Gpap95 έγραψε:Ως πολίτης
Κάνεις αιτήσεις παντού άφοβα, χωρίς περιορισμούς.
Gpap95 έγραψε:Ως πολίτης
ydneas έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Εμείς που είμαστε επί πτυχιω μπορούμε να κάνουμε αίτηση;
xaderfos έγραψε:Στο υπόδειγμα 1 λέει Μονάδα που υπηρετεί και νόμος έδρας μονάδας
Αυτά είναι για τους οβα που υπηρετούν η πρέπει να γράψουμε την μονάδα μας όταν υπηρετήσαμε;
ΕυχαριστώLefteris 2αμαλ έγραψε:xaderfos έγραψε:Στο υπόδειγμα 1 λέει Μονάδα που υπηρετεί και νόμος έδρας μονάδας
Αυτά είναι για τους οβα που υπηρετούν η πρέπει να γράψουμε την μονάδα μας όταν υπηρετήσαμε;
Για τους ΟΒΑ ειναι.
Το που υπηρετησες, θα το βρουν αυτεπαγγελτα αυτοι.
Gpap95 έγραψε:Εγώ ερώτηση έκανα επειδή είναι σώματα ασφαλείας και μου είπαν χωρίς να είναι σίγουροι, ότι δε μπορείς να κάνεις συμμετοχή σε 3 διαφορετικές προκηρύξεις ταυτόχρονα ενώ είναι σώματα ασφαλείας. Για αυτό ήθελα να ρωτήσω εσάς γιατί δε ξέρω καθόλου τι ισχύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μου λέτε με σιγουριά ότι μπορείς να κάνεις συμμετοχή γιατί αλλιώς καήκαμε!
ChristosMg έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω. Πέρσυ αυτοί που βρισκόμασταν στα περιστατικά στα σύνορα πήραμε ένα "δίπλωμα εξαίρετων υπηρεσιών". Μπορεί αυτό να λογιστεί ως "μετάλλιο εξόχου πράξεως" που δίνει μόρια στην προκύρηξη ή πάει άκλαυτο υπερ πίστεως και πατρίδας;
Αυτο ειναι απλα αναμνηστικο θητειας μας ειχε δωσει και σε μας ο διοικητης που βαφαμε το στρατοπεδο με μια ωραια τιμητικη.ChristosMg έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω. Πέρσυ αυτοί που βρισκόμασταν στα περιστατικά στα σύνορα πήραμε ένα "δίπλωμα εξαίρετων υπηρεσιών". Μπορεί αυτό να λογιστεί ως "μετάλλιο εξόχου πράξεως" που δίνει μόρια στην προκύρηξη ή πάει άκλαυτο υπερ πίστεως και πατρίδας;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες