Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 2:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 1:17 pm Μέσα Μάϊου η προκήρυξη ακόμη δεν έχει φτιαχτεί το ΦΕΚ ψάχνουν πόσες θέσεις για καθε περιφέρεια και που ακριβώς θα πάνε μετά από συνομιλία που είχα με έναν εποχιακό 

Καθίστε ρε παιδιά μια λέτε ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα βγεί η προκήρυξη και δεν ξέρουν άτομα που είναι στο υπουργείο και τώρα λέτε ότι ξέρει ένα εποχικός ότι θα βγεί μέσα μαϊου 

Συμφωνώ μαζι σου αλλά αυτό μου είπε Ξάνθη υπηρέτη το παλικάρι αν μου λέει ψέματα σας λέω και εγώ ακόμα μου λέει ψάχνουν το που θα γίνει η κατανομή θέσεων 

Ypourgos

Δημοσίευση από Ypourgos »

Το ΦΕΚ την Παρακευή σίγουρα  μαζί με την τελετή λήξης των επιλαχόντων από τους 150 
Nikos1234

Δημοσίευση από Nikos1234 »

Ρε παιδια μια ερώτηση ποιος ειπε οτι θα βγει απριλιο το ειπε καποιος υπουργος και περιμενουμε πως παει αυτο;
επειδη δεν έχουν γράψει κάπου κάτι 

Επισκέπτης

Nikos1234 έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 10:17 pm Ρε παιδια μια ερώτηση ποιος ειπε οτι θα βγει απριλιο το ειπε καποιος υπουργος και περιμενουμε πως παει αυτο;
επειδη δεν έχουν γράψει κάπου κάτι 

τα έχουν αναφέρει και οι δύο υπουργοί και ο παλιός και ο καινούργιος επίσης όποιος βουλευτής έχει συνάντηση με των υπουργό γράφει για την ενίσχυση του νόμου του μέσω πεθ 

Nikos1233

Δημοσίευση από Nikos1233 »

Και ειπαν γενικα αυτο η οτι θα βγει απριλιο;
Επισκέπτης

Πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε φως...ΦΕΚ για ΠΕΘ και κάλυψη κενών για τους εποχικούς...!!! αναμένουμε...υπομονή..
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 10:43 pm Πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε φως...ΦΕΚ για ΠΕΘ και κάλυψη κενών για τους εποχικούς...!!! αναμένουμε...υπομονή..

Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό φίλε εδώ και ένα μήνα αυτό λέμε από εβδομάδα θα έχουμε κάποιο νέο κοντεύει να βγεί ο Απρίλιος πλέον δεν πιστεύω τπτ από αυτούς το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ τέτοιο καιρό θα έπρεπε είδη να κάνουμε αίτησης όχι να συζητάμε για το πότε θα βγεί 
Επισκέπτης

20 του μηνός αύριο και δεν έχει εκδοθεί τίποτα καλά πάμε ήταν που θα έβγαινε μέσα στο Απρίλιο fast track διαδικασίες πάλι καλά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 19, 2026 1:38 pm 20 του μηνός αύριο και δεν έχει εκδοθεί τίποτα καλά πάμε ήταν που θα έβγαινε μέσα στο Απρίλιο fast track διαδικασίες πάλι καλά 

ναι ρε τελη Ιουλίου στης υπηρεσίες λένε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 19, 2026 2:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 19, 2026 1:38 pm 20 του μηνός αύριο και δεν έχει εκδοθεί τίποτα καλά πάμε ήταν που θα έβγαινε μέσα στο Απρίλιο fast track διαδικασίες πάλι καλά 

Ναι πως σίγουρα τα αθλήματα μπορεί τέλη Ιουλίου απλά τραγικοί 
Niks

Δημοσίευση από Niks »

Τελη ιουλιου να βγει η προκυριξει;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 19, 2026 2:52 pm

Ναι πως σίγουρα τα αθλήματα μπορεί τέλη Ιουλίου απλά τραγικοί 

ε δεν νομίζω να το αργήσουν τόσο πολύ λογικά μέσα στην βδομάδα θα βγει το φεκ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες