24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι τεχνικαριος και παιρνω μεταθεση για λιτοχωρο στην 24 ευπ τελος γεναρη. Ξερει κανεις κατι απο εκει για να μου πει; Γιατι γενικα εχω ακουσει πολλες αποψεις και εχω μπερδευτει.
Terminal

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Terminal »

Λοιπόν μεγάλε άκου. Επειδή και γω εκεί ήμουν και όπως και σένα, με είχαν μπερδέψει, πριν πάω. Αυτό συμβαίνει, επειδή στην πραγματικότητα το στρατόπεδο είναι μαύρο, με μόνη όαση την 24 ευπ. Όταν ήμουν εγώ (δεν πέρασε και πολύς καιρός ήμουν 309), υπήρχε ο λόχος τεχνικου που ήμουν και ήταν καλά, το ΛΕΜ και η ίλη που ήταν επίσης πολύ καλά (ίσως πιο καλά και από ΛΤΧ) και ΛΕΜ που ήταν λίγο ζόρι, όχι όμως τρελά πράγματα. Το σύνηθες είναι να σε πηγαίνει 1-1 και 1-2. Τιμητικές δν παίζουν πολλές (παίζαν κυρίως στην ίλη), αλλά μέσα είσαι σχετικά χαλαρά. Και λέω σχετικά, μιας και η ΕΥΠ όπως ειναι λογικό, επηρεάζεται (ως ένα βαθμό) απο τις υπόλοιπες μονάδες του στρατοπέδου, το οποίο ειναι τεθωρακισμένη ταξιαρχεία. Γενικά στην αρχή ίσως σου φανει κάπως, αλλά στην πορεία που θα μάθεις πως λειτουργούν, θα περάσεις πολύ καλά. Εγώ λιτοχωρο, περασα καλύτερα και απο Πατρα. Αν θες κάτι άλλο στείλε
Υγειονομικό

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Υγειονομικό »

Ολα είναι μαύρα. Μην πας.
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από themaras7 »

Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει; Πώς πηγαίνεις εκεί;
χαρετης

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από χαρετης »

Ρε Terminal για πες ονομα, γιατι εκτος απο ιδια σειρα (309) ημουν και εγω τεχνικαριος στην ευπ! Λοχαγος Βαρ******** και σια να ουμε!
oranje
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από oranje »

Παιδια απολυομαι απο ΛΤΧ 24 ΕΥΠ σε 4 μερουλες κ απο οτι βλεπω εχετε πετυχει τα ιδια ατομα οπως τον λγο... Πως τα ειχατε περασει εσεις 309; Εγω 313 προφανως

Υγειονομικό έγραψε:Ολα είναι μαύρα. Μην πας.

Ποιος 314 εισαι ρε; Απο λτχ ειμαι 13αρης...

rear

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από rear »

314. Φαγαμε στη μαπα τον πιο ανικανο διοικητη. Ο τυπος ανυπαρκτος και καταφερε να αποδειξει ποσο αδικος ειναι κανοντας διακρισεις που βγαζουν ματι. Ευτυχως την κανει μηπως και ο καινουργιος μας σωσει τωρα στα τελευταια. Για βυσματικο στρατοπεδο τα ψιλοισοπεδωσε ολα. Δεν προστατεψε κανενα απο τους αγνωστους προς αυτον φανταρους του.anyway καλα να ειναι εκει που θα παει αν και δε θα εχει πανινι να τρωει. Θα βολευτει με στεργιου. Κατα τα αλλα παιδες ααν ειστε απο αθηνα καλυτερα να ψαξετε καπου αλλου. Οι κατερινιωτες (και ειδικα οι μπαλαδοροι) θα σας θαψουν. Τα λεμε μαγκες μου.
tolstoi

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από tolstoi »

Παιδες ο καινουριος κατευθασε και μυριζει μαυριλα... Πανω στην εμπλοκη μας (3-1 και 4-1 χωρις σχεδον καθολου αδειουχους) προβλεπεται μεγαλη τεντα. Πως να αντεξει κανεις με τοση κουραση, τις πιπες για την εμφανιση και τη "συμπεριφορα" του καθε κομπλεξικου; Ελπιζουμε να αναγνωρισει κατι απο αυτο το αγγουρι που εχουμε φαει εδω και καιρο (για να κανουν τη ζωη τους οι 313 επειδη τους καλυπτε πολλους ο Λ**φς και ο Πανινι) και να δωσει καμια τιμιτικη η εστω καλη απολυσεως. Ελπιζουμε ακομα μεσα απο της φυλακες της αξιοπρεπειας και της ανθρωπιας.(σημερα παρακαλουσα για να με πληρωσουν 8,60 στα 25 μου χρονια γιατι δεν ειχα ουτε τσιγαρα να παρω.)
o messi της ΕΥΠ

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από o messi της ΕΥΠ »

Μαγκας ο νεος διοικητης πατησε ποδι στα κωλοβυσματα απο την πρωτη μερα. Επρεπε να γινει και αυτο για να βαλετε μυαλο κωλοβυσματα.goal και αδεια λεμε!1
flwros

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από flwros »

Τι μαγκας ρε φιλαρα; Ποια βυσματα εξαφανισε; Η μαλλον οντως τα εξαφανισε, αφου τα μεγαλυτερα βυσματα λειπουν με αδεια, αναμεσα τους και ο τελευταιος 13αρης (ο οποιος εχει ηδη απειρες αδειες και ελαχιστοτατες υπηρεσιες. Αν ειναι τοσο μαγκας οσο νομιζεις γιατι δε σταματαει να το παιζει Κονιορδος και να φερει πισω ολους τους αποσπασμενους και να βαλει ΟΛΟΥΣ ανεξερετως να κανουν υπηρεσια (οδηγους, πρατηριουχους νοσηλευτριες.) ; Μαλλον δε μπορει. Οποτε σκατα μαγκια φιλαρακο. Μην εισαι απο αυτους που τρωνε το παραμυθι και τρως το αγγουρι και δροσιζεσαι.
υγ

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από υγ »

Καλημερα παιδια.
αν ησασταν υγειονομικο (κτηνιατροι)
που θα ηταν καλυτερα να πατε;

λιτοχωρο ή καρδιτσα (σπιτι Στην καρδιτσα)

ευχαριστω
Πολιτης

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Πολιτης »

Για να μαντεψω... Αυτος ο 9αρης πρεπει να εχει επιθετο πουλιου...
ΝΕΟΣ

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Απο κεεμ σπαρτης μπορουνε να παρουμε μεταθεση στο λιτοχωρο?
κωστασ

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από κωστασ »

Ειναι καλα στο 24 ευπ; Αληθεια ομως;
Aueb

24 ΕΥΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Aueb »

Καλησπέρα! Μπαίνω 24ΕΥΠ ΤΕΧΝΙΚΟ γνωριζει κανείς πληροφορίες πως ειναι εκει;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες