Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών
-
kkk
Ποσο ειναι ο μηνιαιος μισθος στη ΣΙΡ; Οποιος γνωριζει να μου πει γιατι συμπληρωνω μηχανογραφικο και πρεπει να μαθω...
-
apo
Ο μισθός δεν διαφέρει με αυτον απο τις υπολοιπες στρατιωτικες σχολες υπαξιωματικών! Ειναι περίπου 1000-1100 αλλα υπάρχουν επιδόματα που τον αυξάνουν! Το ακριβές ποσο όμως λόγο των περικοπών στο δημόσιο τελευταία δεν το γνωρίζω!
-
kkk
Ευχαριστω για την απαντηση αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με ενημερωσει...
-
sotiris
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Ενας υπαξιωματικος με το αξιωμα του ταγματαρχη συνταγματαρχη ποσο Εφαπαξ παιρνει; σας ευχαριστω.
-
salonika91
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Κυρ Μάιος 16, 2010 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
-
sotiris
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Για να μην τα πολυλογούμε ο βασικός μισθός είναι 800-860 αλλα συνολικά με τα extra μπορεί να φτάσουν μέχρι και 1200, ελπίζω να βοήθησα.
-
lefteris
Επειδη ειμαι καινουργιος δεν πολυκαταλαβαινω μερικα πραγματα και θα ηθελα την βοηθεια σας,αν τελειωσω την σμυ γινομαι μονιμος λοχια, σωστα; Δηλαδη ο μισθος θα ξεκιναει απο τα 683; Με τα επιδοματα συμφωνα με το post του salonika91 ανερφεται στα 902, για τι επιδοματα μιλαμε; Και σε τι χρονικο διαστημα αναβαινεις στην ιεραρχια;
-
πολιτης
Ενας πιλοτος που αποφοιτει απο τη ΣΙ εχει αρχικο βασικο μισθο 1200+1000 το πτητικο επιδομα;
+6.000 εφαπαξ ανα πτητικο εξαμηνο. Χονδρικα ειναι οπως τα λες εσυ.
-
ΤΑΣΟΣ
Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο. Παιζει ρολο στον μισθο; Ευχαριστω!
-
Black_Knight
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
ΤΑΣΟΣ έγραψε:Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο.
Τι θες να πεις ποιητή ;
Τι να έχει που εχεις ένα Μόνο;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
πτυχίο ξένης γλώσσας λογικά... Αλλά και πάλι κ εγώ δεν πολυκατάλαβα... !Black_Knight έγραψε:ΤΑΣΟΣ έγραψε:Παιδια, σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ευελπιδων κ θελω να μου πητε αν οταν τελειωσω την σχολη θα παιρνω τα ιδια χρηματα με καποιον που εχει Επειδη εχω ενα Μονο.
Τι θες να πεις ποιητή ;
Τι να έχει που εχεις ένα Μόνο;
-
peter1992
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 4
Ναι αλλα πραγματα παιζουν για το μισθολογικο
-
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 17