Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΝΑΝΣΥ

Δημοσίευση από ΝΑΝΣΥ »

Δεν βρηκα κατι σχετικο με την ειδικοτητα μου... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί σου είπε κανένας ότι θα παίρνεις διαφορετικό μισθό; Όλοι οι εποπ σχεδον τα ίδια λεφτά παίρνουνε
ΝΑΝΣΥ

Δημοσίευση από ΝΑΝΣΥ »

Δεν ηξερα γι'αυτο ρωτησα να μαθω... !Εικόνα
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Έλεος πια! Πόσο άδικο είναι το σύστημα, να βάζουν στην ίδια κατηγορία τις νηπιαγωγούς από το πανεπιστήμιο με κάτι αγράμματους από τεε και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο!
Νάνσυ λυπάμαι πολύ άλλα δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου σε εσένα που δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά από ορθογραφία.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΕΝΗ έγραψε:Έλεος πια! Πόσο άδικο είναι το σύστημα, να βάζουν στην ίδια κατηγορία τις νηπιαγωγούς από το πανεπιστήμιο με κάτι αγράμματους από τεε και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο!
Νάνσυ λυπάμαι πολύ άλλα δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου σε εσένα που δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά από ορθογραφία.

Ενώ εσύ με τον εγωισμό σου και τον κομπλεξισμό σου να βαράει κόκκινο θα ήσουν απο τα πιό έμπιστα άτομα ώστε να αφήσουμε τα παιδάκια μας έ;
Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες.
Πίστεψέ με επειδή είμαι στο Στράτευμα ήδη πραγματικά δεν θα το άφηνα στα χέρια σου, είσαι πολύ επικίνδυνη.
Επίσης το ότι το σύστημα μπορεί να είναι άδικο όπως λές αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς με τον πιο άσχημο τρόπο για τους συμπολίτες σου.
Εάν κάποιος σου είπε ότι επειδή είσαι του πανεπιστημίου έπιασες τον πάπα απο τα @@ τότε αναθεώρησε... Έχεις ακόμα χρόνο!
Αυτά απο κάποιον που είναι απόφοιτος ΤΕΕ Β κύκλου άρα να υποθέσω και αγράμματος έ;
Άς τους μαζέψει κάποιος παρακαλώ!
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από laios »

ΕΛΕΝΗ έγραψε:Έλεος πια! Πόσο άδικο είναι το σύστημα, να βάζουν στην ίδια κατηγορία τις νηπιαγωγούς από το πανεπιστήμιο με κάτι αγράμματους από τεε και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο!
οπα πανεπιστημονα ηρεμα. Δεν εισαι Ο μονος ανθρωπος με πτυχια. Υπαρχουν κι'αλλοι. Κομπλεξικο ατομο και στρατος δεν γινεται. Δεν ταιριαζουν αυτα τα δυο μαζι. Γι'αυτο να μην προσβαλεις κανεναν. Στο ξαναλεω,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Ελενη, εισαι στο Στρατο; Αν ναι τοτε θα ηξερες πως εμεις δεν εχουμε κατηγοριες εκπαιδευσης, ειμαστε στην κατηγορια ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Αυτα και αν δε σ'αρεσει να βρεις αλλου δουλεια που να μετρανε μισθολογικα τα πτυχια. Το τελευταιο σχολιο στο γραφω τελειως φιλικα.

kalimera

Δημοσίευση από kalimera »

Το ίδιο ειναι να τελειωσει καποιος ΤΕΕ Β κύκλου και άλλα κολοκυθια, το ίδιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ; Ρε πατατε καλά εδώ μεσα;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

kalimera έγραψε:Το ίδιο ειναι να τελειωσει καποιος ΤΕΕ Β κύκλου και άλλα κολοκυθια, το ίδιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ; Ρε πατατε καλά εδώ μεσα;
Οχι αλλα δεν μπορεις να προσβαλεις γιαυτο τον λογο τους αποφοιτους τεε κ να μιλας υποτιμητικα, στο κατω κατω ο καθενας το μελλον του προσπαθει να φτιαξει. Απτην στιγμη που τους Δινει καποιες ευκεριες το κρατος οφειλουν να τις εκμεταλευτουν. Κ ειναι αστειο να δεχοντε επιθεσεις γιαυτο το λογο. Στην τελικη βαλτε τα με το κρατος αμα δεν σας αρεσει το συστημα.
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι το εξής: Όσα πανεπιστήμια και μεταπτυχιακά να βγάλει κάποιος ή παιδεία είναι κάτι που κερδίζεται έξω από όλα αυτά, στην πραγματική ζωή! Τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο την μαθαίνεις μέσα από την οικογένεια και τις αξίες που σου περνάει!
Έχω ακούσει ανθρώπους που έχουν πει πολύ σοφά λόγια δίχως να τα έχουν διαβάσει κάπου και να φανταστείτε δεν έχουν βγάλει ούτε καν το δημοτικό! Τελικά τι είναι πιο σημαντικό να έχουμε μόρφωση ή ανθρωπιά;

ΥΓ
Συγνώμη αν ξεφύγαμε πάλι λίγο από το θέμα.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Δευ Αύγ 16, 2010 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

eleftheri@ έγραψε:Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι το εξής: Όσα πανεπιστήμια και μεταπτυχιακά να βγάλει κάποιος ή παιδεία είναι κάτι που κερδίζεται έξω από όλα αυτά, στην πραγματική ζωή! Τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο την μαθαίνεις μέσα από την οικογένεια και τις αξίες που σου περνάει!
Έχω ακούσει ανθρώπους που έχουν πει πολύ σοφά λόγια δίχως να τα έχουν διαβάσει κάπου και να φανταστείτε δεν έχουν βγάλει ούτε καν το δημοτικό! Τελικά τι είναι πιο σημαντικό να έχουμε μόρφωση ή ανθρωπιά;

ΥΓ
Συγνώμη αν ξεφύγαμε πάλι λίγο από το θέμα.
...
μ θυμιζεις λιγο τον βασιλακη καιλαΕικόνααλλα αυτο δε σημαινει οτι τα λες ασχημα!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Καλάάάάάάάάάά!Εικόνα
Βασιλάκης Καϊλας δεν είπαμε;Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

kalimera έγραψε:Το ίδιο ειναι να τελειωσει καποιος ΤΕΕ Β κύκλου και άλλα κολοκυθια, το ίδιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ; Ρε πατατε καλά εδώ μεσα;
δεν λεμε οτι ειναι το ιδιο. Αλλα στο στρατο σημασια εχει η προελευση σου. Αν εισαι μονιμος ή εθελοντης. Καταλαβες; Σε παιρνουν για συγκεκριμενη δουλεια. Τελος. Αν σ'αρεσει εχει καλως αλλιως ψαξε αλλου για δουλεια που να ταιριαζει στο "επιπεδο" σου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Και εγω ημουν αυτης της αποψης, οτι κανονικα θα επρεπε να υπαρχει κατι παραπανω στον μισθο σε οσους εχουν καποιο πτυχιο οπως γινεται στον υπολοιπο δημοσιο τομεα... Αλλα μεσα στο σωμα εισαι αυτο που κανεις, αυτο που πρεσβευει η ειδικοτητα σου, οχι αυτο που εχεις σπουδασει ή οχι... Οσο για σενα που λες για την ορθογραφια, δεν ηξερα οτι για να δωσει σωστες αρχες κ αξιες στα παιδια σου πρεπει οπωσδηποτε να ξερεις την στοιχειωδη ορθογραφια... Αρα οι γονεις μας κ οι παππουδες δεν ηταν αξιοι κ ικανοι να μας μεγαλωσουν κ να μας δωσουν σωστης ανατροφη, αγωγη κ αξιες... Μπορει να ξερεις ορθογραφια αλλα δεν ξερεις να σεβεσαι κ να εκτιμας τον αλλον... Τοτε το μαθεις αυτο τοτε σιγουρα θα γινεις μια πολυ καλη νηπιαγωγος κ εσυ...
Dum spiro spero
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

και εγω σπουδασα αλλα ο συναδελφος που ειναι εμθ και ειναι αποφοιτος γυμνασιου παιρνει περισσσοτερα και τον θεωρουνε οι αξιωματικοι στελεχος. Καταλαβες; Υπαρχει μια απαξιωση του θεσμου. Αν αρχισουμε να τον απαξιωνουμε τοτε... Αστα να πανε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης