Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Κυρ Αλέκος
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 7
Papercut γιατί απαντάς σ όλους λες και είναι τα τσουτσεκια σου; Αν δεν ς' αρέσει η ερώτηση μου μπορείς απλά να την αγνοήσεις... Έχω παρατηρήσει 2-3 περιπτώσεις που απαντας λες και είναι σκουπίδια τα παιδιά... Χαλάρωσε λίγο
Καλησπέρα παιδιά. Με πτυχίο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργιας, απολυτήριο 14,2, διπλωμα αυτοκινήτου,ecdl,lower και πολυτεκνια πως το βλέπετε; Υπάρχει ελπίδα;
Δε γνωρίζω γενικά τι παίζει με προκηρύξεις αστυνομίας πρώτη φορά ασχολούμαι! Ευχαριστώ.
Δε γνωρίζω γενικά τι παίζει με προκηρύξεις αστυνομίας πρώτη φορά ασχολούμαι! Ευχαριστώ.
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
2800 εισαι πολύ οριακα φιλαρακι αν ζητας την αποψη μου ως ακατορθωτο αλλα κανε τα χαρτια και οτι κατσειDromeas96 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά.Με πτυχίο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργιας, απολυτήριο 14,2, διπλωμα αυτοκινήτου,ecdl,lower και πολυτεκνια πως το βλέπετε; Υπάρχει ελπίδα;
-
Κυρ Αλέκος
- Στρατιώτης

Ρε παιδιά μην λέμε συνέχεια τα ίδια... Όλοι θα τα κάνετε τα χαρτιά σας και ότι γίνει... Όσο μπουλινγκ και να κάνουν κάποιοι, μην μασάτε!
Στα 3120 δεν είμαι; Η πολυτεκνια 300 δε παίρνει; Λάθος τα λέω;
RedWings
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
3120 βγάζει οχι 2800 Δηλαδή παραπάνω απ αυτους πού νομίζουν ότι η βάση θα είναι 2900.
-
Κυρ Αλέκος
- Στρατιώτης

Άντε πάλι μην πιάσουμε τα ίδια, ασε τους να νομίζουν ότι θα μπουν και με 2300! Μην τους αποθαρρύνετε... Εγώ μπαίνω σίγουρα δεν με νοιάζει απλά πάνω που ηρέμησε το φόρουμ μην πάμε σε νέο γύρο καυγάδων
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

σορρυ δικο μου λαθος ε πιστευω εκει θα παιχτει θα ειναι πολυ απο 3250 μεχρι 3100 τωρα θα δειξειDromeas96 έγραψε: Στα 3120 δεν είμαι; Η πολυτεκνια 300 δε παίρνει; Λάθος τα λέω;
BREAKING NEWS (Χωρίς να λέω ψεύδη).Μικρότερος μου κατά 3 χρόνια φίλος μου έγραψε 17.000 και μπήκε ΣΜΥΝ και τον έκοψαν λόγω ΥΨΟΥΣ.
Τώρα είναι ΕΦ με τη προκήρυξη του 2019...
Τώρα είναι ΕΦ με τη προκήρυξη του 2019...
Με βάση αυτά που ειπαν κάποιοι εδώ μέσα ότι μέχρι 14/5 θα ναι οι αιτήσεις πιστεύω οι προκαταρκτικές εξετάσεις θα γίνουν μετά δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουνίου Όποτε όσοι μπουν μέσα θα ξεκινήσουν αρχές Ιουλίου εκπαίδευση.
Δεν έχω στοιχεία απλά παραθέτω τα χρονικά διαστήματα που πιστεύω εγώ... Με βάση προηγούμενων προκ.
Όπως και να έχει, όποτε βγει θα χρειαστεί ένα διάστημα 40 ημερών περίπου από το τέλος των αιτήσεων για να βγουν οι πινακες μέχρι τις εξετάσεις και άλλες ίσως δυο βδομαδες μετά μέχρι την εκπαίδευση.
Δεν έχω στοιχεία απλά παραθέτω τα χρονικά διαστήματα που πιστεύω εγώ... Με βάση προηγούμενων προκ.
Όπως και να έχει, όποτε βγει θα χρειαστεί ένα διάστημα 40 ημερών περίπου από το τέλος των αιτήσεων για να βγουν οι πινακες μέχρι τις εξετάσεις και άλλες ίσως δυο βδομαδες μετά μέχρι την εκπαίδευση.
-
Sec_police
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 6
Μάγκες επειδή είμαι μέσα στο Σώμα και βλέπω πολλά και παρακολουθώ καιρό το νήμα Έχω να πω την γνώμη μου μερικοί αλλάξτε μυαλά εδώ μέσα γιατί αν μπείτε έτσι στο ΣΩΜΑ με τέτοια μυαλά θα φάτε πολλές σφαλιάρες απ'τους ανώτερους
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

καλά εδω μέσα τους πέρνει γι αυτό το κανουν κάποιοι νομιζουν ετσι θα είναι αμα μπουνSec_police έγραψε: Μάγκες επειδή είμαι μέσα στο Σώμα και βλέπω πολλά και παρακολουθώ καιρό το νήμα Έχω να πω την γνώμη μου μερικοί αλλάξτε μυαλά εδώ μέσα γιατί αν μπείτε έτσι στο ΣΩΜΑ με τέτοια μυαλά θα φάτε πολλές σφαλιάρες απ'τους ανώτερους
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Έχουν να φάνε φάπα κάτι Πανέλας,gpap,fousekis,sefis και άλλοι τόσοι που ξεχνάω θα τις θυμούνταιSec_police έγραψε:Μάγκες επειδή είμαι μέσα στο Σώμα και βλέπω πολλά και παρακολουθώ καιρό το νήμα Έχω να πω την γνώμη μου μερικοί αλλάξτε μυαλά εδώ μέσα γιατί αν μπείτε έτσι στο ΣΩΜΑ με τέτοια μυαλά θα φάτε πολλές σφαλιάρες απ'τους ανώτερους
πολλά χρόνια
.Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
El fapo. Ηρεμα μπετο.
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Πήγαινε λίγο να τρολλάρεις όπως έκανες και παλιά μην το παίζεις σοβαροφανής όλοιFousekis έγραψε:El fapo. Ηρεμα μπετο.
ξέρουν τι clown είσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες