Καψόνια στις Στρατιωτικές Σχολές

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
giorgio23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από giorgio23 »

Ευχαριστω για την απαντηση, το θεμα μου ειναι οτι εχω μια ευαισθησια στα γονατα λογω του μπασκετ και του οτι ψηλωσα πολυ αποτομα. Τρεχω παιζω αλλα εχω θεμα με τα... Λαγουδακια, τελος παντων. Το θεμα μου οπως φανταζομαι και για πολλους ειναι μην παθω καμια ζημια και με... Στειλουν, το αν και ποσο θα τιμωρηθη ο υπευθυνος το λιγοτερο θα με ενδιαφερει.

Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αλέξης »

Αν έχεις ευαισθησία στα γόνατα θα τα προσέχεις σα τα μάτια σου γιατί εκεί μέσα θα καταπονηθούν αρκετά... Και εννοείται πως θα το αναφέρεις στο διπλανό σου την πρώτη κιόλας μέρα να το γνωρίζει
Άβαταρ μέλους
giorgio23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ασφαλως και θα προσεχω δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Γραφεις οτι πρεπει να το αναφερω το προβλημα Στον διπλανο μου. Ποιον εννοεις, δεν καταλαβα; Και αν το ξερει μηπως με τρεχει επιτηδες; Επιτρεπεται στην σχολη να χρησιμοποιησω φαρμακο πχ. Μια αλοιφη για να παγωσω το γονατο μου Μετα απο μια"ιδιαιτερη"καταπονηση;

Άβαταρ μέλους
enoples dynameis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από enoples dynameis »

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αλέξης »

giorgio23 έγραψε:Ασφαλως και θα προσεχω δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Γραφεις οτι πρεπει να το αναφερω το προβλημα Στον διπλανο μου. Ποιον εννοεις, δεν καταλαβα; Και αν το ξερει μηπως με τρεχει επιτηδες; Επιτρεπεται στην σχολη να χρησιμοποιησω φαρμακο πχ. Μια αλοιφη για να παγωσω το γονατο μου Μετα απο μια"ιδιαιτερη"καταπονηση;

ο διπλανός σου στη ΣΣΕ για παράδειγμα είναι ο 4ετής του θαλάμου σου, ενώ στη ΣΜΥ το δυάρι που είναι υπεύθυνο για σένα... Κάθε άσσος έχει το διπλανό του. Θα του το αναφέρεις για να γνωρίζει το πρόβλημά σου, και δεν πρόκειται να σε καταπονήσει σε ότι αφορά το γόνατο. Όσο για τα υπόλοιπα υπάρχει το ΣΤΕΠ, για οποιοδήποτε πρόβλημα πας στο γιατρό και εκείνος κρίνει...
Άβαταρ μέλους
giorgio23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστω πολυ αλεξη. Καλη ανασταση.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα ειμαι 17 ετών και φέτος δίνω πανελλήνιες και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω σσε εχω ακούσει οτι εχει πολυ ζόρι και καψόνια. Αληθεύει ; Και πόσο καιρώ διαρκούν συνήθως τα καψόνια ;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Terminator »

Χρήστος έγραψε:Καλησπέρα ειμαι 17 ετών και φέτος δίνω πανελλήνιες και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω σσε εχω ακούσει οτι εχει πολυ ζόρι και καψόνια. Αληθεύει ; Και πόσο καιρώ διαρκούν συνήθως τα καψόνια ;

Τα καψόνια που θα τραβήξεις μεσα στην σχολή είναι ασήμαντα (ερωτική εξομολόγηση σε λάμπα και ξύρισμα εικόνας κάποιου Ήρωα του 1821).
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos2171 »

Εννοείται ότι έχει ζόρι, με την έννοια ότι πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Το ζόρι είναι κυρίως η κούραση καθώς όλη μέρα υπάρχει τρέξιμο. Εννοείται βέβαια ότι όσο ανεβαίνεις έτος χαλαρώνεις.
Τα καψώνια δεν είναι και κάτι τραγικό, ούτε θα τα κάνεις κάθε μέρα αλλά δεν έχουν και συγκεκριμένη διάρκεια, ανάλογα με τις ορέξεις των παλαιότερων. Σαν ΥΕΑ είχα ξυρίσει κι εγώ κάποιον αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν και γενικά όταν ήταν να με κάνουν λοχία ΥΕΑ βητά έκανα και κάτι άλλες βλακιούλες.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Δημοσίευση από ΑΡΧΟΝΤΑΣ »

http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-sti-stya-prokaloun-ede-kai-orgi-stin-igesia-tis-pa/46142
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Terminator »

Σοβαρότητα μηδέν απο άτομα που αύριο μεθαύριο θα βρίσκονται ώς μόνιμα στελέχη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Εφόσων η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του υπουργού θα υπάρξουν και παρεμβάσεις εισαγγελέων για τυχόν Αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν απο τους σπουδαστές της ΣΤΥΑσε Εναντίων των πρωτοετών.
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από samloxias »

Ελάτε βρε παιδιά τώρα, και την σήμερον ημέρα και στυα μάλιστα! Λίγο παρατραβιγμένο φένετε, κάτι άλλο θα έγινε
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

XΑχαχααχ κάποιος μπούλης νόμιζε πως η εκπαίδευση της στρατιωτικής σχολής θα είναι κατασκήνωση και το είπε στους γονείς του... Ξεφτίλα τελείως.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Καλά θα ήταν όταν δεν έχουμε σχέση, δεν γνωρίζουμε , να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς Και για την συνέχεια γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-ektos-orion-se-nautikon-dokimon-kai-eyelpidon/46328

ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Καψώνι και στην ΣΝΔ http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-ektos-orion-se-nautikon-dokimon-kai-eyelpidon/46328
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης