Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Ρε παιδιά στην αναζήτηση αποτελεσμάτων στη σελίδα του ΑΣΕΠ, για να δείτε εάν περάσατε είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί πατήσατε στην επιλογή " Διοριστεοι" ;
t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει για όλα τα κατάστημα κράτησης και για άντρες και γυναίκες έτσι; Επιβεβαίωσε το αν μπορείς και αν θεωρείς ότι είναι έγκυρη πηγη
ΒΑΡΔΙΕΣ07:00 - 13:45
13:00 - 19:45
19:00 - 01:30
01:00 - 07:15
Εάν οι εσωτερική πιάσουν δουλειά χωρίς να δώσουν αθληματα, Για ποιο λόγο να δώσουν μετά;
https://ageliesergasias.gr/asep-639-monimes-proslipseis-se-fylakes-deite-tis-eidikotites/
Παιδιά ανακοινωθηκε αυτό. Άραγε και η νέα προκήρυξη θα έχει όριο ηλικίας τα 32;
Παιδιά ανακοινωθηκε αυτό. Άραγε και η νέα προκήρυξη θα έχει όριο ηλικίας τα 32;
Εάν τοποθετηθούν προτού τα αθληματα, νομίζω πως μετά τα αθληματα θα γίνουν για το τυπικό της υπόθεσης χωρίς να υπάρχει αξιοκρατία. Γιατί δεν γίνεται να κόψεις κάποιον που είδη δουλεύει και έχει απόκτηση κάποια εμπειρία.t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
kpk έγραψε:ΒΑΡΔΙΕΣ07:00 - 13:45
η θα χάσουν τις δουλειές που ειχαν πριν πανε στις φυλακές χαχχα ενα απο τα δυοTr έγραψε:Εάν τοποθετηθούν προτού τα αθληματα, νομίζω πως μετά τα αθληματα θα γίνουν για το τυπικό της υπόθεσης χωρίς να υπάρχει αξιοκρατία. Γιατί δεν γίνεται να κόψεις κάποιον που είδη δουλεύει και έχει απόκτηση κάποια εμπειρία.t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.
Μπορεί όμως να γίνει κ το άλλο να μας πάρουν κ κάποιοι να φύγουν τρέχοντας κ να πάρουν τους επόμενους Δεν ξέρεις τι γίνεται κ να πάμε για αθλήματα διαφορετικοί από όσοι είμαστε στα προσωρινάTr έγραψε:Εάν τοποθετηθούν προτού τα αθληματα, νομίζω πως μετά τα αθληματα θα γίνουν για το τυπικό της υπόθεσης χωρίς να υπάρχει αξιοκρατία. Γιατί δεν γίνεται να κόψεις κάποιον που είδη δουλεύει και έχει απόκτηση κάποια εμπειρία.t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
x_x έγραψε:Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.
ναι και τι εγινε;
Ειπε μόνο για εσωτερικούς αλλά αυτό δεν το διευκρίνησε αλλά προφανώς θα είναι για όλες Τώρα αυτόν τον ξέρω, χρόνια δουλεύει ήδη κ τον ρώτησα χωρίς να του πω τι ακούγεται όποτε ναι τον θεωρώ έγκυρη πηγήΣτελλα έγραψε:t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει για όλα τα κατάστημα κράτησης και για άντρες και γυναίκες έτσι; Επιβεβαίωσε το αν μπορείς και αν θεωρείς ότι είναι έγκυρη πηγη
Εμένα λέει ακόμα δεσμευμένοx_x έγραψε:Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.
Τι σκαλωμα εχετε φαει με το παραβολο τοσον καιρο δεν καταλαβαινω
Είχε ειπωθεί εδώ, ότι όταν σου δεσμευτεί το παράβολο τότε αυτό σημαίνει ότι έχουν ανοιχτεί οι φακελοι... Τώρα δεν έχει όντως και κάποια ιδιαίτερη σημασία, τα αποτελέσματα βγήκανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες