Πότε να κόψω την αναβολή;
Αν κοψω Την αναβολη το γενναρη θα με παρουν το μαιο; Υπαρχει κινδυνος να συμληρωθουν οι σειρες κ να με παρουν αυγουστο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
ΤΠΟ έγραψε:Αν κοψω Την αναβολη το γενναρη θα με παρουν το μαιο; Υπαρχει κινδυνος να συμληρωθουν οι σειρες κ να με παρουν αυγουστο;
Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου Με τη Β' σειρά (Μαΐου) Aν την κόψεις αργότερα από 31 παίζει να μην σε πάρουνε
Γεια σας. Θέλω να μπω τον Αύγουστο φαντάρος μπορεί να μου πει κάποιος πότε πρέπει να κόψω την αναβολή για να μπω τότε; Και η αλλη ερώτηση. Ο στρατιωτικός μου αριθμός λέει ότι είμαι στον στρατό ξηράς. Όταν πάω να κόψω την αναβολή με ξαναρωτάνε που θέλω να πάω; Ρωτάω γιατί θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα.
Ααα συγνωμη δεν το ηξερα... Να ρωτησω και κατι αλλο εγω εκανα σημερα τα χαρτια και ειχα προθεσμεια μεχρι την δευτερα 31-1-11 για να φυγω τον μαιο και ο υπευθυνος που εκανα τα χαρτια με ειπε οτι μπορει να φυγω και αυγουστο αναλογα ποτε θα με στειλουν εκεινη δηλδη σε αυτους που στελνουν τα χαρτια... Γινεται?
-
- Στρατηγός
rezor έγραψε:Ααα συγνωμη δεν το ηξερα... Να ρωτησω και κατι αλλο εγω εκανα σημερα τα χαρτια και ειχα προθεσμεια μεχρι την δευτερα 31-1-11 για να φυγω τον μαιο και ο υπευθυνος που εκανα τα χαρτια με ειπε οτι μπορει να φυγω και αυγουστο αναλογα ποτε θα με στειλουν εκεινη δηλδη σε αυτους που στελνουν τα χαρτια... Γινεται;
Μαιο θα μπεις
Ευχαριστω παρα πολυ 

Παιδιά είναι ανάγκη να μπω το μάιο. Μπορώ αν δηλώσω διακοπή αναβολής τη δευτέρα 31/1 να με πάρουν; Παρακαλώ χρειάζομαι αμεσα διευκρίνιση!
savvas έγραψε:Παιδιά είναι ανάγκη να μπω το μάιο. Μπορώ αν δηλώσω διακοπή αναβολής τη δευτέρα 31/1 να με πάρουν; Παρακαλώ χρειάζομαι αμεσα διευκρίνιση!
Ναι αμέ, αρκεί να συμπληρώσεις μια αίτηση στην οποία θα δηλώνεις ότι επιθυμείς να καταταγείς ώς εθελοντής με την ΕΣΣΟ του Μαίου.

Παιδια βοηθηστε... Θελω να μπω με την ΕΣΣΟ μαιου αλλα λογω προβληματος υγειας θα παω Καθυστερημενα αυριο 2/2 να κοψω αναβολη. Θα με δεχτουν για μια μερα καθυστερηση;
-
- Στρατηγός
Σακης έγραψε:Παιδια βοηθηστε... Θελω να μπω με την ΕΣΣΟ μαιου αλλα λογω προβληματος υγειας θα παω Καθυστερημενα αυριο 2/2 να κοψω αναβολη. Θα με δεχτουν για μια μερα καθυστερηση;
Nαι, αλλά και εσύ τελευταία στιγμή;3 μήνες είχες περιθώριο
ΟΥΦ μου φυγε ένα μεγάλο βάρος. Αν και ήμουν αδικαιολόγητος όντως... Σε χιλιοευχαριστώ !
αλησπερα παιδια! Εχω μια ερωτηση που με απασχολει...
Ενας φιλος μου ηταν να μπει φανταρος τον Νοεμβριο που μας περασε αλλα εγινε κατι λαθος (δεν ξερω τι, ισως αργησε να κοψει την αναβολη του) και δεν τον πηραν και μπηκε τωρα τον Φεβρουαριο!
Εγω που λετε θελω να μπω τον Μαιο και γι'αυτο πηγα στο στρατολογικο στην Θεσσαλονικη με μια βεβαιωση απο την σχολη μου και εκοψα την αναβολη μου στις 20 περιπου Ιανουαριου... Μαλιστα με ρωτησε ενας εκει "τον Μαιο θελεις ε; " "ναι" του απανταω...
Το θεμα ειναι απο δω και περα πρεπει να κανω κατι; Αυτοι δεν μου δωσαν καποιο χαρτι οτι εκοψα την αναβολη... Κρατησαν την αιτηση... Πρεπει να κανω καποια ενεργεια; Σε αυτη την σελιδα http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi Μου λεει οτι δεν ειναι προγραματισμενο να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ... Μηπως απλα δεν τα εχουν ανανεωσει;
Ενας φιλος μου ηταν να μπει φανταρος τον Νοεμβριο που μας περασε αλλα εγινε κατι λαθος (δεν ξερω τι, ισως αργησε να κοψει την αναβολη του) και δεν τον πηραν και μπηκε τωρα τον Φεβρουαριο!
Εγω που λετε θελω να μπω τον Μαιο και γι'αυτο πηγα στο στρατολογικο στην Θεσσαλονικη με μια βεβαιωση απο την σχολη μου και εκοψα την αναβολη μου στις 20 περιπου Ιανουαριου... Μαλιστα με ρωτησε ενας εκει "τον Μαιο θελεις ε; " "ναι" του απανταω...
Το θεμα ειναι απο δω και περα πρεπει να κανω κατι; Αυτοι δεν μου δωσαν καποιο χαρτι οτι εκοψα την αναβολη... Κρατησαν την αιτηση... Πρεπει να κανω καποια ενεργεια; Σε αυτη την σελιδα http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi Μου λεει οτι δεν ειναι προγραματισμενο να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ... Μηπως απλα δεν τα εχουν ανανεωσει;
-
- Στρατηγός
ForceF έγραψε:αλησπερα παιδια! Εχω μια ερωτηση που με απασχολει...
1. Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου για την σειρά του Μαιου οπότε είσαι μέσα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο
2. Ακριβώς
Να σαι καλα φιλος που ασχοληθηκες :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης