Γυαλιά και φακοί επαφής στο στρατό
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω 7,25 στο ενα και 6 στο αλλο μυωπια και λιγο αστιγματισμο τι Ι βγαινω... Επισης υπαρχει οριο στην μυωπια για να εισαι Ι1 η Ι2;
Δημήτρης έγραψε:Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω 7,25 στο ενα και 6 στο αλλο μυωπια και λιγο αστιγματισμο τι Ι βγαινω... Επισης υπαρχει οριο στην μυωπια για να εισαι Ι1 η Ι2;
το 2011 που πηγα αν ειχες μυωπια πανω απο 3.50 βγαινεις Ι2. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Δημήτρης έγραψε:Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω 7,25 στο ενα και 6 στο αλλο μυωπια και λιγο αστιγματισμο τι Ι βγαινω... Επισης υπαρχει οριο στην μυωπια για να εισαι Ι1 η Ι2;
Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως
wrccc έγραψε:
το 2011 που πηγα αν ειχες μυωπια πανω απο 3.50 βγαινεις Ι2. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι
Αυτό δεν ισχύει, το ΦΕΚ αναφέρει τους βαθμούς και την Σωματική Ικανότητα, τώρα αν εσύ πίστεψες κάτι που δεν ισχύει δεν σου φταίμε εμείς.
Γυαλια ηλιου επιτρεπεται να φοραμε; Συνεχεια; Μονο κατα τη διαρκεια υπηρεσιας; Καθολου?
Καθόλου.
Μόνο αν έχεις πρόβλημα και μόνο με έγκριση ιατρού. Το ίδιο ισχύει και για τους φωτοχρωμικούς φακούς.
Μόνο αν έχεις πρόβλημα και μόνο με έγκριση ιατρού. Το ίδιο ισχύει και για τους φωτοχρωμικούς φακούς.
- F-16 FALCON
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μπρείς να τους φοράς αλλα είναι καλύτερα να έχεις γυαλία μαζί σου
Έχω μυωπία (2,5 βαθμούς στο κάθε μάτι) και φοράω γιαλιά μόνιμα πια γιατί είχα κάποιο πρόβλημα (ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τι, ούτε κάποιος από τους 2 οφθαλμίατρους που επισκέφτηκα). Το πρόβλημα μου (μάλλον επιπεφεκύτιδα πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι γιατρός για να ξέρω) με κάνει μερικές φορές να μην βλέπω καθαρά και κάθε πρωί ξυπνάω με έντονες τσίμπλες στα μάτια (πέραν του φυσιολογικού). Αυτό αν δεν καταφέρω να το θεραπεύσω πριν παρουσιαστώ (σκοπεύω να μπώ Νοέμβριο) θα μπορέσει να διορθωθεί με τους εκεί γιατρούς; Ή θα έχω κάποιο πρόβλημα κατά την θητεία μου?
Αν ειναι εφικτο μπορω να επικοινωνησω μαζι σας για μερικα θεματα που με απασχολουν σε καποιο εμαιλ; αν ναι το δικο κ. ειναι panos_sterg@hotmail.com
panos2424 έγραψε:Αν ειναι εφικτο μπορω να επικοινωνησω μαζι σας για μερικα θεματα που με απασχολουν σε καποιο εμαιλ; Αν ναι το δικο κ. Ειναι panos_sterg@hotmail.com
Φίλε μου μπορείς απλά να στείλεις προσωπικό μήνυμα στον Nassos από την στιγμή που έκανες εγγραφή στο φόρουμ χωρίς να χρονοτριβείτε με emails κλπ.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας

D.Y.K έγραψε:panos2424 έγραψε:Αν ειναι εφικτο μπορω να επικοινωνησω μαζι σας για μερικα θεματα που με απασχολουν σε καποιο εμαιλ; Αν ναι το δικο κ. Ειναι panos_sterg@hotmail.com
Φίλε μου μπορείς απλά να στείλεις προσωπικό μήνυμα στον Nassos από την στιγμή που έκανες εγγραφή στο φόρουμ χωρίς να χρονοτριβείτε με emails κλπ.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Καλως σας βρηκα! Σας έστειλα και σε εσάς ένα προσωπικό μύνημα! Αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε! Ευχαριστώ
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Παιδιά δεν ήξερα ότι έχω μυοπια αλλα λόγο ότι κάθομαι πολυ μπροστά σε υπολογιστές και ταμπλέτ μάλλον την απέκτησα όταν παρουσιαστικα δεν το είπα αφού Δεν το γνώριζα ούτε το χω καταλάβει που μας ρώτησαν αν το πω τωρα στην μονάδα θα χω πρόβλημα;
Πολίτης !!!336 !!!
Αν φορεσεις γυαλια την ημερα της εξετασης θα γινει κατι (εχω 1,75-1,80 και στα δυο) ;
Δεν θα γίνει κάτι όχι.
- Aθανασιος1423
- Πολίτης
Καλημερα. Μια ερωτηση. Ο μικρος παρουσιαστηκε πευκο αλλα λογο μυωπιας βγηκε Ι2 κοπηκε απο ειδικες δυναμεις και προφανος κοπηκε και απο οπλα. Λογικα θα συνεχεισει σε σωμα. Αν τελικα γινει Υ. Ε. Α Γνωριζουμε τις πιθανες μεταθεσεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης