Καψόνια στις Στρατιωτικές Σχολές
Ευχαριστω για την απαντηση, το θεμα μου ειναι οτι εχω μια ευαισθησια στα γονατα λογω του μπασκετ και του οτι ψηλωσα πολυ αποτομα. Τρεχω παιζω αλλα εχω θεμα με τα... Λαγουδακια, τελος παντων. Το θεμα μου οπως φανταζομαι και για πολλους ειναι μην παθω καμια ζημια και με... Στειλουν, το αν και ποσο θα τιμωρηθη ο υπευθυνος το λιγοτερο θα με ενδιαφερει.
Αν έχεις ευαισθησία στα γόνατα θα τα προσέχεις σα τα μάτια σου γιατί εκεί μέσα θα καταπονηθούν αρκετά... Και εννοείται πως θα το αναφέρεις στο διπλανό σου την πρώτη κιόλας μέρα να το γνωρίζει
Ασφαλως και θα προσεχω δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Γραφεις οτι πρεπει να το αναφερω το προβλημα Στον διπλανο μου. Ποιον εννοεις, δεν καταλαβα; Και αν το ξερει μηπως με τρεχει επιτηδες; Επιτρεπεται στην σχολη να χρησιμοποιησω φαρμακο πχ. Μια αλοιφη για να παγωσω το γονατο μου Μετα απο μια"ιδιαιτερη"καταπονηση;
- enoples dynameis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!
ο διπλανός σου στη ΣΣΕ για παράδειγμα είναι ο 4ετής του θαλάμου σου, ενώ στη ΣΜΥ το δυάρι που είναι υπεύθυνο για σένα... Κάθε άσσος έχει το διπλανό του. Θα του το αναφέρεις για να γνωρίζει το πρόβλημά σου, και δεν πρόκειται να σε καταπονήσει σε ότι αφορά το γόνατο. Όσο για τα υπόλοιπα υπάρχει το ΣΤΕΠ, για οποιοδήποτε πρόβλημα πας στο γιατρό και εκείνος κρίνει...giorgio23 έγραψε:Ασφαλως και θα προσεχω δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Γραφεις οτι πρεπει να το αναφερω το προβλημα Στον διπλανο μου. Ποιον εννοεις, δεν καταλαβα; Και αν το ξερει μηπως με τρεχει επιτηδες; Επιτρεπεται στην σχολη να χρησιμοποιησω φαρμακο πχ. Μια αλοιφη για να παγωσω το γονατο μου Μετα απο μια"ιδιαιτερη"καταπονηση;
Ευχαριστω πολυ αλεξη. Καλη ανασταση.
Καλησπέρα ειμαι 17 ετών και φέτος δίνω πανελλήνιες και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω σσε εχω ακούσει οτι εχει πολυ ζόρι και καψόνια. Αληθεύει ; Και πόσο καιρώ διαρκούν συνήθως τα καψόνια ;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 10
Χρήστος έγραψε:Καλησπέρα ειμαι 17 ετών και φέτος δίνω πανελλήνιες και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω σσε εχω ακούσει οτι εχει πολυ ζόρι και καψόνια. Αληθεύει ; Και πόσο καιρώ διαρκούν συνήθως τα καψόνια ;
Τα καψόνια που θα τραβήξεις μεσα στην σχολή είναι ασήμαντα (ερωτική εξομολόγηση σε λάμπα και ξύρισμα εικόνας κάποιου Ήρωα του 1821).
Εννοείται ότι έχει ζόρι, με την έννοια ότι πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Το ζόρι είναι κυρίως η κούραση καθώς όλη μέρα υπάρχει τρέξιμο. Εννοείται βέβαια ότι όσο ανεβαίνεις έτος χαλαρώνεις.
Τα καψώνια δεν είναι και κάτι τραγικό, ούτε θα τα κάνεις κάθε μέρα αλλά δεν έχουν και συγκεκριμένη διάρκεια, ανάλογα με τις ορέξεις των παλαιότερων. Σαν ΥΕΑ είχα ξυρίσει κι εγώ κάποιον αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν και γενικά όταν ήταν να με κάνουν λοχία ΥΕΑ βητά έκανα και κάτι άλλες βλακιούλες.
Τα καψώνια δεν είναι και κάτι τραγικό, ούτε θα τα κάνεις κάθε μέρα αλλά δεν έχουν και συγκεκριμένη διάρκεια, ανάλογα με τις ορέξεις των παλαιότερων. Σαν ΥΕΑ είχα ξυρίσει κι εγώ κάποιον αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν και γενικά όταν ήταν να με κάνουν λοχία ΥΕΑ βητά έκανα και κάτι άλλες βλακιούλες.
http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-sti-stya-prokaloun-ede-kai-orgi-stin-igesia-tis-pa/46142
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 10
Σοβαρότητα μηδέν απο άτομα που αύριο μεθαύριο θα βρίσκονται ώς μόνιμα στελέχη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Εφόσων η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του υπουργού θα υπάρξουν και παρεμβάσεις εισαγγελέων για τυχόν Αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν απο τους σπουδαστές της ΣΤΥΑσε Εναντίων των πρωτοετών.
Ελάτε βρε παιδιά τώρα, και την σήμερον ημέρα και στυα μάλιστα! Λίγο παρατραβιγμένο φένετε, κάτι άλλο θα έγινε
XΑχαχααχ κάποιος μπούλης νόμιζε πως η εκπαίδευση της στρατιωτικής σχολής θα είναι κατασκήνωση και το είπε στους γονείς του... Ξεφτίλα τελείως.
Καλά θα ήταν όταν δεν έχουμε σχέση, δεν γνωρίζουμε , να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς Και για την συνέχεια γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-ektos-orion-se-nautikon-dokimon-kai-eyelpidon/46328
Καψώνι και στην ΣΝΔ http://www.onalert.gr/stories/kapsonia-ektos-orion-se-nautikon-dokimon-kai-eyelpidon/46328
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες