Λεβεντόπαιδο η κοπέλα ρώτησε για τις ουρολογικές εξετάσεις και της απάντησα ότι θα τα κάνει αργότερα! Που βρίσκεις το παράξενο; Επίσης μερικές εξετάσεις μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιους υποψηφίους άλλη ημερομηνία. Ποιος μίλησε για ειδική εξέταση όνειρο είδες;greko_27 έγραψε:ναι θα υπαρχει ειδικη εξετασηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Δεν είναι λογικό να μην έχουν μεριμνήσει για αυτό το ενδεχόμενο, απλά θα περάσεις αργότερα τις εξετάσεις .... Τι ειναι αυτα που γραφετε... Οι εξετασεις ειναι κοινες για ολους... Οι γυναικες απλως βγαζουν μονο το σουτιεν... Δεν εξεταζονται ολογυμνες... Οσο για το θεμα της αδιαθεσιας δεν υπαρχει ειδικη ή διαφορετικη εξεταση και ουτε μπορει να κοπει καποια εαν δεν βρουν κατι...
Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Ειρήνη ημίν παιδιά... Πολύ θερμόαιμοι μου βγήκατε... 
Ευχαριστώ όσους προθυμοποιήθηκαν να απαντήσουν όπως και να χει... Μάλλον η πιο έγκυρη απάντηση θα μου δοθεί επιτόπου...

Ευχαριστώ όσους προθυμοποιήθηκαν να απαντήσουν όπως και να χει... Μάλλον η πιο έγκυρη απάντηση θα μου δοθεί επιτόπου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
και αν θες πες μας έτσι από περιέργια να ξέρουμε...Fayl έγραψε: Ειρήνη ημίν παιδιά... Πολύ θερμόαιμοι μου βγήκατε...Ευχαριστώ όσους προθυμοποιήθηκαν να απαντήσουν όπως και να χει... Μάλλον η πιο έγκυρη απάντηση θα μου δοθεί επιτόπου...
Εννοείται θα ενημερώσω... Σημερα μας έκαναν υψομέτρηση αλλά δε μας ζύγισαν... Θα το κάνουν στα υγειονομικά άραγε;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Λεβεντόπαιδο η κοπέλα ρώτησε για τις ουρολογικές εξετάσεις και της απάντησα ότι θα τα κάνει αργότερα! Που βρίσκεις το παράξενο; Επίσης μερικές εξετάσεις μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιους υποψηφίους άλλη ημερομηνία. Ποιος μίλησε για ειδική εξέταση όνειρο είδες;
Το προγραμμα των υγειονομικων εξετασεων ανακοινωνεται και δεν αλλαζει ουτε η ημερομηνια (εαν δεν συντρεχει σοβαρος λογος διακοπης των υγειονομικων εξετασεων λογω ανωτερας βιας) ουτε και η λιστα με τα ονοματα των υποψηφιων που θα συμμετασχουν...
ΥΓ. Αυτο περι μεταφορας των υποψηφιων σε αλλη μερα δεν γινεται ειδικα για το λιμενικο σωμα... Εαν δεν πας την μερα που πρεπει να πας κοβεσαι...so simple... Σιγα μην αποφασιζετε και ποια μερα θελετε να πατε... Ημαρτον δηλαδη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Καλά ότι ναναι; Μόνος σου αναφέρεις και απαντάς στον εαυτό σου; Είπε κανείς ότι ο καθένας θα πάει όποτε γουστάρει αυτό κατάλαβες εσύ; Όταν υπάρχει εξέταση ούρων γενικά (το παίρνω σαν παράδειγμα) δεν είναι λόγος ανωτέρας βίας; Αφού δεν μπορεί να δώσει; Τεσπα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε διαφωνώ ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία γιατί το έχω δει στην αστυνομία, τώρα αν έχει τοοοοοση διαφορά το λιμενικό δεν ξέρω.(και δεν μιλαω να μην εμφανιστεί την ημερομηνία που πρέπει (γιατί εννοείτε ότι θα κοπεί) απλά μεταφέρουν το υποψήφιο σε άλλο γκρουπ όταν υπάρχει λόγος και δεν μπορεί να εξεταστεί την συγκεκριμένη ημέρα ελπίζω να έγινα κατανοητός)greko_27 έγραψε:Το προγραμμα των υγειονομικων εξετασεων ανακοινωνεται και δεν αλλαζει ουτε η ημερομηνια (εαν δεν συντρεχει σοβαρος λογος διακοπης των υγειονομικων εξετασεων λογω ανωτερας βιας) ουτε και η λιστα με τα ονοματα των υποψηφιων που θα συμμετασχουν... ΥΓ. Αυτο περι μεταφορας των υποψηφιων σε αλλη μερα δεν γινεται ειδικα για το λιμενικο σωμα... Εαν δεν πας την μερα που πρεπει να πας κοβεσαι...so simple... Σιγα μην αποφασιζετε και ποια μερα θελετε να πατε... Ημαρτον δηλαδηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Λεβεντόπαιδο η κοπέλα ρώτησε για τις ουρολογικές εξετάσεις και της απάντησα ότι θα τα κάνει αργότερα! Που βρίσκεις το παράξενο; Επίσης μερικές εξετάσεις μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιους υποψηφίους άλλη ημερομηνία. Ποιος μίλησε για ειδική εξέταση όνειρο είδες;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Καλά ότι ναναι; Μόνος σου αναφέρεις και απαντάς στον εαυτό σου; Είπε κανείς ότι ο καθένας θα πάει όποτε γουστάρει αυτό κατάλαβες εσύ; Όταν υπάρχει εξέταση ούρων γενικά (το παίρνω σαν παράδειγμα) δεν είναι λόγος ανωτέρας βίας; Αφού δεν μπορεί να δώσει; Τεσπα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε διαφωνώ ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία γιατί το έχω δει στην αστυνομία, τώρα αν έχει τοοοοοση διαφορά το λιμενικό δεν ξέρω.(και δεν μιλαω να μην εμφανιστεί την ημερομηνία που πρέπει (γιατί εννοείτε ότι θα κοπεί) απλά μεταφέρουν το υποψήφιο σε άλλο γκρουπ όταν υπάρχει λόγος και δεν μπορεί να εξεταστεί την συγκεκριμένη ημέρα ελπίζω να έγινα κατανοητός)
Για το λιμενικο σωμα δεν γινεται η μεταφορα σε αλλο γκρουπ για οποιονδηποτε λογο και τα γκρουπ εχουν διαφορα το πολυ μιας ημερας (δηλαδη την Δευτερα οι πρωτοι 300 την τριτη οι υπολοιποι και την τεταρτη ολοι παρουσιαζονται στην ΑΝΥΕ! ΓΚΕ ΓΚΕ! ΚΑΙ για το ΛΙΜΕΝΙΚΟ σωμα υπευθυνοι για τις υγειονομικες εξετασεις ειναι οι Ιατροι του Πολεμικου Ναυτικου... Καμια σχεση με το που και πως γινονται οι υγειον εξετας της Αστυνομιας.
- handballer
- Συνταγματάρχης
greko_27 έγραψε:Το προγραμμα των υγειονομικων εξετασεων ανακοινωνεται και δεν αλλαζει ουτε η ημερομηνια (εαν δεν συντρεχει σοβαρος λογος διακοπης των υγειονομικων εξετασεων λογω ανωτερας βιας) ουτε και η λιστα με τα ονοματα των υποψηφιων που θα συμμετασχουν... ΥΓ. Αυτο περι μεταφορας των υποψηφιων σε αλλη μερα δεν γινεται ειδικα για το λιμενικο σωμα... Εαν δεν πας την μερα που πρεπει να πας κοβεσαι...so simple... Σιγα μην αποφασιζετε και ποια μερα θελετε να πατε... Ημαρτον δηλαδηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Λεβεντόπαιδο η κοπέλα ρώτησε για τις ουρολογικές εξετάσεις και της απάντησα ότι θα τα κάνει αργότερα! Που βρίσκεις το παράξενο; Επίσης μερικές εξετάσεις μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιους υποψηφίους άλλη ημερομηνία. Ποιος μίλησε για ειδική εξέταση όνειρο είδες;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό. Γεννήθηκα με ήπιας μορφής Σκαφωειδή Θώρακα (για όσους δεν το γνωρίζουν: Μια μικρή ανωμαλία στην διάπλαση του θώρακα).
Αποφάσισα, αφού υπηρέτησα την Στρατιωτική μου Θητεία, να δώσω ξανά πανελλήνιες για σχολές Ελληνικής Αστυνομίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν εκπληρώσω την στρατιωτική μου θητεία, υποβλήθηκα σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου ειδικός θωρακοχειρουργός έκρινε ότι είμαι 100% υγειής, αφού αποδείχθηκε ότι δεν επηρεάζονται άμεσα τα ζωτικά μέρη (πνεύμονας, καρδιά κτλ) από την συγκεκριμένη δυσμορφία.
Παρ' όλα αυτά, η Σωματική Ικανότητα παρέμεινε σε Ι3 αλλά για τυπικούς καθαρά και μόνο λόγους, όπου και απολύθηκα με Ι3.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα αυτά κι ότι:
1. Δόξα τον Θεό, δεν έχω καμία απολύτως άλλη πάθηση,
2. Πληρώ όλες τις απαιτήσεις του συστήματος εισαγωγής (ύψος, βάρος, ηλικία κτλ),
3. Κι ότι σε μία προκύρηξη για ειδικούς φρουρούς, στα νοσήματα που αποκλείουν τους υποψηφίους, το μόνο σχετικό που αναφέρει είναι: "Συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες στην διάπλαση του θώρακα που ελαττώνουν την χωρητικότητα και προκαλούν μείωση της αναπνευστικής λειτουργίας" πράγμα το οποίο ΔΕΝ ισχύει σε εμένα, πρέπει να ανησυχώ μήπως με κόψουνε για το συγκεκριμένο θέμα;
Σας ευχαριστώ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό. Γεννήθηκα με ήπιας μορφής Σκαφωειδή Θώρακα (για όσους δεν το γνωρίζουν: Μια μικρή ανωμαλία στην διάπλαση του θώρακα).
Αποφάσισα, αφού υπηρέτησα την Στρατιωτική μου Θητεία, να δώσω ξανά πανελλήνιες για σχολές Ελληνικής Αστυνομίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν εκπληρώσω την στρατιωτική μου θητεία, υποβλήθηκα σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου ειδικός θωρακοχειρουργός έκρινε ότι είμαι 100% υγειής, αφού αποδείχθηκε ότι δεν επηρεάζονται άμεσα τα ζωτικά μέρη (πνεύμονας, καρδιά κτλ) από την συγκεκριμένη δυσμορφία.
Παρ' όλα αυτά, η Σωματική Ικανότητα παρέμεινε σε Ι3 αλλά για τυπικούς καθαρά και μόνο λόγους, όπου και απολύθηκα με Ι3.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα αυτά κι ότι:
1. Δόξα τον Θεό, δεν έχω καμία απολύτως άλλη πάθηση,
2. Πληρώ όλες τις απαιτήσεις του συστήματος εισαγωγής (ύψος, βάρος, ηλικία κτλ),
3. Κι ότι σε μία προκύρηξη για ειδικούς φρουρούς, στα νοσήματα που αποκλείουν τους υποψηφίους, το μόνο σχετικό που αναφέρει είναι: "Συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες στην διάπλαση του θώρακα που ελαττώνουν την χωρητικότητα και προκαλούν μείωση της αναπνευστικής λειτουργίας" πράγμα το οποίο ΔΕΝ ισχύει σε εμένα, πρέπει να ανησυχώ μήπως με κόψουνε για το συγκεκριμένο θέμα;
Σας ευχαριστώ.
Αν δεν εισαι Ι1 δε μπορεις να περεις μερος στο διαγωνισμο. Περνα παλι επιτροπη για την αλλαγη του γιωτα, να ξερεις οτι η διαδικασια αργει παντως
- handballer
- Συνταγματάρχης
Προλαβαίνει όμως;SELEUKOS έγραψε: Αν δεν εισαι Ι1 δε μπορεις να περεις μερος στο διαγωνισμο. Περνα παλι επιτροπη για την αλλαγη του γιωτα, να ξερεις οτι η διαδικασια αργει παντως
Παιδια, μηπως καποιος ξερει αν καποιος εχει ουρολοιμωξη και, απο τη στιγμη που θα δωσουμε ουρα, αν κοβεται γι'αυτο το λογο;
Πέρασα χθες από την αστυνομία να ρωτήσω και μου είπανε ότι επειδή είναι μέσω πανελλαδικών εξετάσεων δεν τους ενδιαφέρει αν πήγα στρατό κι ότι περνάω από δικές τους εξετάσεις! Υπάρχει κάποιος στο Forum που πέρασε σε Αστυνομική Σχολή μέσω πανελλαδικών εξετάσεων και θυμάται να μας πει αν τον ρωτήσανε αν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις;
Μεσω πανελλαδικών για σχολή αστυφυλάκων ή αξιωματικών δεν χρειάζεται να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Μόνο για ειδικούς φρουρούς πρέπει...
Αυτό το ξέρω κι εγώ. Το θέμα είναι αν το ψάχνουνε, γιατί μου είχε πει παλιά ένας γνωστός μου ότι όσοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και περάσουν αστυνομία μέσω πανελλαδικών κάνουν λιγότερη θητεία. Αν δηλαδή, οι υποψήφιοι αστυφύλακες παρουσιάζονται σε ένα κέντρο εκπαίδευσης του στρατού και κάτσουν 20 ημέρες πριν πάνε στην σχολή τους, τότε εγώ που έχω πάει στρατό δεν θα το υπηρετήσω αυτό το διάστημα. Γι αυτό θέλω να μάθω αν και πόσο το ψάχνουνε το αν έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες