Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι χρήστες που μπαίνουν στο φόρουμ και βρίζουν αδιαλείπτως προέρχονται από 'ανταγωνιστικά' site και σκοπό έχουν να ακυρώσουν την προσπάθεια πληροφόρησης που με τόσο κόπο έχουμε στήσει όλοι μαζί, διαχειριστές και απλά μέλη.
Για το λόγο αυτό, αύριο Δευτέρα αποστέλλονται όλα τα στοιχεία τους στους αντίστοιχους ISPs, την Τρίτη στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για Τετάρτη εξετάζω το ενδχόμενο άσκησης αγωγής εναντίον τους.
Όλα τα μηνύματα έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο του φόρουμ και είναι διαθέσιμα στις αρμόδιες αρχές.
Κλειδώνω αυτό το θέμα γιατί το παρόν μήνυμα νομίζω ότι δεν αφήνει άλλα περιθώρια συζήτησης.
Συμφωνω με τη συγκεκριμενη πολιτικη.
Αντε γιατι παραγινε το κακο.
Δεν γινεται να μπαινει εδω μεσα το καθε προβληματικο ατομο και να δημιουργει προβληματα και δυσαρεσκεια στους υπολοιπους.
Πρώτος χρήστης,συνδρομητής Otenet από την Πτολεμαϊδα. Δεν έχουμε και πολλούς επισκέπτες από αυτή την πόλη, επομένως αν βλέπει αυτό το μήνυμα γνωρίζει ποιος είναι.
Δεύτερος χρήστης ο HellWeek που στέλνει μηνύματα με πολλαπλά usernames για ξεκάρφωμα και βρίζει κυρίως με αυτά. Επίσης συνδρομητής της Οτenet.
Ειδοποιήθηκε ο ISP τους και η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Τι θα γινει επιτελους με αυτην την ξεφτιλα στο θεμα "Αποτελεσματα ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας 2009"; Γιατι δεν σβηνετε τα υβριστικα μηνυματα για τα οποια εχετε ενημερωθει;
Su-35 έγραψε:Τι θα γινει επιτελους με αυτην την ξεφτιλα στο θεμα "Αποτελεσματα ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας 2009"; Γιατι δεν σβηνετε τα υβριστικα μηνυματα για τα οποια εχετε ενημερωθει;
αυτό γίνεται εδω και τόσο καιρό εγώ προσωπικά έχω αηδιάσει με αυτό το θέμα μιας και κανένας υπεύθυνος δεν κάνει κάτι έστω να το κλειδώσει μέχρι που να βγουν τα ονόματα. Τι θα γινει επιτελους ;
Εγω προσωπικα νιωθω οτι δεν προστατευτικα καθολου στη συγκεκριμενμη θεματολογια ενω ειχα ενημερωσει δεν επιτρεπω σε κανενα να με αποκαλει "χαζη" και να αφηνει υπονοουμενα σεξουαλικου περιεχομενου γι αυτο αποχωρω απο το φορουμ καθως ουτε στρατοπεδαρχες ουτε διαχειριστης με προστατευσε σαν ατομο προσωπικοτητα και γυναικα. Καλη συνεχεια και δυναμη σε ολους.
Μήπως υπερβάλλετε; Μετά από μερικές ώρες διαγράφονται τα υβριστικά μηνύματα μαζί με τα μηνύματα των topol και mirage που έχουν δώσει ρέστα με τις ερωτο-απαντήσεις τους και Προσφέρουν στους Στρατοπεδάρχες άφθονο γέλιο.
Από εκεί και πέρα, μπορείτε για κάθε υβριστικό μήνυμα να μας ειδοποιείτε και μόλις κάποιος από μας μπει θα το διαγράψει. Δεν κοιμόμαστε με το πληκτρολόγιο αγκαλιά.
Ειπα οτι αργειτε διοτι εγω ενημερωσα με πριβε απο χθες εν τη γενεσι του, αλλα τελος παντων απλα θελω να καταλαβαινετε και μας σε τι θεση βρισκομαστε οταν 24ωρες και κατι τοσα ματια βλεπουν τους χαρακτηρισμους που μας αποδιδουν
Δε μπορουμε να μπαινουμε καθε μερα -τουλαχιστον εγω-. Εχουμε δουλειες, υπηρεσιες, οικογενειες. Η ζωη μας δεν ειναι το φορουμ οσο και αν μας ευχαρισετι η ενασχοληση με αυτο. Μιλαω παντα προσωπικα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Velerefontis έγραψε:Δε μπορουμε να μπαινουμε καθε μερα -τουλαχιστον εγω-. Εχουμε δουλειες, υπηρεσιες, οικογενειες. Η ζωη μας δεν ειναι το φορουμ οσο και αν μας ευχαρισετι η ενασχοληση με αυτο. Μιλαω παντα προσωπικα
Τι θες να πεις με αυτο δηλ οτι Εμεις δεν εχουμε οικογενεια δεν εχουμε δουλειες ; Υπηρεσιες; Η οτι η ζωη μας ειναι φορουμ; Ατυχης τοποθετηση