Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Το ιεκ ασφαλειας υποδομων και προσοπων παιρνει μορια απο την πρωτη προκηρυξη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Καμία δουλειά δεν έχει συνάφεια με την ελ. Ας, σαν πτυχίο το πανεπιστημίου Είναι ανώτερο σαν χαρτί από το ΙΕΚ. Καμία δουλειά δν έχει συνάφεια με αυτό το επάγγελμα ! Οπότε εάν μιλάτε για πτυχία ξανά λέω μην Μ γράφετε για λίγα μόρια, αλλά για πόσο παραπάνω θα δώσει !
Δεν έχει καμία φίλε μου και εχεις δίκιο. Αλλα το αει τει είναι ανωτερο από ιεκ. Τι να κάνουμε ; Έτσι λέει ο νόμος. Για όλα υπάρχει μια βαθμίδα. Δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, επας, ιεκ, ΤΕΙ, άει, μεταπτυχιακό, διδακτορικό κτλπ. Υπάρχουν βαθμίδες. Τι να κάνουμε ; Για αυτό δεν έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα και υπάρχει ο διαχωρισμόςGreekRanger έγραψε:Το ιεκ Ασφαλειας ομως εχει συναφεια ρε φιλε με την Αστυνομια.Ο ηλεκτρολογος απο Ασπαιτε τι συναφεια εχει;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Το ιεκ στελεχος Ασφαλειας δεν εχει συναφεια με την Αστυνομια; Μα δουλευεις; Ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων κανουν τα παιδια! Μη λετε οτι να ναι!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Γενικως νομιζω οτι υπαρχει χαμηλο ενδιαφερον λογω της ειδικης αποστολης που θα εχει η οππι. Να τα βαλει με τους μπαχαλακηδες με μονη της αμυνα ενα γλογκ και μια σφυρικτρα.Gpap95 έγραψε:Μη τρελαινεστε με τα πτυχία. Δεν έχουν όλη την όρεξη της αστυνομίας. Για αυτό μη κάνετε τρέλα σενάρια με τις βάσεις. Ας μπούνε μια φορά και μετά εδώ θα είμαστε να τα λεμε
Τι θελέις να σου πουν ρε μεγαλε... ; Ολοι εδω μεσα εικασιες κανουν ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι. Εαν βασιζεσαι στα λογια τον αλλον, κριμα. Μια παροιμοια λεει, οτι ακους μην πιστευεις τιποτα και οτι βλεπεις να πιστευεις τα μισα.Efedros2015 έγραψε:Καμία δουλειά δεν έχει συνάφεια με την ελ. Ας, σαν πτυχίο το πανεπιστημίου Είναι ανώτερο σαν χαρτί από το ΙΕΚ. Καμία δουλειά δν έχει συνάφεια με αυτό το επάγγελμα ! Οπότε εάν μιλάτε για πτυχία ξανά λέω μην Μ γράφετε για λίγα μόρια, αλλά για πόσο παραπάνω θα δώσει !

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Γτ ρε φίλε ; Όλοι δεν θα είναι ισοβαθμοι ; Τι Θα πάρει Δηλαδή ; Αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, ΕΦ ; Θέλω να σ πω ότι δεν υπάρχει λόγος να διεκδικήσει κάποιος χαμηλές πιθανότητες να μπει ενώ δεν έχει κίνητρο
Υπάρχει περίπτωση λέτε αν μετράνε τα πτυχία να μοριοδοτουνται και αυτοί που είναι επί πτυχιω; Επίσης αυτό θα γίνει στους εποπ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Αδερφέ εγώ προσωπικά δν βασίζονται σε. Κανενος τα. Λογια, εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω και να με βοηθήσουν! Προκήρυξη περιμένω αδιαφορώντας για ότι γράφουν
Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι αν βάλουν πτυχία, μάλλον θα χάσω! Αλλά εγώ σε σχέση με άλλους, αποδέχομαι τα λόγια τους και δεν έχω κόμπλεξ. Αυτό καλό θα ήταν να το δουλέψουν πολλοί εδώ μέσα με τον εαυτό τους και να μάθουν να δέχονται και να ακούν ακόμα και αν είναι κατά τους.
Παλι τσακωνετστε μωρε; Τι να κανουμε εμεις οι αμορφωτοι παλι απεξω θα μεινουμε.
Ας μπουν οι πτυχιουχοι παιδαγωγοι και οι ηλεκτρολογοι να τρωνε πετρες!
GuardianOfficial
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Guardian7 έγραψε:
Παλι τσακωνετστε μωρε;Τι να κανουμε εμεις οι αμορφωτοι παλι απεξω θα μεινουμε.
Δεν ξερουν αυτοι βρε Guardian7,Frouros97,Wolf93,GReeKRangEr. Αστους να λενε. Εσυ με το ΙΕΚ απο την αστυφυλακων εισαι σιγουρα μεσα! Αγνοησε τους!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Εγω προβλεπω οτι θα δωσει στα πτυχια 500 μορια εσυ ποσα πιστευεις;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Πάντως έχει ένα δίκαιο το παιδί! Λόγω της συγκεκριμένης υπηρεσίας αρκετοί είναι αυτοί που δεν επιθυμούν πτυχιούχοι και μη! Δεν θα έχει την ίδια ζήτηση όπως είχε του 19 για ΕΦ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες