Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών
Ποσο ειναι ο μηνιαιος μισθος στη ΣΙΡ; Οποιος γνωριζει να μου πει γιατι συμπληρωνω μηχανογραφικο και πρεπει να μαθω...
Ο μισθός δεν διαφέρει με αυτον απο τις υπολοιπες στρατιωτικες σχολες υπαξιωματικών! Ειναι περίπου 1000-1100 αλλα υπάρχουν επιδόματα που τον αυξάνουν! Το ακριβές ποσο όμως λόγο των περικοπών στο δημόσιο τελευταία δεν το γνωρίζω!
Ευχαριστω για την απαντηση αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με ενημερωσει...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Ενας υπαξιωματικος με το αξιωμα του ταγματαρχη συνταγματαρχη ποσο Εφαπαξ παιρνει; σας ευχαριστω.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Κυρ Μάιος 16, 2010 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Για να μην τα πολυλογούμε ο βασικός μισθός είναι 800-860 αλλα συνολικά με τα extra μπορεί να φτάσουν μέχρι και 1200, ελπίζω να βοήθησα.
Επειδη ειμαι καινουργιος δεν πολυκαταλαβαινω μερικα πραγματα και θα ηθελα την βοηθεια σας,αν τελειωσω την σμυ γινομαι μονιμος λοχια, σωστα; Δηλαδη ο μισθος θα ξεκιναει απο τα 683; Με τα επιδοματα συμφωνα με το post του salonika91 ανερφεται στα 902, για τι επιδοματα μιλαμε; Και σε τι χρονικο διαστημα αναβαινεις στην ιεραρχια;
Ενας πιλοτος που αποφοιτει απο τη ΣΙ εχει αρχικο βασικο μισθο 1200+1000 το πτητικο επιδομα;
+6.000 εφαπαξ ανα πτητικο εξαμηνο. Χονδρικα ειναι οπως τα λες εσυ.
Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο. Παιζει ρολο στον μισθο; Ευχαριστω!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
ΤΑΣΟΣ έγραψε:Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο.
Τι θες να πεις ποιητή ;
Τι να έχει που εχεις ένα Μόνο;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
πτυχίο ξένης γλώσσας λογικά... Αλλά και πάλι κ εγώ δεν πολυκατάλαβα... !Black_Knight έγραψε:ΤΑΣΟΣ έγραψε:Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο.
Τι θες να πεις ποιητή ;
Τι να έχει που εχεις ένα Μόνο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Ναι αλλα πραγματα παιζουν για το μισθολογικο
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior