Ειδικές κατηγορίες για σώματα ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
polios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από polios »

Καλησπερα παιδια. Εχω και τους 2 μου γονεις με αναπηρια πανω απο το επιτρεπτο οριο και επιθυμω την καταταξη μου στο λιμενικο σωμα η ακομα και στις ενοπλες δυναμεις. Ξερει κανεις αν δικαιουμαι εφ'ωσον καταταχτω κατ'εξαιρεση μεταθεση η αλλα προνομια; Ευχαριστω.

w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από w3rsend »

Καλησπερα παιδια ανοιγω αυτο το θεμα γτ ειδα οτι δν υπαρχει και εχω μερικες αποριες. Εχω δωσει πανελληνιες το 2008 και θελω να κανω μηχανογραφικο με το 10% για αστυνομια. Νμζω οτι μπορω ακομα γτ ακουσα Οτι βγηκε εγκυκλιος π λεει οτι μονο 2 χρονια απο τοτε π εδωσες πανελληνιες μπορεις να κανεις ξανα με το 10% αλλα αν το γνωριζει καποιος ας το επιβαιβεωσει. Ειμαι ηδη σε μια σχολη αλλα δν μ πολυαρεσει θα εφευγα απο περισυ παλι με το 10% αλλα δεν προλαβα να κανω τις διαδικασιες. Παρακολουθω απο το 2002 την βαση με το 10% και σχεδον ποτε δν ανεβηκε πανω απο 15000 μορια. Εγω εχω στο 5ο πεδιο παντα 15700 τι πιθανοτητες εχω για να μπω; Επισης αν γνωριζει καποιος να μ πει αν πρεπει να ξεγραφτω απο τν σχολη π ειμαι ηδη πριν η μετα αφου περασω αστυφυλακων; Και μια τελευταια ποτε αρχιζουν οι δηλωσεις στα σχολεια αν επιθυμουμε να ξαναδοωσουμε με το 10% για στρατιοτικες και αστυνομικες η οποιος γνωριζει την διαδικασια αν την εχει ξανακανει ας μ την πει. Σας κουρασα λιγο ! Ευχαριστω εκ το προ τερων!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Marina2 »

w3rsend έγραψε:Καλησπερα παιδια ανοιγω αυτο το θεμα γτ ειδα οτι δν υπαρχει και εχω μερικες αποριες. Εχω δωσει πανελληνιες το 2008 και θελω να κανω μηχανογραφικο με το 10% για αστυνομια. Νμζω οτι μπορω ακομα γτ ακουσα Οτι βγηκε εγκυκλιος π λεει οτι μονο 2 χρονια απο τοτε π εδωσες πανελληνιες μπορεις να κανεις ξανα με το 10% αλλα αν το γνωριζει καποιος ας το επιβαιβεωσει. Ειμαι ηδη σε μια σχολη αλλα δν μ πολυαρεσει θα εφευγα απο περισυ παλι με το 10% αλλα δεν προλαβα να κανω τις διαδικασιες. Παρακολουθω απο το 2002 την βαση με το 10% και σχεδον ποτε δν ανεβηκε πανω απο 15000 μορια. Εγω εχω στο 5ο πεδιο παντα 15700 τι πιθανοτητες εχω για να μπω; Επισης αν γνωριζει καποιος να μ πει αν πρεπει να ξεγραφτω απο τν σχολη π ειμαι ηδη πριν η μετα αφου περασω αστυφυλακων; Και μια τελευταια ποτε αρχιζουν οι δηλωσεις στα σχολεια αν επιθυμουμε να ξαναδοωσουμε με το 10% για στρατιοτικες και αστυνομικες η οποιος γνωριζει την διαδικασια αν την εχει ξανακανει ας μ την πει. Σας κουρασα λιγο ! Ευχαριστω εκ το προ τερων!
πιστευω οτι με τετοια βαθμολογια κ αν λαβουμε υπόψην τις τελευταιες καταστασεις που επικρατούν στην ΕΛΛΑΣ εισαι 100% μεσα. Φετος νομιζω οτι με το 10% ηταν καπου 14300. Πάντως αυτο με τα 2 χρονια που ειπες δεν νομιζω να ισχυει γιατι μια φιλη μου που αποφοιτησε το 2003 εκανε φετος τα χαρτια της με το 10%, αλλα αυτη δυστυχως για λιγα μορια δεν περασε...
w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από w3rsend »

Και εγω ετσι πιστευω αλλα θα δειξει.14900 κατι ηταν φετος. Λες ε θα το ξανακοιταξω στο ypepth Για την εγκυκλιο κριμα που δεν περασε η φιλη σου. Σε ευχαριστω παντωςΕικόνα
w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από w3rsend »

Καποιος μ ειπε αυτο για το βαθμο 10% πριν από κάτι χρονάκια - ότι μετά από 1 χρόνο, δεν μετράνε οι προφορικοί και οι γραπτοί στην εξαγωγή του τελικού βαθμού, αλλά μόνο οι γραπτοί ... Έτσι, συνήθως στους περισσότερους αυτό ρίχνει κατά πολύ τον μέσο όρο πρόσβασης... Ισχυει;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Marina2 »

w3rsend έγραψε:Καποιος μ ειπε αυτο για το βαθμο 10% πριν από κάτι χρονάκια - ότι μετά από 1 χρόνο, δεν μετράνε οι προφορικοί και οι γραπτοί στην εξαγωγή του τελικού βαθμού, αλλά μόνο οι γραπτοί ... Έτσι, συνήθως στους περισσότερους αυτό ρίχνει κατά πολύ τον μέσο όρο πρόσβασης... Ισχυει;
Δεν αλλαξε τιποτα στο βαθμο πρόσβασης της φίλης μου. Με τον ιδιο βαθμο προσβασης που ειχε απολυθει απο το λυκειο το 2003, με αυτο συναγωνιστικε κ φετος, αλλα δεν ηταν τυχερη!

w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από w3rsend »

Α οκ λεω και εγω γτ με τρομαξε λιγο.thanx.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα παιδιά. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κ πραγματικα οποιος γνωριζει ας απαντησει. Προσφατα ο καρκινος χτυπησε τον πατερα μου με ποσοστο αναπηριας ανω του 80% εχω το χαρτι. Αφησα τη σχολη μου κ ολα. Ρωταω αν αυτο το χαρτι μπορω να το δηλωσω για τη πυροσβεστικη η λιμενικο κ αν εχω ελπιδες διοτι μονο αυτο με σωζει αφου ολα τα χρηματα πηγαν για εξετασεις κ ειμαι ο μονος αντρας στην οικογ. Εχω τελειωσει ειδικες δυναμεις ως αμφιβιος στη ροδο με το βαθμο λοχια, αλλα δεν εχω ουτε βυσμα ουτε τιποτα. Ειμαι 28 ετων... Επισης θελω να ρωτησω αν χρειαζεται ecdl η οτιδηποτε αλλο γενικα... Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου πει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

http://www.yen.gr/wide/yen.chtm; prnbr=31958 Μπες εδώ και κατέβασε την προκήρυξη που λέει μέσα τα προσόντα. Και ότι άλλο θέλεις να μάθεις
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, ομως πηγα στη σελιδα που λες κ δεν εβγαλα ακρη. Μηπως θα μποροσες να γινεις πιο συγκεκριμενος;
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DimitrisGR »

http://www.yen.gr/media/30310/prokiriksi221106.pdf (2006)

http://www.kollintzas.gr/ΛΙΜΕΝΙΚΟ%20ΣΩΜΑ/Προκήρυξη%20Υπαξιωματκών%202008.pdf (ΥπΑξ 2008)

Αλλα με όλο το θάρρος για ευεργετικές ομάδες δεν νομιζω οτι εισαι μέσα.

Εγω ειχα Αρρωστο το πατέρα μου και το ν χασαμε πριν απο 6 χρόνια (ήξερα οτι δεν υπάρχει κάτι)

Στρατός δεν ειναι για να εισαι προστάτης και να εχεις ευεργετικές ή μειωμένη. Και εγώ ειμαι ο μονος άντρας

και περνανε όλα απο μένα αλλα απο εκείνους δε περνάνε.

Για το ειδικές δυναμεις μπορουσες να δωσεις στην αναλογη κατηγορία, αλλα και παλι μορια ειναι

φαντασου οτι υπάρχουν αρκετοι με Αμφ. Κατ, άλλοι ειναι δοκιμοι...

Αλλα αυτα ειναι παλαια, με το παλιο συστημα. Το νέο μπορει να ειναι εντελώς διαφορετικο οποτε να μην εισαι

υπομονετικός για να δουμε τι θα ζητάνε... Οσον αφορα την ασθενεια του πατέρας σου δε νομίζω να

"μετράει" σε εκείνους παρα μόνο αν περασεις και μετα ζητησεις να εισαι κοντα στο σπιτι σου !

Αλλα και παλι...

Σε οποιαδήποτε περιπτωση αν ανατρεξεις και σε προηγούμενες σελιδες θα βρεις και άλλες.

Καλη επιτυχία και εγω την περιμένω!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ανακαλυψα μια ιστοσελιδα που πιθανο να βοηθησει www.ischool.gr
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος