ΚΕΠΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Μετά την ορκομωσία που γυρνάμε, θα ξαναπάρουμε άδεια για να έρθουμε σπίτια μας ή θα φύγουμε κατευθείαν με μετάθεση;
Αν έχουμε το αμάξι και μας στείλουν σε κανένα νησί, το αμάξι τι το κάνουμε; Το λέω γιατί δεν θέλω να το πάρω σε κανένα νησί.

Ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Pavlos έγραψε:Μετά την ορκομωσία που γυρνάμε, θα ξαναπάρουμε άδεια για να έρθουμε σπίτια μας ή θα φύγουμε κατευθείαν με μετάθεση;
Αν έχουμε το αμάξι και μας στείλουν σε κανένα νησί, το αμάξι τι το κάνουμε; Το λέω γιατί δεν θέλω να το πάρω σε κανένα νησί.

Ευχαριστώ!

Mετά την ορκομωσία θα πάρετε ένα ΠΣΚ οπότε μετά που θα γυρίσεις στην θήβα φρόντισε να μην έχεις το αμάξι μαζί σου
volkano
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από volkano »

SENOR έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βρω sleeping bag στο ΚΨΜ και να αγοράσω εκεί, αν δω ότι μου είναι απολύτως αναγκαίο;

ναι μπορεις να βρεις πουλανε κανονικα...
Aλέξης!!

Δημοσίευση από Aλέξης!! »

Παιδες μπαινω στο πιροβολικο Θηβας 1 φεβρουαριου! Ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας και εχω εξαντλησει και τα 2 χρονια που δικαιουμε! Ξερει κανεις σας τα ατομα που καθονται εκει απο λογους υγειας πως περνανε; Τους συμπεριφερονται καπως; Ορκιζονται με την κανονικη εσσο; Ποσες μερες καθονται εκει; Το λεω γιατι σκεφτομαι να ζιτισω Ι5 (δεν χερω ομως τι επιπτωσεις εχει μετα το Ι5) αν μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι θα συναντισω εκει! Οποιος μπορει παρακαλω γρηγορα εχω πολυ ανγχος και θελω να παω αποφασισμενος να τελιωνω επιτελους αλλα δεν ξερω αν αντεξω! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Aλέξης! έγραψε:Παιδες μπαινω στο πιροβολικο Θηβας 1 φεβρουαριου! Ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας και εχω εξαντλησει και τα 2 χρονια που δικαιουμε! Ξερει κανεις σας τα ατομα που καθονται εκει απο λογους υγειας πως περνανε; Τους συμπεριφερονται καπως; Ορκιζονται με την κανονικη εσσο; Ποσες μερες καθονται εκει; Το λεω γιατι σκεφτομαι να ζιτισω Ι5 (δεν χερω ομως τι επιπτωσεις εχει μετα το Ι5) αν μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι θα συναντισω εκει! Οποιος μπορει παρακαλω γρηγορα εχω πολυ ανγχος και θελω να παω αποφασισμενος να τελιωνω επιτελους αλλα δεν ξερω αν αντεξω! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Πας καλα ρε φιλε! Ι4 γιατι αλλιως δεν ξαναβρισκεις δουλεια ποτε σου! Τραγικο να βγεις Ι5
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Aλέξης! έγραψε:Παιδες μπαινω στο πιροβολικο Θηβας 1 φεβρουαριου! Ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας και εχω εξαντλησει και τα 2 χρονια που δικαιουμε! Ξερει κανεις σας τα ατομα που καθονται εκει απο λογους υγειας πως περνανε; Τους συμπεριφερονται καπως; Ορκιζονται με την κανονικη εσσο; Ποσες μερες καθονται εκει; Το λεω γιατι σκεφτομαι να ζιτισω Ι5 (δεν χερω ομως τι επιπτωσεις εχει μετα το Ι5) αν μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι θα συναντισω εκει! Οποιος μπορει παρακαλω γρηγορα εχω πολυ ανγχος και θελω να παω αποφασισμενος να τελιωνω επιτελους αλλα δεν ξερω αν αντεξω! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Εξ' αναβολής κατάταξη
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Aλέξης! έγραψε:Το λεω γιατι σκεφτομαι να ζιτισω Ι5 (δεν χερω ομως τι επιπτωσεις εχει μετα το Ι5)

Σωματική ικανότητα και εργασία
Angel

Δημοσίευση από Angel »

EΓώ 4 Μαΐου Θήβα μπαίνω.
Καλή θητεία!

Σε καμιά 10αριά μέρες θα ορκιστούμε, να φανταστώ; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Angel έγραψε:EΓώ 4 Μαΐου Θήβα μπαίνω.
Καλή θητεία!

Σε καμιά 10αριά μέρες θα ορκιστούμε, να φανταστώ; ...

Λάθος φαντάζεσαιΕικόνα κάνε τις ημέρες 17 και είσαι μέσα
Angel

Δημοσίευση από Angel »

Στο κέντρο πόσο θα μείνουμε;3 εβδομάδες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Angel έγραψε:Στο κέντρο πόσο θα μείνουμε;3 εβδομάδες;

17 ημέρες μέχρι να ορκιστείς μέτα θα κάτσεις ακόμα μια βδομάδα και θα φύγεις για μετάθεση
Angel

Δημοσίευση από Angel »

Επειδή είμαι νεόφυτος, ζαλίστηκα.
17 ημέρες μέχρι να ορκιστούμε. Μετά σου δίνουν άδεια 48ώρη, έτσι;
Έπειτα μπαίνει κάποιος και πάλι μέσα. Άκουσα στο στο Mega ότι η εκπαίδευση στο κέντρο διαρκεί 3 εβδομάδες. Ισχύει;
Τελικά τι ισχύει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τελευταία φορά, ορκίζεσαι στις 17-18 μέρες παίρνεις 3-4 μέρες άδεια γυρίζεις στο κέντρο κάθεσαι 3-4 μέρες και φεύγεις για μετάθεση δεν μπορώ να το πω ποιο απλά
Angel

Δημοσίευση από Angel »

Εντάξει, τώρα το έπιασα.Thanks!
JJJ

Δημοσίευση από JJJ »

Κ γω 4 παρουσιαζομαι! Μου ειπαν οτι θα ειμαι στα καινουργια της θηβας τι σημαινει αυτο; Ποιες υπηρεσιες ειναι καλες κ χαλαρες; Τι ςρα εχει υπνο κ ξυπνιο; Ειναι χαλαρα η εχει ζορι; Με κινητα τι γινετε;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες