Συμφωνώ μαζι σου αλλά αυτό μου είπε Ξάνθη υπηρέτη το παλικάρι αν μου λέει ψέματα σας λέω και εγώ ακόμα μου λέει ψάχνουν το που θα γίνει η κατανομή θέσεων
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Ypourgos
Το ΦΕΚ την Παρακευή σίγουρα μαζί με την τελετή λήξης των επιλαχόντων από τους 150
-
Nikos1234
Ρε παιδια μια ερώτηση ποιος ειπε οτι θα βγει απριλιο το ειπε καποιος υπουργος και περιμενουμε πως παει αυτο;
επειδη δεν έχουν γράψει κάπου κάτι
επειδη δεν έχουν γράψει κάπου κάτι
-
Επισκέπτης
τα έχουν αναφέρει και οι δύο υπουργοί και ο παλιός και ο καινούργιος επίσης όποιος βουλευτής έχει συνάντηση με των υπουργό γράφει για την ενίσχυση του νόμου του μέσω πεθ
-
Nikos1233
Και ειπαν γενικα αυτο η οτι θα βγει απριλιο;
-
Επισκέπτης
Πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε φως...ΦΕΚ για ΠΕΘ και κάλυψη κενών για τους εποχικούς...!!! αναμένουμε...υπομονή..
-
Επισκέπτης
Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό φίλε εδώ και ένα μήνα αυτό λέμε από εβδομάδα θα έχουμε κάποιο νέο κοντεύει να βγεί ο Απρίλιος πλέον δεν πιστεύω τπτ από αυτούς το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ τέτοιο καιρό θα έπρεπε είδη να κάνουμε αίτησης όχι να συζητάμε για το πότε θα βγεί
-
Επισκέπτης
20 του μηνός αύριο και δεν έχει εκδοθεί τίποτα καλά πάμε ήταν που θα έβγαινε μέσα στο Απρίλιο fast track διαδικασίες πάλι καλά
-
Επισκέπτης
Ναι πως σίγουρα τα αθλήματα μπορεί τέλη Ιουλίου απλά τραγικοί
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 6 επισκέπτες