Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Gpap95 έγραψε:Ως πολίτης

Κάνεις αιτήσεις παντού άφοβα, χωρίς περιορισμούς.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά καλημέρα. Εμείς που είμαστε επί πτυχιω μπορούμε να κάνουμε αίτηση;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

ydneas έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Εμείς που είμαστε επί πτυχιω μπορούμε να κάνουμε αίτηση;

Αν η ειδικοτητα που θελεις να δηλωσεις ζηταει το πτυχιο σου, τοτε πρεπει να το εχεις και οχι να χρωστας μαθηματα δηλαδη.

Με λιγα λογια, στις ειδικοτητες που ζηταει συγκεκριμενα πτυχια ΙΕΚ/ΑΕΙ/ΤΕΙ, πρεπει να τα εχεις και οχι να εισαι φοιτητης.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Οπότε τα 350 μορια για όσους σπουδάζουν ισχύουν μονο σε οσες ειδικότητες ζητά μονο το απολυτήριο λυκείου σαν υποχρεωτικό
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Δε το διευκρινίζει ακριβώς, απλώς παραθέτει τα ίδια με την προκηρυξη. Γνωστό μου πρόσωπο, πήρε τηλ και του είπαν ότι ισχύει μόνο ότι ζητάει κάθε ειδικότητα. Δηλαδή στο απολυτήριο μόνο απολυτήριο και ούτω καθεξής
xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από xaderfos »

Στο υπόδειγμα 1 λέει Μονάδα που υπηρετεί και νόμος έδρας μονάδας

Αυτά είναι για τους οβα που υπηρετούν η πρέπει να γράψουμε την μονάδα μας όταν υπηρετήσαμε;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

xaderfos έγραψε:Στο υπόδειγμα 1 λέει Μονάδα που υπηρετεί και νόμος έδρας μονάδας

Αυτά είναι για τους οβα που υπηρετούν η πρέπει να γράψουμε την μονάδα μας όταν υπηρετήσαμε;

Για τους ΟΒΑ ειναι.

Το που υπηρετησες, θα το βρουν αυτεπαγγελτα αυτοι.

xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από xaderfos »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
xaderfos έγραψε:Στο υπόδειγμα 1 λέει Μονάδα που υπηρετεί και νόμος έδρας μονάδας

Για τους ΟΒΑ ειναι.

Το που υπηρετησες, θα το βρουν αυτεπαγγελτα αυτοι.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Gpap95 έγραψε:Εγώ ερώτηση έκανα επειδή είναι σώματα ασφαλείας και μου είπαν χωρίς να είναι σίγουροι, ότι δε μπορείς να κάνεις συμμετοχή σε 3 διαφορετικές προκηρύξεις ταυτόχρονα ενώ είναι σώματα ασφαλείας. Για αυτό ήθελα να ρωτήσω εσάς γιατί δε ξέρω καθόλου τι ισχύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μου λέτε με σιγουριά ότι μπορείς να κάνεις συμμετοχή γιατί αλλιώς καήκαμε!

κανονικά μπορείς όπου θες ταυτόχρονα Μπορείς και σε προκήρυξη ενόπλων δυνάμεων και σε σωμάτων ασφαλείας και σε προσωπικό δήμου και σε επικουρικό όπου και σε όσες θες, απλά από θέμα λογικής ναι μεν σε όσες περισσότερες κάνεις θα έχεις και παραπάνω πιθανότητες από την άλλη σε όσες περισσότερες συμμετέχεις αυξάνετε και ο κίνδυνος να παίζουν μαζί ημερομηνίες ΠΚΕ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

ChristosMg έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω. Πέρσυ αυτοί που βρισκόμασταν στα περιστατικά στα σύνορα πήραμε ένα "δίπλωμα εξαίρετων υπηρεσιών". Μπορεί αυτό να λογιστεί ως "μετάλλιο εξόχου πράξεως" που δίνει μόρια στην προκύρηξη ή πάει άκλαυτο υπερ πίστεως και πατρίδας;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν το ρωτάς σοβαρά

Το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απονέμεται στο στρατιωτικό προσωπικό σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εν ζωή ή μετά θάνατο, για τέλεση εξόχων πράξεων αποκλειστικώς εν καιρώ ειρήνης, οι οποίες δεν σχετίζονται κατ'ανάγκη με τα στρατιωτικά πράγματα και οι οποίες τελέσθηκαν εντός ή εκτός των πλαισίων διατεταγμένης υπηρεσίας και που αφορούν:

Στην τέλεση πράξεως αυτοθυσίας.
Σε θάνατο ή βαρύ τραυματισμό από ατύχημα, κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας.
Σε ενέργεια που υπερβαίνει κατά πολύ την εκτέλεση του καλώς εννοούμενου καθήκοντος και επισύρει ανεπιφύλακτα το θαυμασμό και την εκτίμηση της κοινής γνώμης.
Σε πράξη, για την τέλεση της οποίας η ζωή του προτεινομένου εξετέθη αποδεδειγμένα σε προφανή και άμεσο κίνδυνο.

Unknown13
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Unknown13 »

Καλησπέρα, για προυπηρεσία σε συγκεκριμένη ειδικότητα την οποία είχα στη διάρκεια της θητείας μου χρειάζεται κάποιο δικαιολογητικό ή απλά δηλώνω την ειδικότητα που είχα στην αιτηση; Και η προυπηρεσία είναι από 6-9 μήνες; Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unknown13 την Πέμ Απρ 01, 2021 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

Καλυσπερα είμαι καταδρομέας αλεξιπτωτιστη-χελ οβα 4 χρονια δίπλωμα Γ σε ποια ειδικότητα περνώ όλα τα μόρια;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

ChristosMg έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω. Πέρσυ αυτοί που βρισκόμασταν στα περιστατικά στα σύνορα πήραμε ένα "δίπλωμα εξαίρετων υπηρεσιών". Μπορεί αυτό να λογιστεί ως "μετάλλιο εξόχου πράξεως" που δίνει μόρια στην προκύρηξη ή πάει άκλαυτο υπερ πίστεως και πατρίδας;
Αυτο ειναι απλα αναμνηστικο θητειας μας ειχε δωσει και σε μας ο διοικητης που βαφαμε το στρατοπεδο με μια ωραια τιμητικη.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nikos521 »

Οπως και ενα αλλο που ειχαμε παρει εμεις που εγραφε οτι παρειχαμε φυλαξη ευπαθων περιοχων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης