DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 11:37 am
Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και νομικά μαθήματα στη σχολή μου (δημόσια διοίκηση) και όλο αυτό εγώ το θεωρώ αντισυνταγματικό λόγω παραβίασης της ίσης μεταχείρισης και της αδιαφάνειας, μίλησα με την κολλητή μου που είναι δικηγόρος. Κι εγώ κι αυτή θεωρούμε απίθανο σχεδόν 5.000 άτομα να έκαναν σφάλμα στην αίτηση. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι από αυτούς που θεωρώ ότι τόσοι πολλοί είναι ανίκανοι να κάνουν ορθά μία αίτηση.
Μου είπε η δικηγόρος, κάποιος που δεν κλήθηκε ενώ είχε πολλά μόρια να επικοινωνήσει κατά προτίμηση με τον δικηγόρο του και να ζητήσει να μάθει τα μόρια του πρώτου και του τελευταίου στην κατηγορία του.
Είναι 2 παλληκάρια εδώ που στους ΠΕ είχαν λίγα λιγότερα μόρια από μένα και πάντως πάνω από 1000.
Έχετε έννομο συμφέρον να μάθετε τον πρώτο και τον τελευταίο της κατηγορίας σας.
Όσοι κληθηκαμε μη χαιρόμαστε τόσο γιατί πολύ σωστά παραπονιούνται κάποιοι ότι ο αποκλεισμός τους επειδή κάποιοι δήλωσαν από εμπειρία ό, τι να 'ναι ή μπορεί να δήλωσαν ψευδώς εντοπιότητα όπως έχει γίνει παλαιότερα χαμός σε άλλη προκήρυξη με αυτό, σημαίνει ότι αν προσφύγουν δικαστικά και δικαιωθούν θα ακυρωθούν και οι διορισμοί των επιτυχόντων.
Η ανακοίνωση δεν λέει ότι κλήθηκαν οι έγκυρες αιτήσεις αλλά κλήθηκαν όσες έγκυρες αιτήσεις συγκέντρωναν τα περισσότερα μόρια. Άρα αποκλείστηκαν και έγκυρες αιτήσεις.
Αν και είμαι στους κληθεντες είμαι μαζί σας να βοηθήσω να γίνει διαφανής η διαδικασία. Καμία όρεξη δεν έχω να κάνω όλο αυτόν τον κόπο, να διοριστώ και στο τέλος να ακυρωθεί ο διορισμός μου.
Δεν στέκει να έχω 1094 μόρια στους ΠΕ με πραγματική πλήρη την εμπειρια των 84 μηνών που σημαίνει 588 μόρια μόνο από αυτό ενώ και μεταπτυχιακό να έχει κάποιος είναι απλά συν 100 μόρια και εδώ παλληκάρια με μόρια και από ειδικές δυνάμεις κλπ με 1030 μόρια να αποκλείονται. Δηλαδή ποιοι δήλωσαν στους ΠΕ; Οι διδάκτορες με τα συν 400 μόρια; Σιγά αν είχα διδακτορικό μη πήγαινα να επιδιδω κλήσεις στους μάρτυρες και να φυλάω τα δικαστήρια. Κι άντε κάποιοι λόγω οικονομικής ανάγκης το έκαναν,1000 άτομα στους ΠΕ έχουν διδακτορικά και φουλ εμπειρία; Γιατί διδακτορικό και παράλληλα εργασία δύσκολα συνδυάζονται.
Ρωτήστε από Δευτέρα παιδιά, θα ρωτήσω κι εγώ απλά επειδή είμαι στους κληθεντες ίσως μου πούνε ότι δεν έχω έννομο συμφέρον να μάθω τον λόγο που αποκλείστηκαν άλλοι.
Δήμητρα αυτό λέω και εγώ σε κάθε μήνυμα μου, να μάθουν τον λόγο γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Δεν γνωρίζω για ποια ανακοίνωση μιλάς, θα ήθελα να μου πεις τι γράφει αν δεν σου κάνει κόπος ή καλύτερα που να μπω για να την δω. Προφανώς αυτοί που δήλωσαν εκουσίως ψευδή στοιχεία πρέπει να απορριφθούν στην επόμενη φάση και να τραβήξει επιλαχόντες. Αυτό είναι ψυχοφθόρο και το έχω ζήσει. Μακάρι να δικαιωθούν αυτοί οι υποψήφιοι. Αν δεν το κυνηγήσουν δεν πρόκειται θεωρώ.5000 αιτήσεις να θεωρήθηκαν λανθασμένες φαίνεται παρατραβηγμενο. Εγώ κάποια πράγματα που άκουσα όμως από προηγούμενους αιτηθέντες με άφησαν σίγουρο για το άκυρο αποτέλεσμα της αίτησης. Άκουσα ότι κάποιοι δήλωσαν τον ακέραιο βαθμό απολυτηρίου τους και δεν συμπλήρωσαν τίποτα στο δεκαδικό. Δηλαδή κάποιοι με απολυτήριο πχ 17 και 7/10 δήλωσαν μόνο το 17. Κάποιοι άλλοι (άντρες) δήλωσαν ότι δεν έχουν εμπειρία ενώ το λέει καθαρά μέσα ότι η θητεία
στον στρατό αναγνωρίζει κανονικά εμπειρία. Όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η συμμετοχή αντρών χωρίς να έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση αυτή. Άρα άντρας με εμπειρία πάνε πακέτο στην προκήρυξη αυτή.
Δε σου ακυρωνουν την αιτηση επειδη δεν εβαλες το δεκαδικο ψηφιο, αφου αυτοι ακομα δε ξερουν ποσο απολυτηριο εχεις στα αληθεια! Θα το δουν οταν στειλεις φακελο με το απολυτηριο και απλα θα σου βαλουν το βαθμο που λεει το απολυτηριο!
Λοιπόν, επειδή έχω κάνει και νομικά μαθήματα στη σχολή μου (δημόσια διοίκηση) και όλο αυτό εγώ το θεωρώ αντισυνταγματικό λόγω παραβίασης της ίσης μεταχείρισης και της αδιαφάνειας, μίλησα με την κολλητή μου που είναι δικηγόρος. Κι εγώ κι αυτή θεωρούμε απίθανο σχεδόν 5.000 άτομα να έκαναν σφάλμα στην αίτηση. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι από αυτούς που θεωρώ ότι τόσοι πολλοί είναι ανίκανοι να κάνουν ορθά μία αίτηση.
Μου είπε η δικηγόρος, κάποιος που δεν κλήθηκε ενώ είχε πολλά μόρια να επικοινωνήσει κατά προτίμηση με τον δικηγόρο του και να ζητήσει να μάθει τα μόρια του πρώτου και του τελευταίου στην κατηγορία του.
Είναι 2 παλληκάρια εδώ που στους ΠΕ είχαν λίγα λιγότερα μόρια από μένα και πάντως πάνω από 1000.
Όσοι κληθηκαμε μη χαιρόμαστε τόσο γιατί πολύ σωστά παραπονιούνται κάποιοι ότι ο αποκλεισμός τους επειδή κάποιοι δήλωσαν από εμπειρία ό, τι να 'ναι ή μπορεί να δήλωσαν ψευδώς εντοπιότητα όπως έχει γίνει παλαιότερα χαμός σε άλλη προκήρυξη με αυτό, σημαίνει ότι αν προσφύγουν δικαστικά και δικαιωθούν θα ακυρωθούν και οι διορισμοί των επιτυχόντων.
Η ανακοίνωση δεν λέει ότι κλήθηκαν οι έγκυρες αιτήσεις αλλά κλήθηκαν όσες έγκυρες αιτήσεις συγκέντρωναν τα περισσότερα μόρια. Άρα αποκλείστηκαν και έγκυρες αιτήσεις.
Αν και είμαι στους κληθεντες είμαι μαζί σας να βοηθήσω να γίνει διαφανής η διαδικασία. Καμία όρεξη δεν έχω να κάνω όλο αυτόν τον κόπο, να διοριστώ και στο τέλος να ακυρωθεί ο διορισμός μου.
Δεν στέκει να έχω 1094 μόρια στους ΠΕ με πραγματική πλήρη την εμπειρια των 84 μηνών που σημαίνει 588 μόρια μόνο από αυτό ενώ και μεταπτυχιακό να έχει κάποιος είναι απλά συν 100 μόρια και εδώ παλληκάρια με μόρια και από ειδικές δυνάμεις κλπ με 1030 μόρια να αποκλείονται. Δηλαδή ποιοι δήλωσαν στους ΠΕ; Οι διδάκτορες με τα συν 400 μόρια; Σιγά αν είχα διδακτορικό μη πήγαινα να επιδιδω κλήσεις στους μάρτυρες και να φυλάω τα δικαστήρια. Κι άντε κάποιοι λόγω οικονομικής ανάγκης το έκαναν,1000 άτομα στους ΠΕ έχουν διδακτορικά και φουλ εμπειρία; Γιατί διδακτορικό και παράλληλα εργασία δύσκολα συνδυάζονται.
Ρωτήστε από Δευτέρα παιδιά, θα ρωτήσω κι εγώ απλά επειδή είμαι στους κληθεντες ίσως μου πούνε ότι δεν έχω έννομο συμφέρον να μάθω τον λόγο που αποκλείστηκαν άλλοι.
Δήμητρα αυτό λέω και εγώ σε κάθε μήνυμα μου, να μάθουν τον λόγο γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Δεν γνωρίζω για ποια ανακοίνωση μιλάς, θα ήθελα να μου πεις τι γράφει αν δεν σου κάνει κόπος ή καλύτερα που να μπω για να την δω. Προφανώς αυτοί που δήλωσαν εκουσίως ψευδή στοιχεία πρέπει να απορριφθούν στην επόμενη φάση και να τραβήξει επιλαχόντες. Αυτό είναι ψυχοφθόρο και το έχω ζήσει. Μακάρι να δικαιωθούν αυτοί οι υποψήφιοι. Αν δεν το κυνηγήσουν δεν πρόκειται θεωρώ.5000 αιτήσεις να θεωρήθηκαν λανθασμένες φαίνεται παρατραβηγμενο. Εγώ κάποια πράγματα που άκουσα όμως από προηγούμενους αιτηθέντες με άφησαν σίγουρο για το άκυρο αποτέλεσμα της αίτησης. Άκουσα ότι κάποιοι δήλωσαν τον ακέραιο βαθμό απολυτηρίου τους και δεν συμπλήρωσαν τίποτα στο δεκαδικό. Δηλαδή κάποιοι με απολυτήριο πχ 17 και 7/10 δήλωσαν μόνο το 17. Κάποιοι άλλοι (άντρες) δήλωσαν ότι δεν έχουν εμπειρία ενώ το λέει καθαρά μέσα ότι η θητεία
στον στρατό αναγνωρίζει κανονικά εμπειρία. Όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η συμμετοχή αντρών χωρίς να έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση αυτή. Άρα άντρας με εμπειρία πάνε πακέτο στην προκήρυξη αυτή.
Δε σου ακυρωνουν την αιτηση επειδη δεν εβαλες το δεκαδικο ψηφιο, αφου αυτοι ακομα δε ξερουν ποσο απολυτηριο εχεις στα αληθεια! Θα το δουν οταν στειλεις φακελο με το απολυτηριο και απλα θα σου βαλουν το βαθμο που λεει το απολυτηριο!
Λοιπόν Γιάννη, είσαι λάθος και εξηγουμαι αμέσως. Αν θυμάσαι, όταν συμπληρώναμε την αίτηση πέραν του ακεραίου ζητούσε και τον δεκαδικό προς συμπλήρωση. Για όποιον θυμάται, ζητούσε όχι μόνο τον αριθμητή του δεκαδικού αλλά και τον παρονομαστή. Πχ 17 και 7/10, κάποια άλλα απολυτήρια έχουν σαν παρονομαστή το 12
Δηλαδή 17 και 7/12. Αν δεν το συμπληρωσες αυτό και βγήκε άκυρη η αίτηση σου, τότε μόλις μάθαμε τον λόγο.
Μιλάω για την ανακοίνωση που κληθηκαμε να υποβάλλουμε ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Δες την στον σύνδεσμο που μας παρέπεμψαν με το sms, στο υπουργείο δικαιοσύνης. Λέει ότι κλήθηκαν όσοι προηγούνται βαθμολογικά βάσει όσων δήλωσαν στην ηλεκτρονική αίτηση. Προφανώς όσοι έκαναν έγκυρη αίτηση. Κι εγώ το πιστεύω ότι κάποιοι έκαναν σφάλμα αλλά όχι 5.000 άτομα. Επίσης αν στην κατηγορία στους ΠΕ είμαστε όλοι πάνω από 1050 μόρια ε τότε είμαι βαθιά νυχτωμένη για το τι παίζει με τους συνυποψηφίους μου. Είμαι 32 ετών και είμαι στους κληθέντες, δηλαδή κληθηκαμε κατά βάση 30αρηδες που έχουμε αποδεδειγμένη εμπειρία και πολλοί από αυτούς έχουν διδακτορικά; Γιατί ξαναλέω το μεταπτυχιακό 100 μόρια δίνει, δεν είναι και τόσα πολλά. Λάβετε επίσης υπόψιν ότι 30αρηδες ακόμη και άντρες δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις στα αθλήματα. Για γυναίκες δεν το συζητώ. Εγώ έτυχε και ασχολούμαι από μικρή με τοπικά πρωταθλήματα στίβου και διατήρησα τις αντοχές μου και μετα τα 30.
Αν όντως στους ΠΕ κλήθηκαν οι 30φευγα θα γίνει σφαγή στα αθλήματα, ΑΝ είναι αξιοκρατικά κι εκεί.
Να συμπληρώσω άλλο ένα λάθος που έκαναν αρκετοί. Κάποιοι πίστευαν ότι μπορούσαν να δηλώσουν όλες τις ειδικές κατηγορίες και ας μην ανήκουν σε όλες. Κάποιοι -ενώ δηλώνουν άγαμοι στο μητρώο του ΑΣΕΠ- δήλωσαν πολυτεκνια και τριτεκνία μαζί! Έχουν γίνει πολλά τέτοια χαζά, δεν τα έχω ακούσει από έναν μόνο. Παραμένω όμως να πιστεύω ότι οι 5000 άκυρες αιτήσεις ίσως είναι πολλές.
Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι η αιτηση βγαινει ακυρη αν δεν βαλαμε τον στρατο ως εμπειρια; Εγω την εκανα και σε ιδιωτικο κεπ για σιγουρια μην κανω λαθος και δεν μου την εβαλαν.
Καλημέρα. Δεν γίνεται 5000 αιτήσεις να έγιναν λάθος. Πολλά παιδιά κάνανε την αίτηση σε ΚΕΠ η σε γραφείο για αυτόν ακριβώς το λόγο και έχουν ελέγξει ξανά και ξανά την αίτηση και είναι ολοσωστη! Επίσης το εξελ έπρεπε να αναγράφει μόρια και ονοματεπώνυμα. Δεν μπήκαν τα μητρώα με βάση πότε έκανε ο καθένας την αίτηση. Αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε και με ποια λογική μπήκαν ενώ κάποιοι έχουν πιο πολλά μόρια μείνανε απ' έξω και μπήκαν ατόμα με ίδια ή λιγότερα μόρια! Το θέμα είναι ότι δεν δίνουνε με τον τρόπο αυτό έστω ευκαιρία να ελέγχουν τα δικαιολογητικά όσων μεινανε απ' εξω κι ας μην πέρναγαν μετά σε αθλήματα κτλ. Ασαφής προκυρηξη και δυστυχώς όπως φαίνεται καθόλου αξιοκρατική. Από αύριο τηλέφωνα όλοι οσοι θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί γιατί με ένα δύο δεν θα ιδρώσει το αυτί τους. Να απαιτήσουμε να μάθουμε τα μόρια που είχαμε ο καθένας από εμάς και να καταρτιστεί πίνακας με αιτιολογία απόρριψης εφόσον δεν περάσαμε τουλάχιστον να γνωρίζουμε τον λόγο!
Έχει γίνει της πόπης ! Θα τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα γιατί πολλοί έχουμε μαζευτεί κ από αύριο θα πέσουν τηλέφωνα βροχή από τους δικηγόρους για αυτή τη δήθεν λίστα που έβγαλαν! Δηλαδή κάλεσαν τον άλλο που δήλωσε ψέμματα, με πέρασε πχ στα μόρια και τώρα που θα απορριφθεί λόγω ψευδών στοιχείων τελείωσε! Άρα χάνω κ εγώ τη θέση μου που είμαι στους άλλους μίσους έτσι κ αλλιως ! Με βάση την λογική τους! Δεν υπάρχει λογικά σε αυτή τη λίστα! Οι υπόλοιποι 7000 έχουμε περισσότερα μόρια από αυτούς που καλεσαν!
Παιδιά, με το να κάνετε την ίδια κουβέντα, δεν βγαίνει πουθενά κι ούτε πρόκειται να βγει. Δεν θα τα δουν ούτε οι του ΑΣΕΠ, ούτε οι του Υπουργείου. Κάντε ένα ομαδικό "ντου" από αύριο, σπάστε τους τηλέφωνα, νεύρα, τα πάντα. Πολλες λαμογιες γίνονται αλλα, όπως λένε «στην Ελλάδα ζούμε»!
Ξεκινήστε με μηνύματα στα μέιλ που αναγράφονται στη προκυρηξη από σήμερα και αύριο τηλέφωνα ΑΣΕΠ και υπουργείο δικαιοσύνης μπας και βγει άκρη και μάθουμε τι γίνεται. Αν δεν κάνουμε κινήσεις δεν πρόκειται να βγει άκρη και σίγουρα θα επαναληφθεί και σε επόμενη προκυρηξη το ίδιο. Δεν έρχεται ουρανοκατέβατα οτι ζητάμε !
Καλησπέρα παιδιά, εγώ Τε με κάλεσαν για δικαιολογητικά, ο αριθμός που φώναξαν έτσι λειτουργεί το στάδιο Β. Αν δουν ότι δεν καλύπτονται θα ξανά ζητήσουν,
Απλά δικαιολογητικά φώναξαν τπτ παρα πάνω δεν είναι πινακες που σημάνει κάτι. Όσοι νομίζεται ότι αδικήθηκατε στα προσωρινά αποτέλεσματα θα υποβάλετε ένσταση. Τώρα απλά αναμονή τπτ άλλο. Ίσως ξανά ζητήσουν φακέλους.
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 1:21 pm
Έχει γίνει της πόπης ! Θα τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα γιατί πολλοί έχουμε μαζευτεί κ από αύριο θα πέσουν τηλέφωνα βροχή από τους δικηγόρους για αυτή τη δήθεν λίστα που έβγαλαν! Δηλαδή κάλεσαν τον άλλο που δήλωσε ψέμματα, με πέρασε πχ στα μόρια και τώρα που θα απορριφθεί λόγω ψευδών στοιχείων τελείωσε! Άρα χάνω κ εγώ τη θέση μου που είμαι στους άλλους μίσους έτσι κ αλλιως ! Με βάση την λογική τους! Δεν υπάρχει λογικά σε αυτή τη λίστα! Οι υπόλοιποι 7000 έχουμε περισσότερα μόρια από αυτούς που καλεσαν!
Έτσι είναι φίλε χωρίς να έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά πετάξαν έξω κόσμο και μέσα στην λίστα των ατόμων που θα συνεχίσουν στην β΄φάση σίγουρα θα έχει ότι θέλεις μέσα. Αλλά εσύ αυτομάτως δεν μπορείς να συμμετάσχεις στην διαδικασία καθώς ''αποκλείστηκες χωρίς καμία αιτιολογία'' καθώς δεν σου ζήτησαν δικαιολογητικά. Ας τα έκαναν μέσω το μητρώο του ΑΣΕΠ αν θέλανε να είναι αξιοκρατικά. Δεν γίνεται να μου βγάζεις πίνακες με άτομα που συγκέντρωσαν φαινομενικά περισσότερα μόρια από άλλους απλά επειδή συμπλήρωσαν μία αίτηση χωρίς να την έχουν διασταυρώσει και άτομα που έχουν μην σου πω και τα ίδια μόρια και τα πραγματικά χαρτιά να το αποδείξουν να μείνανε έξω!
Dhmos33 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 1:30 pm
Καλησπέρα παιδιά, εγώ Τε με κάλεσαν για δικαιολογητικά, ο αριθμός που φώναξαν έτσι λειτουργεί το στάδιο Β. Αν δουν ότι δεν καλύπτονται θα ξανά ζητήσουν,
Απλά δικαιολογητικά φώναξαν τπτ παρα πάνω δεν είναι πινακες που σημάνει κάτι. Όσοι νομίζεται ότι αδικήθηκατε στα προσωρινά αποτέλεσματα θα υποβάλετε ένσταση. Τώρα απλά αναμονή τπτ άλλο. Ίσως ξανά ζητήσουν φακέλους.
Δεν ξαναζητανε φακέλους Δημο! Έχουν ήδη ζητήσει φακέλους για δικαιολογητικά αριθμό πολύ μεγαλύτερο από τις προκυρησσομενες θεσεις για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να μην μπαίνουν κάθε τρεις μήνες σε διαδικασία να ζητάνε.