Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

GiannisK έγραψε:Ναι αλλα ημερομηνία εκδοσης γράφει ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ:1157 - Πέμπτη,10 Ιανουαρίου 2013

Φιλε στο εξήγησα λίγο παραπάνω
Απο πάνω σε παραπλανεί το ότι έχει τη σημερινή ημερομηνία (για πληροφοριακούς λόγους) και τον αριθμό της τελευταίας έδοσης της εφημερίδας και την ημερομηνία έκδοσης.

Ημερομηνια εκδοσης οχι του αρθρου που διαβαζεις (δηλαδή του λινκ που ανεβασες. Αν περιηγηθείς λίγο στο σαιτ θα δεις οτι πανω γραφει την ιδια ημερομηνια εκδοσης) αλλά εκδοση της τελευταίας εφημερίδας που βγήκε στη ροδόπη.
Μακάρι να ήταν όντος έτσι. Με αυτη τη σκέψη κοιμόμαστε, ξυπνάμε και λειτουργούμε όλη τη μέρα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από john »

Παιδια δεν μπορει να μην βγει μεχρι το καλοκαιρι και να μην παρει ατομα... Γιατι με τα ατομα που εχουν αποχωρησει και με τις συνταξεις που εχουν παρει δεν πιστευω να μην παρει... Γιατι μιλησα και με ενα γραφειο πολιτικο και μου ειπαν αποκλειεται να μην παρει. Τωρα δεν ξερω ουτε και εγω τι ισχει αλλα δεν μπορει να εχουν κοπει οι πανελληνιες για δυο χρονια και απο την αλλη να μην παρει ουτε κα φρουρους... Τοτε ποιος θα φιλαει σε αυτη τη χωρα. Ο κανενας. Μην το παιζεται τοσο αρνητικοι και οτι δεν θα βγει και κατι τετοια... Γιατι κα παλια κατι τετοια ελεγαν μερικοι και εβγαινε τον επομενο μηνα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Παγωσανε τα παντα... Τωρα ξεπαγωσανε τις πανελληνιες... Το καλοκαιρι θα εχουμε προκ αποψη μου... Ανοιγουν τα παραθυρακια σιγα σιγα... Υπομονη μαγκες!
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Avatar »

Όλα στο τραπέζι είναι, θα μάθουμε σε λίγους μήνες αλλά αυτή η σιγουριά μερικών (για το 2015 μιλάς ή το καλοκαίρι βγαίνει σίγουρα) θέλω να δω τι θα λένε όταν θα έρθει ο καίρος Εικόνα Και πέσουν έξω οι προφήτες
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Βασικα να σου πω κατι φιλε, με βαση αυτο που υπεγραψαν (παγωμα προσληψεων και απο το 15 μοντελο 12 δηλαδη 580 ατομα κατ ετος δεν θα βγαλει ΠΟΤΕ ξανα προκηρυξη γιατι οι 580 του 12 ειναι 500 αστυφ. Και 80 αξκοι) αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο δυσκολο! Εκτως και αν δωσουν περισσοτερα δικαιοματα κτλ στους ιεπυα (σεκιουριταδες) τοτε αλλαζει το θεμα!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Avatar έγραψε: αλλά αυτή η σιγουριά μερικών (για το 2015 μιλάς ή το καλοκαίρι βγαίνει σίγουρα) θέλω να δω τι θα λένε όταν θα έρθει ο καίρος Εικόνα Και πέσουν έξω οι προφήτες

Έχεις δίκιο Αvatar στο σημείο που σου τονίζω. Παιδιά το θέμα έχει ξεχειλωθεί και τραβηχτεί από όλες τις πλευρές.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Avatar έγραψε:Όλα στο τραπέζι είναι, θα μάθουμε σε λίγους μήνες αλλά αυτή η σιγουριά μερικών (για το 2015 μιλάς ή το καλοκαίρι βγαίνει σίγουρα) θέλω να δω τι θα λένε όταν θα έρθει ο καίρος Εικόνα Και πέσουν έξω οι προφήτες
ποιες προφητιες για το αν θα βγει η οχι για να καταλαβω;

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Τι να καταλάβεις ακριβώς ; Σαφέστατο είναι το μήνυμα μου. Ρίξε μια ματιά στις 2 πρώτες σελίδες (που έχεις γράψει και εσύ αν δεν κάνω λάθος) και θα μπεις στο ζουμί αυτού νου που είπα
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από panos2171 »

Φύγαν πολλοί αστυνομικοί,7200 αν δεν κάνω λάθος, αν μπορεί κάποιος να βγάλει βάσει του 1:5 πόσοι μπαίνουν όταν φεύγουν οι 7200 θα χα με μια καλύτερη εικόνα.
Επιπλέον κάποου διάβασα πως αυτοί που φυλάν τους στόχους θα αυξηθούν, δηλαδή ο σχεδιασμός να εξασφαλισθούν 1500 άτομα όπως λέγαν από κει πάει στράφι.
Όλα πλέον είναι πιθανά, δείξαμε πρόθυμοι να τηρήσουμε τις υποσχέσεις αλλά υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια με τις μετατάξεις τι γίνεται και αν θα είναι αρκετοί αυτοί που θα βγούν στο δρόμο μιας και οι περισσότεροι αποχωρήσαντες ήταν ήδη στα γραφεία οπότε αντικαθηστούν αυτούς. Όλα γυρνάν ανάποδα πλέον.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

panos2171 έγραψε:Φύγαν πολλοί αστυνομικοί,7200 αν δεν κάνω λάθος, αν μπορεί κάποιος να βγάλει βάσει του 1:5 πόσοι μπαίνουν όταν φεύγουν οι 7200 θα χα με μια καλύτερη εικόνα.
Επιπλέον κάποου διάβασα πως αυτοί που φυλάν τους στόχους θα αυξηθούν, δηλαδή ο σχεδιασμός να εξασφαλισθούν 1500 άτομα όπως λέγαν από κει πάει στράφι.
Όλα πλέον είναι πιθανά, δείξαμε πρόθυμοι να τηρήσουμε τις υποσχέσεις αλλά υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια με τις μετατάξεις τι γίνεται και αν θα είναι αρκετοί αυτοί που θα βγούν στο δρόμο μιας και οι περισσότεροι αποχωρήσαντες ήταν ήδη στα γραφεία οπότε αντικαθηστούν αυτούς. Όλα γυρνάν ανάποδα πλέον.
7250 εχουν δικαιομα να βγουν δεν σημαινει ομως οτι θα βγουν.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από panos2171 »

NΑι δίκιο έχεις sorry.

Άβαταρ μέλους
bn23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bn23 »

Μην ξεχνάτε πως με την νέα δομή της αστυνομίας από 50.000 θα χρειάζονται κάπου στους 40.000-42.000 αστυνομικούς
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ναι ναι... Με τη νεα δομη της αστυνομιας... Και τη νεα αστυνομια με βαρυ οπλισμο... Και τα κεντρα κρατησης λαθρομεταναστων... Και ολοι οι αστυνομικοι στους δρομους... Και θα βγουμε απο την κριση αυριο... Και οι πολιτικοι μας ειναι δικαιοι και μας αγαπανε... Και ο σισσε θα παει στον παναθηναικο... Η πραγματικοτητα ειναι μια! Τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...0 προσληψεις ειπανε. Τωρα θα παρουν απο πανελληνιες. Τον αυγουστο θα βγει και καμμια προκηρυξη και δεν συνεχιζω γιατι θα βγω Τελειως off (ελπιζω να μη το σβησει ο φιλτατος μοδερεϊτορ)
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Μονο απο πανελληνιες Το 2013 και μονο απο Παραγωγικες σχολες Μεσω Πανελληνιων με καταταξη Επιτυχοντων Το 2015
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

TZITZIKAKOS έγραψε:Μονο απο πανελληνιες Το 2013 και μονο απο Παραγωγικες σχολες Μεσω Πανελληνιων με καταταξη Επιτυχοντων Το 2015

Ακριβώς.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες