Πότε να κόψω την αναβολή;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΤΠΟ

Δημοσίευση από ΤΠΟ »

Αν κοψω Την αναβολη το γενναρη θα με παρουν το μαιο; Υπαρχει κινδυνος να συμληρωθουν οι σειρες κ να με παρουν αυγουστο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΤΠΟ έγραψε:Αν κοψω Την αναβολη το γενναρη θα με παρουν το μαιο; Υπαρχει κινδυνος να συμληρωθουν οι σειρες κ να με παρουν αυγουστο;

Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου Με τη Β' σειρά (Μαΐου) Aν την κόψεις αργότερα από 31 παίζει να μην σε πάρουνε
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mihalis19 »

Γεια σας. Θέλω να μπω τον Αύγουστο φαντάρος μπορεί να μου πει κάποιος πότε πρέπει να κόψω την αναβολή για να μπω τότε; Και η αλλη ερώτηση. Ο στρατιωτικός μου αριθμός λέει ότι είμαι στον στρατό ξηράς. Όταν πάω να κόψω την αναβολή με ξαναρωτάνε που θέλω να πάω; Ρωτάω γιατί θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα.
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rezor »

Ααα συγνωμη δεν το ηξερα... Να ρωτησω και κατι αλλο εγω εκανα σημερα τα χαρτια και ειχα προθεσμεια μεχρι την δευτερα 31-1-11 για να φυγω τον μαιο και ο υπευθυνος που εκανα τα χαρτια με ειπε οτι μπορει να φυγω και αυγουστο αναλογα ποτε θα με στειλουν εκεινη δηλδη σε αυτους που στελνουν τα χαρτια... Γινεται?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rezor έγραψε:Ααα συγνωμη δεν το ηξερα... Να ρωτησω και κατι αλλο εγω εκανα σημερα τα χαρτια και ειχα προθεσμεια μεχρι την δευτερα 31-1-11 για να φυγω τον μαιο και ο υπευθυνος που εκανα τα χαρτια με ειπε οτι μπορει να φυγω και αυγουστο αναλογα ποτε θα με στειλουν εκεινη δηλδη σε αυτους που στελνουν τα χαρτια... Γινεται;

Μαιο θα μπεις
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Ευχαριστω παρα πολυ Εικόνα
savvas

Δημοσίευση από savvas »

Παιδιά είναι ανάγκη να μπω το μάιο. Μπορώ αν δηλώσω διακοπή αναβολής τη δευτέρα 31/1 να με πάρουν; Παρακαλώ χρειάζομαι αμεσα διευκρίνιση!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

savvas έγραψε:Παιδιά είναι ανάγκη να μπω το μάιο. Μπορώ αν δηλώσω διακοπή αναβολής τη δευτέρα 31/1 να με πάρουν; Παρακαλώ χρειάζομαι αμεσα διευκρίνιση!

Ναι αμέ, αρκεί να συμπληρώσεις μια αίτηση στην οποία θα δηλώνεις ότι επιθυμείς να καταταγείς ώς εθελοντής με την ΕΣΣΟ του Μαίου. Εικόνα

Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Παιδια βοηθηστε... Θελω να μπω με την ΕΣΣΟ μαιου αλλα λογω προβληματος υγειας θα παω Καθυστερημενα αυριο 2/2 να κοψω αναβολη. Θα με δεχτουν για μια μερα καθυστερηση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σακης έγραψε:Παιδια βοηθηστε... Θελω να μπω με την ΕΣΣΟ μαιου αλλα λογω προβληματος υγειας θα παω Καθυστερημενα αυριο 2/2 να κοψω αναβολη. Θα με δεχτουν για μια μερα καθυστερηση;

Nαι, αλλά και εσύ τελευταία στιγμή;3 μήνες είχες περιθώριο
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

ΟΥΦ μου φυγε ένα μεγάλο βάρος. Αν και ήμουν αδικαιολόγητος όντως... Σε χιλιοευχαριστώ !

ForceF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ForceF »

αλησπερα παιδια! Εχω μια ερωτηση που με απασχολει...
Ενας φιλος μου ηταν να μπει φανταρος τον Νοεμβριο που μας περασε αλλα εγινε κατι λαθος (δεν ξερω τι, ισως αργησε να κοψει την αναβολη του) και δεν τον πηραν και μπηκε τωρα τον Φεβρουαριο!
Εγω που λετε θελω να μπω τον Μαιο και γι'αυτο πηγα στο στρατολογικο στην Θεσσαλονικη με μια βεβαιωση απο την σχολη μου και εκοψα την αναβολη μου στις 20 περιπου Ιανουαριου... Μαλιστα με ρωτησε ενας εκει "τον Μαιο θελεις ε; " "ναι" του απανταω...
Το θεμα ειναι απο δω και περα πρεπει να κανω κατι; Αυτοι δεν μου δωσαν καποιο χαρτι οτι εκοψα την αναβολη... Κρατησαν την αιτηση... Πρεπει να κανω καποια ενεργεια; Σε αυτη την σελιδα http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi Μου λεει οτι δεν ειναι προγραματισμενο να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ... Μηπως απλα δεν τα εχουν ανανεωσει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ForceF έγραψε:αλησπερα παιδια! Εχω μια ερωτηση που με απασχολει...
Ενας φιλος μου ηταν να μπει φανταρος τον Νοεμβριο που μας περασε αλλα εγινε κατι λαθος (δεν ξερω τι, ισως αργησε να κοψει την αναβολη του) και δεν τον πηραν και μπηκε τωρα τον Φεβρουαριο!
Εγω που λετε θελω να μπω τον Μαιο και γι'αυτο πηγα στο στρατολογικο στην Θεσσαλονικη με μια βεβαιωση απο την σχολη μου και εκοψα την αναβολη μου στις 20 περιπου Ιανουαριου... Μαλιστα με ρωτησε ενας εκει "τον Μαιο θελεις ε; " "ναι" του απανταω...
Το θεμα ειναι απο δω και περα πρεπει να κανω κατι; Αυτοι δεν μου δωσαν καποιο χαρτι οτι εκοψα την αναβολη... Κρατησαν την αιτηση... Πρεπει να κανω καποια ενεργεια; Σε αυτη την σελιδα http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi Μου λεει οτι δεν ειναι προγραματισμενο να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ... Μηπως απλα δεν τα εχουν ανανεωσει;

1. Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου για την σειρά του Μαιου οπότε είσαι μέσα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο
2. Ακριβώς
ForceF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ForceF »

Να σαι καλα φιλος που ασχοληθηκες :)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης