic μιλανε πιτσιρικια 14-16 χρονων για ειδικες δυναμεις
Εγω ειμαι 31, σου κανω;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Δεν μιλησα ποτε Για σενα και το ξερεις πολυ καλα
καλυτερα να ενημερωθεις εδω /forum/forum_posts.asp?TID=32&PN=14 Γενικα περι ειδικων δυναμεων. Εισαι σε λαθος θεμαGiorgosPZN έγραψε: Παιδια καλησπερα. Σε 2 μηνες τελειωνω το σχολειο και ειμαι 17. Κλεινω τα 18 το Σεπτεμβρη και λογικα απο του χρονου θα με καλεσουν για να καταταχθω. Στο περιοδευον ειχα δηλωσει Πεζοναυτης και αποτι ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα με παρουν γιατι δεν πανε πολλοι. Εμενα η απορια μου ομως ειναι η εξης. Αξιζει να δηλωσω εθελοντης και να μπω πριν τα 18 Η θα ειμαι ο μικροτερος και δεν θα αξιζει ; Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.
Γιατι μιλαει για εθελοντες, δλδ για ανθρωπους που δεν εχουν παει ακομα φανταροι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης