Δικαστική Αστυνομία: Κριτήρια μοριοδότησης - Πόσα μόρια έχουμε;
Re: Δικαστική Αστυνομία: Κριτήρια μοριοδότησης - Πόσα μόρια έχουμε;
Παιδιά ερώτηση
Ως ΠΕ πτυχίο :7,28 *60=436,8
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Μεταπτυχιακό =180
Συνολο :796,8 (για ΠΕ αστυνομικού όπου θα έχει 30 θέσεις εκ των οποίων οι χωρίς εμπειρία θα ναι πολύ λιγότερες)
Ως ΔΕ απολυτήριο :17,4*30=522
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Συνολο :702 (σε 525 θέσεις εκ των οποίων οι μισές λογικά με εμπειρία)
Ερώτηση 1: Τι να βάλω από τα δύο;
Ερώτηση 2: Δεν έχω ιεκ αν βάλω σαν δε, άρα θα μπω επικουρικό ή θα μαι κύριο;
Για πείτε γνώμες?
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Μεταπτυχιακό =180
Συνολο :796,8 (για ΠΕ αστυνομικού όπου θα έχει 30 θέσεις εκ των οποίων οι χωρίς εμπειρία θα ναι πολύ λιγότερες)
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Για πείτε γνώμες?
Παιδιά εγώ βλεπω ότι για ΠΕ είστε πολύ καλά! Κ μην ξεχνάτε ότι έχετε άλλο μισθολόγιο και θα είστε και ανώτεροι ιεραρχικά. Από την άλλη ο, τι πιστεύετε εσείς το καλύτερο για τον εαυτό σας.
Αεροσυνοδός έτσιsvetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:30 pmΘα δείξει αν είμαι τυχερή. Το πολύ-πολύ αν δεν πετύχω επι της γης, να κάνω καριέρα από αέρος.;Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:13 pmΠε χμμμ έτσι κ έτσι δεν παίζεις πολύ καλύτερα. Εννοείται όπου θες κάνεις. Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν.svetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 9:16 pm 648 ως ΔΕ και 546 ως ΠΕ, καθολου εμπειρια, λόγω διαφορετικής ειδικότητας.;
![]()
Έχεις σοβαρές ελπίδες και ΔΕ ΚΑΙ ΠΕ. Εσύ αποφασίζεις.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:37 pm Παιδιά ερώτηση
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Μεταπτυχιακό =180
α) προφισενσι =90
β) προφισενσι =90
Για πείτε γνώμες;
Ναι αλλά οι θέσεις θα ναι καμία 15αρια. Και μην ξεχνάς και όσους έχουν διδακτορικό και ειδικές δυνάμεις.
Οσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα ως δε; Γιατί αν είναι έτσι κάποιος που θα ναι κύριο πίνακα και θα χει λιγότερα μόρια από κάποιον που θα ναι στον επικουρικό θα προηγείται, σωστά; Ή απλά το ιεκ θα δίνει τα 110 μόρια παραπάνω και θα μαστε όλοι ίδιο πίνακα?
Οσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα ως δε; Γιατί αν είναι έτσι κάποιος που θα ναι κύριο πίνακα και θα χει λιγότερα μόρια από κάποιον που θα ναι στον επικουρικό θα προηγείται, σωστά; Ή απλά το ιεκ θα δίνει τα 110 μόρια παραπάνω και θα μαστε όλοι ίδιο πίνακα?
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:44 pm Ναι αλλά οι θέσεις θα ναι καμία 15αρια. Και μην ξεχνάς και όσους έχουν διδακτορικό και ειδικές δυνάμεις.
Οσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα ως δε; Γιατί αν είναι έτσι κάποιος που θα ναι κύριο πίνακα και θα χει λιγότερα μόρια από κάποιον που θα ναι στον επικουρικό θα προηγείται, σωστά; Ή απλά το ιεκ θα δίνει τα 110 μόρια παραπάνω και θα μαστε όλοι ίδιο πίνακα;
Ναι όσοι έχουν ιεκ μπαίνουν κύριο πίνακα. Είναι περίπου 100 με 130 άτομα. Το 60 70% θα καλυφθεί από απολυτήριο.
Ναιι εγώ πχ έχω 14 ιεκ ένας με απολυτήριο 20 έχω προτεραιότητα εγώ.
Ιεκ με βαθμό 15, ειδικες δυνάμεις, προφισενσι και όλα τα απαιτούμενα.
Τι λέτε για Αθηνα ως ΔΕ?
Τι λέτε για Αθηνα ως ΔΕ?
Άρα ένα ποσοστό θα μπει στον κύριο πίνακα με ιεκ τύπου 30 με 40 τα εκατό και οι υπόλοιποι θα πάμε επικουρικό απ όπου θα γίνει η επιλογή του 60με 70 τα εκατό, σωστά; Δηλαδή δεν θα επιλέγουν όλοι από κύριο και οι επιλαχοντες επικουρικό, έτσι; Θέλω να πω ότι με ιεκ θα πάρει κάποια άτομα αλλά ακόμα και αν αυτά τα άτομα είναι πχ 1000, δεν θα μας εκτοπισουν εμάς με απολυτήριο, έτσι; Θα γίνει κάπως με ισορροπία η επιλογή σωστά?
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
ΑκριβωςDhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:41 pmΑεροσυνοδός έτσιsvetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:30 pmΘα δείξει αν είμαι τυχερή. Το πολύ-πολύ αν δεν πετύχω επι της γης, να κάνω καριέρα από αέρος.;;
![]()
![]()
Ευχαριστούμε Dhmos33
. Δεν θα κάνει κανένας με PhD ρε παιδιά, μην τρελαθούμε. Τα 180 για μεταπτυχιακό ισχύουν;
Σύμφωνα με ασεπ ναι ισχύουν, όσοι έχουν μεταπτυχιακό ετήσιο τουλάχιστον παίρνουν 180 μόρια, απλά οι θέσεις είναι ελάχιστες, από τις 30 πε αστυνομικού αφαίρεσαι καμία 15αρια, έχω προβληματιστει ανάμεσα σε πε και δε, εσύ τι λες?
Σε ευχαριστώ. Για σένα σκέφτομαι ότι ίσως είναι ασφαλέστερο να κάνεις ΔΕ, λόγω του αριθμού των θέσεων. Για ΠΕ προφανώς δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πάντως δεν υπολογίζω να υπάρχουν πολλοί ΠΕ με MSc που να έχουν και εμπειρία ως security κλπ. Άρα απίθανο να υπάρχουν πολλοί από πάνω σου, και πάλι όμως ΔΕ μου φαίνεται ασφαλέστερο.
Ερώτηση αν ξερει κάποιος να μου απαντήσει δουλεύω με σύμβαση φύλακας επικουρικός τα ένσημα στον εφκα μ έχουν περάσει μεχρη Ιούνιο μου είπαν στο υπουργείο μπορούν να μου δώσουν βεβαίωση μεχρη και την Σεπτεμβρίο γτ ο εφκα αργεί, η βεβαίωση για αυτούς τους τους 3 μήνες μετράει; Για τον ασεπ; Η ότι γράφει μέσα ο εφκα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες