Akspoogy έγραψε:Για να καταλαβω κι εγω... οι θεσεις τελικα θα ειναι 4139; οχι 4000;
Μην ακούτε τις μπούρδες καθενός. Είπε ο Όθωνας μια μ@@@@ να περάσει η ώρα, την έπιασε κι η άλλη από τα μαλιά (για δικούς της λόγους). Η γνωστή ιστορία της τρίχας που 'γινε καραβόσκοινο...
Akspoogy έγραψε:Για να καταλαβω κι εγω... οι θεσεις τελικα θα ειναι 4139; οχι 4000;
Μην ακούτε τις μπούρδες καθενός. Είπε ο Όθωνας μια μ@@@@ να περάσει η ώρα,την έπιασε κι η άλλη από τα μαλιά (για δικούς της λόγους). Η γνωστή ιστορία της τρίχας που 'γινε καραβόσκοινο...
1 δεν ειμαι γυναικα
2 απλη παραθεση εκανα σε αυτο π βρηκα. Δεν υποχρεωσα κανεναν να το πιστεψει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
πολιτης1 έγραψε:Βεεν δεαρ μια πληροφορια αν τη γνωριζεις θα ηθελα να μου τη πεις...
μηπως γνωριζεις ποσοι εποχιακοι καναν αιτηση σαν πολιτες; Με ενδιαφερει αυτο κυριως αλλα και αν γνωριζεις ποσοι εποχιακοι καναν σα εποχιακοι;
επειδη γνωριζεις πολλα γι αυτο σε ρωταω :)
Δε γνωρίζω τίποτα πλέον των ήδη γνωστών:4.500 συνολικά αιτήσεις για την κατηγορία των εποχικών. Έγκυρες αρκετά λιγότερες. Για την κατηγορία των πολιτών: Με ρωτάς πόσοι στην κατηγορία αυτή θα έχουν μόρια από προϋπηρεσία; Λίγο δύσκολο να το ξέρω, δε νομίζεις;
electrolisa έγραψε:1 δεν ειμαι γυναικα
2 απλη παραθεση εκανα σε αυτο π βρηκα. Δεν υποχρεωσα κανεναν να το πιστεψει.
Δεν εννοούσα εσένα (ξέρω ότι είσαι άντρας). Τη διαχειρίστρια του μπλογκ εννοούσα που τις πετάει μαζεμένες...
Ευχαριστω βεεν δεαρ... οντως ειναι δυσκολο να υπαρχει αυτο το νουμερο... ελπιζω οι υπολοιποι εποχιακοι να ειναι πανω απο 29 χρονων η να μη εχουν τελειωσει γυμνασιο :) ... αυτοι οι εποχιακοι θα στειλουν τις βασεις στο θεο... αντε σε λιγο καιρο θα μαθουμε.