Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Ρε παιδιά στην αναζήτηση αποτελεσμάτων στη σελίδα του ΑΣΕΠ, για να δείτε εάν περάσατε είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί πατήσατε στην επιλογή " Διοριστεοι" ;
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο

Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει για όλα τα κατάστημα κράτησης και για άντρες και γυναίκες έτσι; Επιβεβαίωσε το αν μπορείς και αν θεωρείς ότι είναι έγκυρη πηγη

kpk

Δημοσίευση από kpk »

ΒΑΡΔΙΕΣ07:00 - 13:45

13:00 - 19:45

19:00 - 01:30

01:00 - 07:15

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Εάν οι εσωτερική πιάσουν δουλειά χωρίς να δώσουν αθληματα, Για ποιο λόγο να δώσουν μετά;
Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

https://ageliesergasias.gr/asep-639-monimes-proslipseis-se-fylakes-deite-tis-eidikotites/

Παιδιά ανακοινωθηκε αυτό. Άραγε και η νέα προκήρυξη θα έχει όριο ηλικίας τα 32;

Tr

Δημοσίευση από Tr »

t.bak έγραψε:Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
Εάν τοποθετηθούν προτού τα αθληματα, νομίζω πως μετά τα αθληματα θα γίνουν για το τυπικό της υπόθεσης χωρίς να υπάρχει αξιοκρατία. Γιατί δεν γίνεται να κόψεις κάποιον που είδη δουλεύει και έχει απόκτηση κάποια εμπειρία.
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

kpk έγραψε:ΒΑΡΔΙΕΣ07:00 - 13:45

13:00 - 19:45

19:00 - 01:30

01:00 - 07:15

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Tr έγραψε:
Εάν τοποθετηθούν προτού τα αθληματα, νομίζω πως μετά τα αθληματα θα γίνουν για το τυπικό της υπόθεσης χωρίς να υπάρχει αξιοκρατία. Γιατί δεν γίνεται να κόψεις κάποιον που είδη δουλεύει και έχει απόκτηση κάποια εμπειρία.
η θα χάσουν τις δουλειές που ειχαν πριν πανε στις φυλακές χαχχα ενα απο τα δυο
x_x
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από x_x »

Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.
t.dak

Δημοσίευση από t.dak »

Tr έγραψε:
Μπορεί όμως να γίνει κ το άλλο να μας πάρουν κ κάποιοι να φύγουν τρέχοντας κ να πάρουν τους επόμενους Δεν ξέρεις τι γίνεται κ να πάμε για αθλήματα διαφορετικοί από όσοι είμαστε στα προσωρινά
Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

x_x έγραψε:Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.

ναι και τι εγινε;

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Στελλα έγραψε:

Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει για όλα τα κατάστημα κράτησης και για άντρες και γυναίκες έτσι; Επιβεβαίωσε το αν μπορείς και αν θεωρείς ότι είναι έγκυρη πηγη

Ειπε μόνο για εσωτερικούς αλλά αυτό δεν το διευκρίνησε αλλά προφανώς θα είναι για όλες Τώρα αυτόν τον ξέρω, χρόνια δουλεύει ήδη κ τον ρώτησα χωρίς να του πω τι ακούγεται όποτε ναι τον θεωρώ έγκυρη πηγή
Panos

Δημοσίευση από Panos »

x_x έγραψε:Σήμερα που κοίταξα το παραβολο μου λέει δεσμευμενο.
Εμένα λέει ακόμα δεσμευμένο
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Τι σκαλωμα εχετε φαει με το παραβολο τοσον καιρο δεν καταλαβαινω
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Είχε ειπωθεί εδώ, ότι όταν σου δεσμευτεί το παράβολο τότε αυτό σημαίνει ότι έχουν ανοιχτεί οι φακελοι... Τώρα δεν έχει όντως και κάποια ιδιαίτερη σημασία, τα αποτελέσματα βγήκανε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες