Δικαστική Αστυνομία: Κριτήρια μοριοδότησης - Πόσα μόρια έχουμε;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Δικαστική Αστυνομία: Κριτήρια μοριοδότησης - Πόσα μόρια έχουμε;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά ερώτηση
Ως ΠΕ πτυχίο :7,28 *60=436,8
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Μεταπτυχιακό =180
Συνολο :796,8 (για ΠΕ αστυνομικού όπου θα έχει 30 θέσεις εκ των οποίων οι χωρίς εμπειρία θα ναι πολύ λιγότερες)
Ως ΔΕ απολυτήριο :17,4*30=522
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Συνολο :702 (σε 525 θέσεις εκ των οποίων οι μισές λογικά με εμπειρία)
Ερώτηση 1: Τι να βάλω από τα δύο;
Ερώτηση 2: Δεν έχω ιεκ αν βάλω σαν δε, άρα θα μπω επικουρικό ή θα μαι κύριο;
Για πείτε γνώμες?
Επισκέπτης

Παιδιά εγώ βλεπω ότι για ΠΕ είστε πολύ καλά! Κ μην ξεχνάτε ότι έχετε άλλο μισθολόγιο και θα είστε και ανώτεροι ιεραρχικά. Από την άλλη ο, τι πιστεύετε εσείς το καλύτερο για τον εαυτό σας.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

svetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:30 pm
Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:13 pm
svetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 9:16 pm 648 ως ΔΕ και 546 ως ΠΕ, καθολου εμπειρια, λόγω διαφορετικής ειδικότητας.
Πε χμμμ έτσι κ έτσι δεν παίζεις πολύ καλύτερα. Εννοείται όπου θες κάνεις. Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν.
Θα δείξει αν είμαι τυχερή. Το πολύ-πολύ αν δεν πετύχω επι της γης, να κάνω καριέρα από αέρος.; 👩🏻; 😅
Αεροσυνοδός έτσι 😊
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:37 pm Παιδιά ερώτηση
Ως ΠΕ πτυχίο :7,28 *60=436,8
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Μεταπτυχιακό =180
Συνολο :796,8 (για ΠΕ αστυνομικού όπου θα έχει 30 θέσεις εκ των οποίων οι χωρίς εμπειρία θα ναι πολύ λιγότερες)
Ως ΔΕ απολυτήριο :17,4*30=522
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Συνολο :702 (σε 525 θέσεις εκ των οποίων οι μισές λογικά με εμπειρία)
Ερώτηση 1: Τι να βάλω από τα δύο;
Ερώτηση 2: Δεν έχω ιεκ αν βάλω σαν δε, άρα θα μπω επικουρικό ή θα μαι κύριο;
Για πείτε γνώμες;
Έχεις σοβαρές ελπίδες και ΔΕ ΚΑΙ ΠΕ. Εσύ αποφασίζεις.
Επισκέπτης

Ναι αλλά οι θέσεις θα ναι καμία 15αρια. Και μην ξεχνάς και όσους έχουν διδακτορικό και ειδικές δυνάμεις.
Οσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα ως δε; Γιατί αν είναι έτσι κάποιος που θα ναι κύριο πίνακα και θα χει λιγότερα μόρια από κάποιον που θα ναι στον επικουρικό θα προηγείται, σωστά; Ή απλά το ιεκ θα δίνει τα 110 μόρια παραπάνω και θα μαστε όλοι ίδιο πίνακα?
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:44 pm Ναι αλλά οι θέσεις θα ναι καμία 15αρια. Και μην ξεχνάς και όσους έχουν διδακτορικό και ειδικές δυνάμεις.
Οσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα ως δε; Γιατί αν είναι έτσι κάποιος που θα ναι κύριο πίνακα και θα χει λιγότερα μόρια από κάποιον που θα ναι στον επικουρικό θα προηγείται, σωστά; Ή απλά το ιεκ θα δίνει τα 110 μόρια παραπάνω και θα μαστε όλοι ίδιο πίνακα;

Ναι όσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα. Είναι περίπου 100 με 130 άτομα. Το 60 70% θα καλυφθεί από απολυτήριο.
Ναιι εγώ πχ έχω 14 ιεκ ένας με απολυτήριο 20 έχω προτεραιότητα εγώ.
Eisaggeleas

Δημοσίευση από Eisaggeleas »

Ιεκ με βαθμό 15, ειδικες δυνάμεις, προφισενσι και όλα τα απαιτούμενα.
Τι λέτε για Αθηνα ως ΔΕ?
Επισκέπτης

Άρα ένα ποσοστό θα μπει στον κύριο πίνακα με ιεκ τύπου 30 με 40 τα εκατό και οι υπόλοιποι θα πάμε επικουρικό απ όπου θα γίνει η επιλογή του 60με 70 τα εκατό, σωστά; Δηλαδή δεν θα επιλέγουν όλοι από κύριο και οι επιλαχοντες επικουρικό, έτσι; Θέλω να πω ότι με ιεκ θα πάρει κάποια άτομα αλλά ακόμα και αν αυτά τα άτομα είναι πχ 1000, δεν θα μας εκτοπισουν εμάς με απολυτήριο, έτσι; Θα γίνει κάπως με ισορροπία η επιλογή σωστά?
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από svetlana »

Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:41 pm
Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:13 pm

Πε χμμμ έτσι κ έτσι δεν παίζεις πολύ καλύτερα. Εννοείται όπου θες κάνεις. Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν.
Θα δείξει αν είμαι τυχερή. Το πολύ-πολύ αν δεν πετύχω επι της γης, να κάνω καριέρα από αέρος.; 👩🏻; 😅
Αεροσυνοδός έτσι 😊
Ακριβως?🤩
observ3r

Δημοσίευση από observ3r »

Ευχαριστούμε Dhmos33 🙏. Δεν θα κάνει κανένας με PhD ρε παιδιά, μην τρελαθούμε. Τα 180 για μεταπτυχιακό ισχύουν;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

svetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 11:05 pm
Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:41 pm

Αεροσυνοδός έτσι 😊
Ακριβως; 🤩
💪💪💪
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

observ3r έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 11:20 pm Ευχαριστούμε Dhmos33 🙏. Δεν θα κάνει κανένας με PhD ρε παιδιά, μην τρελαθούμε. Τα 180 για μεταπτυχιακό ισχύουν;
Τπτ φίλε μου να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και δεν θα χάσουμε ποτέ.
Επισκέπτης

Σύμφωνα με ασεπ ναι ισχύουν, όσοι έχουν μεταπτυχιακό ετήσιο τουλάχιστον παίρνουν 180 μόρια, απλά οι θέσεις είναι ελάχιστες, από τις 30 πε αστυνομικού αφαίρεσαι καμία 15αρια, έχω προβληματιστει ανάμεσα σε πε και δε, εσύ τι λες?
observ3r

Δημοσίευση από observ3r »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 11:32 pm Σύμφωνα με ασεπ ναι ισχύουν, όσοι έχουν μεταπτυχιακό ετήσιο τουλάχιστον παίρνουν 180 μόρια, απλά οι θέσεις είναι ελάχιστες, από τις 30 πε αστυνομικού αφαίρεσαι καμία 15αρια, έχω προβληματιστει ανάμεσα σε πε και δε, εσύ τι λες;
Σε ευχαριστώ. Για σένα σκέφτομαι ότι ίσως είναι ασφαλέστερο να κάνεις ΔΕ, λόγω του αριθμού των θέσεων. Για ΠΕ προφανώς δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πάντως δεν υπολογίζω να υπάρχουν πολλοί ΠΕ με MSc που να έχουν και εμπειρία ως security κλπ. Άρα απίθανο να υπάρχουν πολλοί από πάνω σου, και πάλι όμως ΔΕ μου φαίνεται ασφαλέστερο.
Eth

Δημοσίευση από Eth »

Ερώτηση αν ξερει κάποιος να μου απαντήσει δουλεύω με σύμβαση φύλακας επικουρικός τα ένσημα στον εφκα μ έχουν περάσει μεχρη Ιούνιο μου είπαν στο υπουργείο μπορούν να μου δώσουν βεβαίωση μεχρη και την Σεπτεμβρίο γτ ο εφκα αργεί, η βεβαίωση για αυτούς τους τους 3 μήνες μετράει; Για τον ασεπ; Η ότι γράφει μέσα ο εφκα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες