Άχρηστοι Τούρκοι
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Άχρηστοι Τούρκοι
Πω, πω ζώα.
Άχρηστοι Τούρκοι
Αυτό πόνεσε... 

Άχρηστοι Τούρκοι
Δεν υπάρχει έχω πεθάνει στα γέλια
Άχρηστοι Τούρκοι
Της πλάκας εντελώς. Και έχω ακούσει και άλλες ιστορίες. Το θέμα όμως είναι, εδώ δεν γίνοται τέτοια;
Άχρηστοι Τούρκοι
Ούτε εγώ τους πάω. Είναι άτιμη φάραΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Και εδω γινονται παντως εγω ξερω οτι η Τουρκια ειναι καλυτερη απο εμας σε εξοπλισμοι Οι κολο Τουρκοι που... Ας γοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Signaller την Δευ Μαρ 08, 2010 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άχρηστοι Τούρκοι
Ωραια περιμετρικη ταξη! Αν ηταν στα 100 μετρα 2 μετρια εκπαιδευμενοι σκοπευτες θα τους ειχαν... Ι
αυτο φιλε δεν το κανει ελληνας διοτι και του κοβει λιγο το ριμαδι αλλα θα υπολογισει την ζωη του.
αυτοι απλα αυτοκτονουν.
το οχημα θελει ESP.
Παντως στην επιθεση του στρατοπεδου στην ΕΛΔΥΚ[1974] η επιθεση ηταν καταμετωπο και ακαλυπτοι.
αυτο φιλε δεν το κανει ελληνας διοτι και του κοβει λιγο το ριμαδι αλλα θα υπολογισει την ζωη του.
αυτοι απλα αυτοκτονουν.
το οχημα θελει ESP.
Παντως στην επιθεση του στρατοπεδου στην ΕΛΔΥΚ[1974] η επιθεση ηταν καταμετωπο και ακαλυπτοι.
Άχρηστοι Τούρκοι
Και πιωμενοι
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Άχρηστοι Τούρκοι
Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην αεροπορική βάση του Ικονίου στην Τουρκία πίσω στο 2005. Από ότι έγινε γνωστό ένας τούρκος πιλότος έβαλε λάθος τις συντεταγμένες της περιοχής του πεδίου βολής στον υπολογιστή του αεροσκάφους του με αποτέλεσμα να βομβαρδίσει με (εκπαιδευτικά) βομβίδια την μητρική αεροπορική του βάση.
http://nationalpride.Wordpress.com/2010/03/09/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-2005-%CF%84/
Αρε τουρκοι χασιλκήδες!

http://nationalpride.Wordpress.com/2010/03/09/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-2005-%CF%84/

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Τρί Απρ 27, 2010 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άχρηστοι Τούρκοι
Ποπο τι Μυαλο εε ξυραφι
Και νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι από εμας...

Άχρηστοι Τούρκοι
Τη μουλαρια ειναι αυτα

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Άχρηστοι Τούρκοι
kampf έγραψε:Και πιωμενοι
και μαστουρομενοι... Κοιτα ρε πια ΖΩΑ φοβουντε οι πολητικοι μας...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες